WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W usosie są jush wyniki CEW z WOS-u...Jak wam poszło ?? Ja zdobyłem 136pkt....chyba niezle...wie ktoś kiedy będa wyniki z historii i angielskiego ?? Pozdrawiam
  • Kwiatek :))

ja dostałam 138 pkt...nie wiem czy to dobrze czy źle...
    z angielskiego będą 29 czerwca a z historii 3 lipca.
    pozdrawiam
  • Anonim

hmm podobno maxymalnie można było zdobyć 150..wiec nasze wyniki są niezłe...90% czyli tak jak byśmy 5 dostali :-) dzieki wielkie za info, pozdrawiam
  • nessuno

Obawiam się, że się mylisz co do maksymalnej ilości pkt. z wosu, bo ja zdobyłem 156 (czyli 106%:)
    Myślę, że górny pułap to 170, albo 180. Pozostaje mieć tylko nadzieje, że nie 200:) POzdrawiam! Krzysiek Kępa
  • Anonim

hmm...a miało być tak pięknie :P :P...pozdrawiam
  • Krzysztof Chaciński

Ja mam 142. Ale obawiam się że gróny próg to jednak 200. Mój tok rozumowania 100% za część podstawową + 100% za część rozszerzoną. W sumie 200. Gdyby to był egzamin w sesji byłbym zadowolony. Ale na wstępny za nało :-( Bye bye dzienne.
  • Piotrek

to o so chodzi z tymi punktami ? jest napisane ze wynik bedzie w procentach podany ale z drugiej strony jest suma punktow przekraczajaca 100, wniosek moj byl taki ze podaja w punktach i tak jak podali jest 50 punktow za podstawowoa czesc a 100 za rozszerzona, tera juz sam nie wiem ocb
  • Krzysztof Chaciński

to dlaczego mam 62 pkt z czesci podstawowej??
  • Piotrek

to pewnie to jest w procentach, bo za czesc podstawowa jest 50 punktow, tylko czemu oni to sumuja w takim razie ? ze co? 130 procent? to krysztal; )
  • *przemek*

a moze 13% a nie 130 :)
  • Krzysztof Chaciński

Już pisałem ten zsumowany wynik dzielisz prze 10 i masz wynik z wosu (ale ten w skali ogólnej już)
    To znaczy WOS w sumie stanowi 20% punktów
    więc te moje 142 stanowi 14,2%/20 możliwych
  • AM

jestescie pewni, ze wynik z czesci podstawowej tez sie liczy? na stronie prawa, przy rekrutacji jest napisane, ze tylko czesc rozszerzona. w FAQ na irk bylo napisane, ze liczy sie tylko ta czesc, ktora jest podana na danym wydziale, a wszyscy musza zdawac rowniez podstawowa, zeby bylo odzwierciedlenie nowych matur
  • Anonim

niestety, moj drogi, ale jest napisane, ze jesli wymagany jest poziom rozszerzony, to licza oba, a tobie jak tam poszlo, bo mi np.srednio...
  • zuzia

heh.. wyniki z hist wreszcie tez są:)
  • nessuno

Czy tym razem również rozpoczniemy dyskusję na temat górnego pułapu:)? Myślę, że maks zarówno z wos'u, jak i historii to 180. Chyba, że znacie kogoś, kto zbliżył się do 200 (pkt:)..
  • Krzysztof Chaciński

Jesteście żałośni. To że mentalnieprzesuniecie próg o 20 punktów nic nie zmieni. Ja nie jestem zadowolony z moich egzaminow, ale już się z tym pogodziłem. Co niektórzy chyba jednak nie potrafią...
  • *EMI*

punkty liczy sie tak....
    za czesc podstawowa po 2ptk, a rozszerzona po 4 ptk za pytanie...
    i pamietajcie, ze nowa matura tez nie poszla kolorowo...mamy szanse
  • aplikant radcowski Marta Kopeć

WOS(HISTORIA) czesc podstawowa to 100%, WOS(HISTORIA) czesc rozszerzona tez 100%, kazda czesc to 100pkt., razem 200.czyli max z Historii i z WOS-u mozna zdobyc 200(na prawie 20pkt)

Dodajemy wynik z podstawowej do wyniku z rozszerzonej i dzielimy przez 10.Maxymalny wynik z WOS-u i z Historii to 20pkt., z angielskiego(tzn. z jezyka) 10pkt.
    cala filozofia

Matury nie poszly rewelcyjnie,wiec moze obniza prog z zeszlego roku i bedzie ok:)
    Ja juz chyba nie mam nadziei(kiepsko napisalam historie) no nic sprobuje za rok;)
    Powodzenia:)
  • Anonim

Oj Martuś trochę optymizmu...ja też na początku myślałem że doopa z moich dziennych, ale wyliczyłem sobie że na kompetencyjnym mogę zrobić aż 2 błedy żeby mieć jakikolwiek cień szansy na przeniesienie się...czyli ...bułka z masłem :P :P :P :P; -); -); -) Pozdrawiam
  • aplikant radcowski Marta Kopeć

Moj optymizm skonczyl sie na wynikach z historii i nadzieja prawie umarła.Moge co najwyzej dodać otuchy innym moim wynikiem, nie martwcie sie, pewnie bedzie wiecej takich jak ja z 29,2/50;)Powodzenia
| |

Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...

Fotki

Miejsca grona (5)