-
Alicj-a
Szukam 2 pokojowego mieszkania do wynajęcia od początku lipca. Zależy mi, aby pokoje były niezależne, a cena jak najbardziej okazyjna :)
Jeżeli ktoś ma informacje o takim mieszkaniu, albo sam w takim mieszka i planuje je zwolnić to bardzo proszę o kontakt.
-
Moje znajome chcą wynająć pokój na ul. Oboźnej nad Kafką
1) pokoj o wielkości 27 m2
2) balkon na długości całego pokoju (ok.9 m2)
3) najlepiej dla 2 osób - po 550 zł za osobe
4) wyposażony (łózka, stół, szafki, krzesła :P)
5) mieszkanie rozkładowe 3 pokojowe, 71 m2, łazienka i wc osobno, duza kuchnia, przestronny przedpokoj
6) wynajem od poczatku lub 18 LIPCA
7) internet i opłaty (woda,gaz,prad) platne osobno
WIELKIM plusem jest lokalizacja!! (i współlokatorki :D ) Preferowane dziewczyny albo para. Kontakt na priv : http://grono.net/users/1443219/ . tak jak w usosie: kto pierwszy, ten lepszy, pzdr
-
askakk
skoro już powstał taki wątek....ja również szukam 2-pokojowego mieszkania do wynajęcia od lipca. preferowane okolice...wiadomo, ale bardzo mile widziana ochota:) -
Enfant Terrible
-
-
Ania
Wynajmę mieszkanie, dwa pokoje (niezależne), na okres od lipca do ostatnich dni września, ulica Topiel (5 min piechotą od buwu) :)
chętnych proszę o napisanie wiadomości :)
pzdr -
ja!
Ja też wynajmę!! - na Kabatch, dwupokojowe mieszkanie, w 100% wyposażone, w podwyższonym standardzie - na okres od początku czerwca - do połowy września. Chętni - zapraszam na priv:) -
Enfant Terrible
>Enfant Terrible napisał
>Wynajmę od lipca kawalerkę na Kabatach. Więcej na priv.
Możliwość wynajęcia na okres 1.07-31.09 lub od lipca na co najmniej rok. -
maja
możliwość wynajęcia 2 pokojowego mieszkania na Żoliborzu
b.łatwy dojazd na uczelnię/śródmieście :)
więcej na priv -
cocolino
Ja wynajme mieszkanie - kawalerke 52 m - b.duzy pokoj, balkon na szerokosc pokoju i oddzielnej duzej kuchni lazienka, przedpokoj.
Ochota, po sąsiedzku hotel Sobieski - pl.Narutowicza - dla niezorientowanych - do centrum 5 min. tramwajem, do buwu 20 min.
Od 1 lipca do konca wrzesnia.
Pyt. na priv -
Anonim
Moja koleżanka ma do wynajęcia pokój przy Alejach Jerozolimskich (koło DH Smyk).
Zainteresowani mogą dzwonić na nr 501438519 :) -
bo nie
-
Aleksandra
mam 2 samodzielne pokoje do wynajęcia w 4 pokojowym mieszkaniu. ( jeden zajmuję ja, czasami; ) od sierpnia lub września.
Meszkanie jest świeżo po remoncie, na ogrodzonym, spokojnym osiedlu na Gocławku ( Praga Południe). Leży na węźle komunikacyjnym, kilka minut od CH Promenada i Kings Cross. Łatwy dojazd do centrum ( ok 20 min. tramwajem, ale można też autobusem jak ktoś woli, bo jest trochę bliżej na przystanek; )
Ma wszystkie bajery w stylu telewizora, naczyń, pralki, zmywarki etc. Pokoje mają po 11m2, są w pełni umeblowane, mają wielkie szafy i biurka, łóżka itd.
Cena: 750/ pokój + opłaty
Szczególy pod nr. 515606096 :)
-
Anonim
Witam, jestem tegoroczną absolwentką Weterynarii i poszukuję miłej osoby, która chciałaby zamieszkać w nowowyremontowanym 2-pokojowym mieszkaniu na Starym Mokotowie. Mieszkanie jest jasne, b. ładne, w pełni odnowione, wszystkie sprzęty AGD (lodówka, pralka zmywarka) również są jeszcze nieużywane.
Dostępny jest jeden pokój - ok 11 m2, w pełni umeblowany (wszystkie meble również są nowe).
B. ładne kuchani i łazienka, okolica spokojna, bardzo dobre połączenie z centrum Warszawy (obok przystanek tramwajowy i 5 min do Metra Racławicka).
