WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy obowiązuje wszystkie roczniki?? Czy da rade jakos w inny sposób sie zapisać? Kurde nie chce mi sie bawic w ten usos :/
  • Gonzo

na razie na usosie nic na ten temat nie ma. nie ma nawet wystawionych terminow, godzin - nic.
    chyba, ze zle szukam. ale to chodzi o ten usos, do ktorego jest link na stronie glownej naszego wydzialu, prawda?
  • ♪ Edytka ♪

jak to nic nie ma... wszystkie informacje są - wystarczy tylko poszukać; )

komunikat ogólny dotyczący rejestracji już od początku czerwca jest np. tu: http://archangel.wpia.uw.edu.pl/php...

ten sam komunikat znajduje się też w ogłoszeniach na stronie WPiA

wczoraj pojawiła się instrukcja dotycząca I tury rejestracji - dział Komunikaty forum WPiA oraz WOŁAMI na stronie głównej WPiA

polecam też przejrzenie np. FAQ dotyczącego rejestracji (również dział Komunikaty)

na forum można też zadawać pytania do osoby, która zajmuje się usosem - jeśli nie znajdziecie odpowiedzi w już zamieszczonych informacjach

I tura jest obowiązkowa dla tych, którzy muszą zapisać się na przedmioty z grup A i B;
    z tego co mówią innej możliwości nie będzie i niezarejestrowanie się teraz oznacza niemożliwość zarejestrowania się na żadne przedmioty A i B później (na konkretne terminy)
  • Anonim

Może ktoś z was się orientuje: zamierzam next year wziąć urlop naukowy.. więc logiczne by było że nie muszę się rejestrować w usosie.. Ale czy to znaczy, ze bede musiala to zrobić w przyszłym czerwcu?
  • ♪ Edytka ♪

prawdopodobnie wszystko zależy od tego, co zmieni się w kwestii rejestracji w przyszłym roku, bo to dopiero początki
    jeśli nic się nie zmieni, to co roku będzie trzeba się w ten sposób rejestrować

najlepiej zapytaj pana Sikorskiego, który się tym zajmuje - to będzie wiarygodne źródło; )
  • Anonim

a tak w ogole to jakie przedmioty obowiazuja na II roku? <lol>
  • ♪ Edytka ♪

chyba te wyszczególnione w tabeli ECTS jako obowiązkowe dla II roku; )

prawo karne (w+ćw)
    cywilne I (w+ćw)
    konstytucyjne (w+ćw)
    pmp (w)
    administracyjne (w+ćw)
    prawo UE (w+ćw)

tabela jest w "Zasadach studiowania..." (tam gdzie regulamin studiów), a także dołączona do instrukcji I tury

btw w obu tabelach B-13 to "Nauka o administracji publicznej", a nie języki obce...
  • ♪ Edytka ♪

to o B-13 było nie do tej dyskusji; ) pomyliło mi się <lol>
  • Anonim

fęks za wyczerpujące info :]
  • ♪ Edytka ♪

ależ proszę bardzo :)
  • Anonim

a z tego działu o nieobowiazkowych przedmiotach - wiadomo punkty sa potrzebne wiec w sumie trzeba je wybrac, wiesz moze czy jest jakis limit ? albo ile nalezy wybrac by sobie dać rade i pozaliczac :) z gory dziekuje; )
  • AnJu

ale tak na marginesie to co z jezykami?? nie widzialam ich w spisie usosowskich mozliwosci....
  • Anonim

Języki są na innej stronie-tej z wf-ami.
  • Anonim

Limit punktów od II roku studiów to 70.
  • Marczuu...:)

a mi nie działa moje hasło...:/ i nie moge sie zalogowac....:/nie wiem co robic...:/a powinno działac,bo logowałam sie na zerowki i wszystko było ok....:/
  • *przemek*

zadzwon na ten numer i powiedz o tym problemie- powinni naprawic konto odrazu
    0 22 55 20 271

juz mam nowe hasło...;]ale teraz gdzie mam szukac zeby zapisac na te wszytskie zajecia???kurde ale z tym zamota...;/pomozcie.....!!!!!! !!
  • Anonim

a propos limitu punktów z przedmiotów,to koniecznie zwróćcie uwage na to ze z grupy:
    przedmioty B-minimum 48pkt
    przedmioty C - max 70
    w czasie studiów
    liczcie...
    pozdro
  • Piotrek

wejdz w "rejestracje" potem po lewej stronie wybierz "biezace wyniki rejestracji" nastepnie "rejestracje na II rok WPIA" albo "III-IV" i wybierz sobie przedmioty:)

juz znalazłam....ale dzieki za info...;)