Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Al Masihi

Właśnie, właśnie - jakich z czego polecacie, jakcy są łagodni i nie robią chały z zalkami, a kórzy są ostrzy?
    Jednym słowem - do kogo najlepiej? :D

z góry dzięki (;
  • Ninja

to może jeszcze napisz z jakiego przedmiotu bo na 3 roku obowiązkowy jest cywil II i ue :/ z ue polecam dr Zawidzką bo świetnie przygotowuje do egzaminu, z cywila II w zależności od tego czy się chce mobilizacje do pracy czy nie, ja osobiście wybrałem opcje nr 2 i pod tym względem byłem zadowolony z ćw u mgr Kucharczyk :) a tak w ogóle to wydaje mi się że temat ćwiczeniowców jest tak przewałkowany że wystarczy zajrzeć do leżących na gronie tematów żeby się dowiedzieć..
  • Al Masihi

Fakt, ale temat jest generalnie strasznie rozbity, a tu byłby jakis porządek - tez na przyszłe lata (:
    Więc niech każdy pisze, co ma do zajęciowców, ogólnie :D
  • Anonim

Ue: polecam mgr Karasiewicz, bardzo dobre merytorycznie zajęcia, przygotowanie do egzaminu niezłe a do tego przemiła ćwiczeniowiec.
    KPK: wykład dr Gajewskiej i na co Ci ćwiczenia
    ode mnie tyle
  • Lady Margot

z UE polecam dr Sendrowicz, wprawdzie prawie na każdych zajęciach jest kolokwium z poprzednich zajęć (co mnie na początku przeraziło), ale wystarczy uczyć się z notatek i właśnie notatki są tu bardzo ważne, bo na zajęciach u pani dr można robić naprawdę świetne notatki - ja potem do egzaminu materialnej części uczyłam się wyłącznie z notatek.

Z cywila natomiast polecam dr Bilewską- w pierwszym semestrze (kiedy robiona jest część ogólna zobowiązań) pani dr pyta z poprzednich zajęć, a później trzeba zaliczyć na dyżurze pierwszy semestr (ustnie, trzy pytania), w drugim semestrze odpytki nie ma i wystarczy obecność na zal. Zajęcia są prowadzone w dużym tempie, ale również można zrobić świetne notatki:)
  • KasiaZ

polecam panie, które wskazuje Lady Margot z tych powodów, które wskazała
  • OLGA (O-Ł-G H'a)

>Lady Margot napisała:

>Z cywila natomiast polecam dr Bilewską- w pierwszym
    >semestrze (kiedy robiona jest część ogólna zobowiązań)
    >pani dr pyta z poprzednich zajęć, a później trzeba
    >zaliczyć na dyżurze pierwszy semestr

rety ile obowiązków.. Ja polecam dr Wiercinskiego. Wszyscy sie go boja, ale zajecia prowadzi swietnie. Wszystko potrafi wytlumaczyc tak ze nie trzeba sie wspierac podrecznikiem :). Jesli sie nie podpadnie (nie trzeba isc na dyzur) to przez zasiedzenie.
  • Anonim

tylko niezwyciężony JJ czyli dr Jacek Jastrzębski !! :DD (cywil)
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)