Cena pokoju to 850zl.
Serdecznie polecam.
Mój nr. telefonu:
665 109 179
Pozdrawiam
Karolina -
Anku!
Wynajmę pokój dla jednej lub dwóch osób przy metrze centrum (ok minuta pieszo) od sierpnia po atrakcyjnej cenie:)
Wiadomość na priv. -
Michall
Ja tez mam pokoj do wynajecia, od teraz na czas nieokreslony.
-mieszkanie swiezo po remoncie
-Ursynów, ul. Dereniowa
-ok 5-10 minut do metra Imielin
-powierzchnia ok 11 m2 w mieszkaniu trzypokojowym
-nieumeblowane
-cena 700 zl za miesiac + oplaty (z tym ze cena w okresie lipiec-wrzesien do negocjacji)
Wiecej informacji na prv.
Pozdrawiam -
Señor Wojciech
Witam
Mamy do wynajęcia pokój w trzypokojowym mieszkaniu na Żoliborzu (Sady Żoliborskie - 5 min. tramwajem do Arkadii, 3 min. autobusem do Metra Plac Wilsona). Pokój ma 11m2, jest wyposażony w łóżko (szafa i biurko do negocjacji z wyprowadzającym się mieszkańcem). Mieszkanie wyposażone jest we wszystkie niezbędne sprzęty (pralka, lodówka, kuchenka itd.)
Cena: 500 zł/miesiąc + rachunki (nie więcej niż 100 zł miesięcznie)
Pokój do wynajęcia od 1 września.
Kontakt na priv. -
marcin
Wynajmę mieszkanie na saskiej kepie (34m.) Cena 1300+oplaty, mieszkanie odnowione i umeblowane w spokojnej zielonej okolicy, gotowe do zamieszkania od zaraz.
Kontakt na priv. -
Aleksandra
Powtarzam się :)
Mam do wynajęcia samodzielny pokój w 4-pokojowym mieszkaniu na Gocławku od 1 sierpnia.
Mieszkanie jest położone w spokojnej okolicy, na zamkniętym osiedlu. 5 minut od przystanku tramwajowego/ autobusowego, na węźle komunikacyjnym, między Ostrobramską i Grochowską. Bardzo dobry dojazd do centrum- ok 20-30 minut tramwajem ( zero korków :)). Pod blokiem są delikatesy, dobry fryzjer, kosmetyczka i co tam jeszcze :) Najbliższe CH to Promenada (12 min spacerem) i King Cross Grochowska ( stary Geant) w podonej odległości. Mieszkanie jest bardzo ładne, po remoncie, w pełni wyposażone- meble, telewizor, pralka, zmywarka, sztućce, talerze, garnki, firanki- all inclusive :) Salon z balkonem, łazienka, WC, przedpokój z szafami do współużytkowania.
Pokój: 11m2, z łóżkiem, regałami, ogromną szafą od podłogi do sufitu, całkowicie samodzielny.
W bliźniaczym pokoju mieszka studentka II roku UW. W małej klitce, będącej 3 pokojem mieszkam od przypadku do przypadku ja ) studentka II woku WPIA), ale w zasadzie całe mieszkanie- ok 70m2 jest praktycznie do wyłącznego uzytkowania przez wynajmujących.
W mieszkaniu jest stałe, bezprzewodowe łącze internetowe- umowę pdpisywała lokatorka, więc jej można się ew. dopytać o szczegóły.
Szukających typowego mieszkania studenckiego ( z wszechobecnym bałaganem, brudem, wiecznymi imprezami) od razu uprzedzam, że nie jest to mieszkanie w takim stylu. Szukamy osoby normalnej, która przestrzega warunków umowy, szanuje innych użytkowników mieszkania i nie robi zbędnych problemów.
Cena: 750/ czynsz za 1 miesiąc + rachunki
Aby zobaczyć mieszkanie/ dowiedzieć się więcej dzwoń pod numer: 515606096/ ew mailto:wejdel@gmail.com -
eweli
szukam do wynajecia mieszkania( 2 pokoje) ewentualnie pokoju dla 2 osob.
lokalizaja- okolice uw, centrum, metra( oprocz pragi, brodna,targowka)
kontakt na priv. -
Zuzia
do wynajęcia pokój (20 m) dla 1 lub 2 osób, przy ulicy Broniewskiego na Żoliborzu z 2 studentkami prawa od września. zainteresowanych proszę o kontakt :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne