WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tsy ™

prosze tutaj wrzucac info o wynajmnie mieszkan, pokoi ...
    temat przyklejony bedzie .... ogloszenia nie tu usuwam.
  • tsy ™

http://www.wroclaw.pl/m3344/
  • tsy ™

• Shadowcat !

i tutaj...

http://www.cinnamonhostel.com/
  • Neithan

pokoj do wynajecia dla niepalacej absolwentki lub studentki ostatnich lat .wiecej priv
  • Anonim

>Shadowcat ! napisała:
    >i tutaj...
    >
    > http://www.cinnamonhostel.com/

wiecie coś więcej o cinnamon hostelu? warto się tu zatrzymać? :D
  • Hellena

Ja do tego cinamon hotel chce polozyc przyszlych tesciow..
  • i nazywałem się Cortez

Poszukuję mieszkania do wynajęcia, 2 pokoje, najlepiej odzielna kuchnia, powyżej 40m2. do 1700 z opłatami.
  • Łada

Czy ktoś może zwalnia mieszkanie 2pokojowe w miare tanie (do 1500zl) i mógłby dac namiary?
  • Poprostu Filip.

Również szukam mieszkania, bądź ludzi którzy mają wolne miejsca na pokojach, chętnie bym się dołączył. Wstępnie szukam mieszkania na rok czasu, jeśli ma ktoś jakieś rozsądne propozycje proszę pisać priv.
  • Łada

Wynajmę pokój 1osobowy (9mkw) od października!
    Pokój w mieszkaniu studenckim, w pełni umeblowany (meble z Ikei) z dużym oknem od południa. Mieszkanie jest na prywatnym, strzeżonym osiedlu, na 1 piętrze. Nowe z 2007r. z w pełni wyposażoną kuchnią i łazienką. W mieszkaniu mieszkają 2 studentki.

Cena: 600zł plus 40zł opłata/ mc
    Lokalizacja: Krzyki (boczna Krzyckiej), 2min do przystanku autobusowego (D, 126, 133), 7min do przystanku tramwajowego (2,6,7,17)

UWAGA!!! POKOJ DO WYNAJECIA OD PAZDZIERNIKA. OBOWIAZUJE OPLATA REZERWACYJNA 300ZL/MC PRZEZ OKRES WAKACJI

Wszystkich chętnych zapraszam do obejrzenia pokoju!
    Kontakt: alpia10@o2.pl
  • OOIOO

szukam kogos kto moze mnie przewaletowac tj uzyczyc schronienia na noc i miejsca do przechowania szczoteczki do zebow i paru skarpetek w dniach 17.07 - 27.07. W ciagu dnia mnie raczej nie bedzie, wracac mam zamiar tylko na noc, wiec nie bede klopotliwym wspolmieszkancem a spac moge wszedzie. Oczywiscie odwdziecze sie finansowo.
  • Ficuś

Poszukuje mieszkania do wynajęcia na nowy rok akademicki dla 4 spokojnych i niepalących studentów 3 roku Pwr. Mieszkanie 2-pokojowe, rozkładowe, z oddzielną kuchnia, pokoje 14m2 lub większe. Najlepiej w okolicach śródmieścia, ale biorę pod uwagę cały Wrocław. do 2000zl wraz z opłatami.

kontakt na priv lub gg (8753344)
  • Termit

poszukuje chłopaka/dziewczyny obojętne; ) aby wspólnie poszukać mieszkania lub pokoju w domu studenckim we Wrocku gdzies w dzielnicach i okolicach centrum, śródmieście, Stare miasto, Fabryczna. A następnie w nim zamieszkać:P większość ofert składa sie na pokoje dwuosobowe, a w związku z tym że jestem sam i Wrocław to dla mnie czarna magia, we dwójkę bedzie razniej coś znaleźć:)

zapraszam do rozmowy na Priv lub gadu : 7363035
    pozdrawiam
  • Freon

Szukam mieszkania 3 pokojowego, około 70m2.

Najlepiej blisko centrum i za rozsądną cenę (jakby to zdanie kogoś zdziwiło :)

Kontakt na PRV.

• martini

szukam mieszkania,pokoju, kawałka podłogi..czegokolwiek; )
    we wrocławiu od 11 lipca do 11 sierpnia.

gdyby kto$ co$ to bardzoprosze na gie - 3948213

pozdrawiam
  • Old School

Wolne pokoje w Gdańsku

Mieszkanie 2 pokojowe(max. 6 osób) położone 6-7 min. piechotą od gdańskiej Starówki (super łatwy dostęp do SKM'ki w kierunku Sopotu i Gdyni).

W przypadku noclegu poniżej 3 dób cena od osoby wynosi 68 PLN, natomiast w przypadku noclegu powyżej 3 dób cena od osoby wynosi 62 PLN (celem potwierdzenia rezerwacji proszę o wpłacenie 20% kwoty na wskazane konto bankowe).

Kontakt :0783 386 676 lub damals@wp.pl

Pozdrawiam,
    A.
  • bra|n

1 miejsce w pokoju 2-osobowym (przejsciowym). Metraż 20 m2. Zdjecia nawet gdzies sa.

Ul.Łaciarska - 3 min od rynku , 15min na PWr, 3min do UWr , 5min do Galerii.
    Mieszkanie 3 pokojowe (3 pokoje po 2 osoby), pralka, mikrofalówka,
    Internet szerokopasmowy 4mb DIALOG. Mieszkanie studenckie, osoby niepalące.

Do wynajęcia od zaraz. Najlepiej rowniez na okres roku akadem. ale rozwazone zostana rozne oferty.
    Cena : 400zł
    W cenę wliczone są wszystkie dodatkowe opłaty (CO, internet, woda, prąd, gaz).

nie ze mną, ale z kolega, ja pokoj obok
  • NK

Poszukuje mieszkania do wynajecia na okres 20-27 lipca.
    dla trzech dziewczyn.
    Najlepiej, chociaż niekoniecznie- śródmieście.
    gg6593850
  • sQ.

a ja szukam pokoju dla 2osob w mieszkaniu z innymi studentkami :)))
    do 500 najlepiej kolo AE dworca rynku grunwaldu ale moze byc rozanka np....

gg 3743974 lub priv :D
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)