Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jezeli ktos zna jakis tani hostel lub schronisko w miare blisko centrum wroclawia prosze o kontakt
  • Anonim

• jinx

>...liryczne cudo... napisała:
    >jezeli ktos zna jakis tani hostel lub schronisko w miare
    >blisko centrum wroclawia prosze o kontakt

27 zl za noc na przeciwko dworca wedlug mnie rozsadna cena
  • Adrian Pieczek

A co znaczy tani ?
    Dla mnie tani (bo tańszy od hotelu) jest http://www.Bonsaitree.pl
  • Mirella K

Jeśli będziecie Państwo robili rezerwację u Pana Remigiusza Brodzińskiego to miejcie na uwadze, że ten Pan jest nie słowny i może anulować rezerwację. Ja osobiście zarezerwowałam u tego Pana pokój 3 osobowy z miejscem dla psa dnia 26.07.2010, przesłałam temu Panu zaliczkę na rezerwację.Dwa dni później zadzwoniłam, z prośbą o zamianę pokoju na 2 osobowy ponieważ jedna osoba odpadła, Pan Remigiusz nie miał 2 osobowych pokoi, ale powiedział,że to nie problem poprostu dopłacę troszkę więcej do tych 2 psb i będzie o.k, a dnia 18.08.2010 otrzymałam od niego informację mailem, że anulował moją rezerwację i odesłał zaliczkę ponieważ jak to określił ,,Z przykrością informuję, że dokonaliśmy anulowania Pani rezerwacji na nocleg we Wrocławiu w dniach 25-29 sierpnia i wykonaliśmy, w dniu dzisiejszym, zwrot kwoty rezerwacji na Pani konto.
    Jest to spowodowane min. Państwa decyzją o zmniejszeniu ilości osób na pobyt na naszych kwaterach. W związku z tym, zaoferowaliśmy rezerwację osobom, które zagwarantowały pełne zakwaterowanie na ten okres.
    Anulowanie rezerwacji ma charakter ostateczny,, Kiedy dokonywałam rezerwacji mówiłam,że mogę zapłacić za 3 osoby, ale Pan stwierdził że nie trzeba, no i to tyle, tak wygląda u niego 100% rezerwacja miejsca noclegowego.
    Ten człowiek jest zupełnie nie poważny, ponieważ nie korzystam często z poczty odczytałam wiadomość trzy dni później i szukałam noclegu, niestety nie było miejsc wolnych gdzie można zabrać psa, więc powstał jeszcze dodatkowy problem. Kiedy rozmawiałam z tym Panem przez telefon o anulowaniu rezerwacji, powiedział żebym sobie robiła co chcę. PRZESTRZEGAM PRZED TYM CZŁOWIEKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST NASTAWIONY TYLKO NA PIENIĄDZE A KLIENTA MA W WIELKIM POWAŻANIU Podaje link do strony http://www.nowekwatery.pl/
  • Małgosia

nie trudno znaleźć coś w necie, ale może coś polecacie?? :)
    tani - na studencką kieszeń :) nocleg w pokoju 2 osobowym?
    na jedną noc 11-12 XI 2011 :)
  • Kinga Kulka

no wlasnie nie trudno znalezc trzeba tylko poszukac, ja nie lubie jezdzic z tzw polecenia bo juz raz ktos mi zachwalal a rzeczywistosc okazala sie inna... teraz sama szukam sobie noclegow i jeszcze ani razu sie nie zawiodlam, wyszukuje to co konkretnie mnie interesuje (cena, udogodnienia dla dzieci, basen itp..) a super noclegow w przystepnej cenie wyszukuje na http://www.otonoc.pl polecam wszytskim ktorzy maja problem ze znaleziem przyzwoitej kwatery, pensjonatu....
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)