-
Anonim
co sadzicie o prawie finansowym? interesujace to jest chociaz? i jaki egzamin trudny latwy? do kogo warto isc?
no i moze wiecie co jest najlepiej wybrac na III rok, jakie przedmioty czy warto wziac dwie procedury np administracje i karne? -
Gosiaczek
-
Anonim
chyba nie tutaj albo to bylo dawno temu, bo w dziecieciu ostatnich czy nawet 20 nic nie ma, wiec byla b ym wdzieczna za odrobine wysilku i odpisanie -
Anonim
na pewno an gronie WPIA jest ten temat, nawet całkiem "żywy" i "świeży" więc polecam -
-
Anonim
no ja wiem, tam juz czytalam i niestety nie ma nic konkretnego, chcialam tutaj zweryfikowac te opinie, bo jendak kazdy ma rozne zdania dla jednego socjologia prawa duzo daje a dla kogos innego nic tylko tyle ze latwo zdac
dlatego wybiore cos co jest popularne i polecane przez wiekszosc, dlateo prosze o opinie -
Anonim
sory, ten nowy świeży temat dotyczy 4 roku. Ale masz tu link do starszego nieco:
http://grono.net/user/topic-show.js... -
Anonim
witam musisz sobie odpowiedziec na zajebiscie wazne pytanie co chcesz w zyciu robic:) a tak na powaznie ja wybralem przedmioty praktyczne Gospodarcze, finansowe, te bardzo polecam bo bardzo rozszerzaja twoja wiedze a przedmioty typu socjologia doktryny sa moze ciekawe ale w zaden sposob nie uzyteczne w Twojej przyszlej pracy zawodowej....chyba ze lubisz uczyc sie teorii i analizowac prze intersujace traktaty filozoficzne i tym podobne.....finanse obowiazkowo z grzybowskim o ile wroci w tym roku z urlopu Facet jest niesamowity mozna sie nauczyc duzo podatkow bankowego zreszta jest partnerem w jednej lepszych nacelarii w Polsce w Linklaters i mozna sie przy nim rozwijac.....Kaszubski gospodarzce dzieki temu facetowi zrozumialem co tak na parwde mnie w prawie kreci.....
3maj sie i zycze udanych wyborow!!!! -
Konrad Płochocki
Ad Atomowy tommy
dzieki koles bo dzieki twojej wypowiedzi wiem ze do ppg dobieram sobie finansowe a kisilem sie nad decyzja czy moze jednak jakies rolne chyba z tydzien - bo moze za trudne etc. pzdr -
Anonim
moim zdaniem nie musisz chodzic na cwiczenia z finansow ale dowiedz sie czy grzybowski bedzie prowadzil seminarium jesli tak wbijaj sie do niego i na spokojnie ustawisz sie na zerowke z dobt\rym rezultatem