Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rami

>mario xxx napisał
    >Oczywiście żartuję z HALĄ LUDOWĄ, ale wynajęcie hali
    >nie powinno więcej kosztować jak 30-50zł za godzinę.
    >

ostatnio, gdy wynajmowałem to 2 godzinki kosztowały niecałe 70zł, czyli po jakieś 5-6 na osobę powinno wystarczyć. Chyba, że będzie obsada taka, jak się zgłosiła to po 23zł :P
  • mario xxx

To się nagraliśmy...
  • Anonim

dobra...moge sie znowu pojawic-uporzadkowalem sobie tygdniowy rozklad-wiec gdzie i kiedy, jaki plan?;]
  • sQ.

jakby bylo jakos fajnie milo tanio i w fajnym terminie to ja moge zalatwic pare osob;)) bo wiem ze w grupie mam grajacych ludzi.:)
  • Anonim

hejka!
    jak cos to macie kolejnego chetnego :-)
  • Adam R.

Khem... tego... czy coś się kręci w sprawie wynajęcia sali? Bo ja byłbym chetny (nr 4?). I ewentualnie jeszcze dwóch kolesi. A z wynajęciem to nie wiem czy jest tak prosto jak się wydaje, gdzieś czytałem, że na podstawówki na przykład nie ma co liczyć.
  • Bartek B

właśnie szukam chętnych do wynajęcia sali tak dwa razy w tygodniu i trafiłem tutaj.
    Temat już całkiem upadł?
  • Rami

>Bartek B napisał
    >właśnie szukam chętnych do wynajęcia sali tak dwa razy w
    >tygodniu i trafiłem tutaj.
    >Temat już całkiem upadł?

Temat od początku nie bił rekordów popularności; -)
    Ale ja podtrzymuję zainteresowanie; -)
  • Gosia G

Hmmm...trafiłam na ten wątek właśnie dzisiaj.
    Pograłabym gdzieś chętnie...czy temat jest aktualny?
    Czekam na info:goose4@wp.pl

Pozdrawiam wszystkich
  • Anonim

W sumie jestem nowy we Wrocławiu, ale też szukam miejsca do pogrania. Nigdy nie trenowałem, ale gram dość dobrze chociaż po mojej przerwie potrzebuje kilku ładnych godzin żeby wrócić do takiej przyzwoitej formy :P.

Zainteresowani
    F_Oleszczuk@post.pl > Jestem na studiach na PWr.
  • Michał Anonim

Mam takie pytanie. Jest to jedyny wątek w których mogę coś zapytać. Jest gdzieś możliwość we Wrocławiu regularnych treningów w jakimś klubie, nie mam pojęcia gdzie, ale przynajmniej kilka razy w tygodniu. Dzięki za odpowiedź jakąkolwiek :)
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)