Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • illimitato

witam, kto z II roku, poszukuję kontaktów, a i plotki najnowsze, i giełda egzaminatorów się pzryda...;)
  • Anonim

No ja w sumie 2 rok już tu siedzę...ale ciągle na I:D
  • illimitato

ej, nieźle, chociaż mnie perspektywa siedzenia dwa lata na I roku prawa trochę przeraża...;)
  • illimitato

dobrzy ludzie... kto wie, jak na egz. zachowują się Wyrembak i Karski?? Słyszałem już tyle plotek, że chyba żaden prawnik nie wymysliłby tylu wariantów...
  • Anonim

No aż tak przerażające to to nie jest - zawsze można sobie wiedzę ugruntować:D
    A ogólnie - nie mam za dużo roboty - powtarzam tylko rzym. A układ jest taki: na ćwiczenia chodzić nie muszę, bo mam z zeszłego roku zaliczone a wykłady są - powiedzmy - interesujące:D No i raz w tygodniu można się ostatecznie pojawić w szkole:D
  • kaszel

Wyrembaka nie znam.
    Natomiast z Karszczakiem miałem doświadczenia troszkę to się podziele.
    Na pierwszym egzaminie było 30osób. Pierwsze 25 zdało, ostatnie 5 oblał. Znajdowałem się w tej grupie. Powinęła mi się noga na jednym pytaniu i do widzenia.
    Na poprawce natomiast na luzaku dostałem 3+ mimo że wiedzowo nie stałem wyżej. Miły facet ale miewa humory. niemniej jednak polecam Ci go, z międzynarodów chyba nie ma lepszego egzaminatora. Lubi prawo morskie i kosmosu czy jak to się tam nazywa.
  • illimitato

a słyszałem o tych jego konkrecjach czy bułach, czy jak to tam.... to cholerstwo leżące na dnie się nazywa... i konferenci na Jamajce w któej brał udział...
    A z Twoją poprawką... słyszałem anegdotę, że Karskiego nie chcieli kiedyś wypuścić z obrad Rady Miasta na poprawkę dopóki nie obiecał, że student zda... moze to było o Tobie;)
  • Polalinka

II rok

pzdr
  • kaszel

Hahahaha możliwe, bo się znacznie spóźnił.
    Tyle że egzaminował 3 osoby i jednej nie przepuścił :/

do karskiego, jeszcze sie mie tak skojarzyło, źródła prawa warto się nauczyc rach ciach.
  • kaszel

Hahahaha możliwe, bo się znacznie spóźnił.
    Tyle że egzaminował 3 osoby i jednej nie przepuścił :/

do karskiego, jeszcze sie mie tak skojarzyło, źródła prawa warto się nauczyc rach ciach. I trybunał.
  • hell is around the corner

a orientujecie sie moze w jakich terminach sa zerowki z cywila? cos mi sie obilo o uszy, ze od 5.05, ale mam nadzieje, ze to tylko pogloska...;)