-
Anonim
W usosie są jush wyniki CEW z WOS-u...Jak wam poszło ?? Ja zdobyłem 136pkt....chyba niezle...wie ktoś kiedy będa wyniki z historii i angielskiego ?? Pozdrawiam -
Kwiatek :))
ja dostałam 138 pkt...nie wiem czy to dobrze czy źle...
z angielskiego będą 29 czerwca a z historii 3 lipca.
pozdrawiam -
Anonim
hmm podobno maxymalnie można było zdobyć 150..wiec nasze wyniki są niezłe...90% czyli tak jak byśmy 5 dostali :-) dzieki wielkie za info, pozdrawiam -
nessuno
Obawiam się, że się mylisz co do maksymalnej ilości pkt. z wosu, bo ja zdobyłem 156 (czyli 106%:)
Myślę, że górny pułap to 170, albo 180. Pozostaje mieć tylko nadzieje, że nie 200:) POzdrawiam! Krzysiek Kępa -
-
Anonim
-
Krzysztof Chaciński
Ja mam 142. Ale obawiam się że gróny próg to jednak 200. Mój tok rozumowania 100% za część podstawową + 100% za część rozszerzoną. W sumie 200. Gdyby to był egzamin w sesji byłbym zadowolony. Ale na wstępny za nało :-( Bye bye dzienne. -
Piotrek
to o so chodzi z tymi punktami ? jest napisane ze wynik bedzie w procentach podany ale z drugiej strony jest suma punktow przekraczajaca 100, wniosek moj byl taki ze podaja w punktach i tak jak podali jest 50 punktow za podstawowoa czesc a 100 za rozszerzona, tera juz sam nie wiem ocb -
Krzysztof Chaciński
-
Piotrek
to pewnie to jest w procentach, bo za czesc podstawowa jest 50 punktow, tylko czemu oni to sumuja w takim razie ? ze co? 130 procent? to krysztal; ) -
*przemek*
-
Krzysztof Chaciński
Już pisałem ten zsumowany wynik dzielisz prze 10 i masz wynik z wosu (ale ten w skali ogólnej już)
To znaczy WOS w sumie stanowi 20% punktów
więc te moje 142 stanowi 14,2%/20 możliwych -
AM
jestescie pewni, ze wynik z czesci podstawowej tez sie liczy? na stronie prawa, przy rekrutacji jest napisane, ze tylko czesc rozszerzona. w FAQ na irk bylo napisane, ze liczy sie tylko ta czesc, ktora jest podana na danym wydziale, a wszyscy musza zdawac rowniez podstawowa, zeby bylo odzwierciedlenie nowych matur -
Anonim
niestety, moj drogi, ale jest napisane, ze jesli wymagany jest poziom rozszerzony, to licza oba, a tobie jak tam poszlo, bo mi np.srednio... -
zuzia
-
nessuno
Czy tym razem również rozpoczniemy dyskusję na temat górnego pułapu:)? Myślę, że maks zarówno z wos'u, jak i historii to 180. Chyba, że znacie kogoś, kto zbliżył się do 200 (pkt:)..
-
Krzysztof Chaciński
Jesteście żałośni. To że mentalnieprzesuniecie próg o 20 punktów nic nie zmieni. Ja nie jestem zadowolony z moich egzaminow, ale już się z tym pogodziłem. Co niektórzy chyba jednak nie potrafią... -
*EMI*
punkty liczy sie tak....
za czesc podstawowa po 2ptk, a rozszerzona po 4 ptk za pytanie...
i pamietajcie, ze nowa matura tez nie poszla kolorowo...mamy szanse -
aplikant radcowski Marta Kopeć
WOS(HISTORIA) czesc podstawowa to 100%, WOS(HISTORIA) czesc rozszerzona tez 100%, kazda czesc to 100pkt., razem 200.czyli max z Historii i z WOS-u mozna zdobyc 200(na prawie 20pkt)
Dodajemy wynik z podstawowej do wyniku z rozszerzonej i dzielimy przez 10.Maxymalny wynik z WOS-u i z Historii to 20pkt., z angielskiego(tzn. z jezyka) 10pkt.
cala filozofia
Matury nie poszly rewelcyjnie,wiec moze obniza prog z zeszlego roku i bedzie ok:)
Ja juz chyba nie mam nadziei(kiepsko napisalam historie) no nic sprobuje za rok;)
Powodzenia:) -
Anonim
Oj Martuś trochę optymizmu...ja też na początku myślałem że doopa z moich dziennych, ale wyliczyłem sobie że na kompetencyjnym mogę zrobić aż 2 błedy żeby mieć jakikolwiek cień szansy na przeniesienie się...czyli ...bułka z masłem :P :P :P :P; -); -); -) Pozdrawiam -
aplikant radcowski Marta Kopeć
Moj optymizm skonczyl sie na wynikach z historii i nadzieja prawie umarła.Moge co najwyzej dodać otuchy innym moim wynikiem, nie martwcie sie, pewnie bedzie wiecej takich jak ja z 29,2/50;)Powodzenia
Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
Klub OPIUM Wierzbowa , Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce