-
Anonim
-
Anonim
Heh wczoraj w mojej 3 były po 2 pytania. Jedno ze źródeł a drugie z ustawy. Grupa następna też ustawy i pfda. Najlepiej wejsc w pierwszej 10 bo poźniej zaczyna wymyślać pytania różne ale nie oblał nikogo nawet laski która nie wiedziała co to jest gmina. -
Anonim
http://forum.wpia.uw.edu.pl/viewtop...
tam jest troszke informacji....
Mialabym prosbe- do osob ktore sa juz po egzaminie u profesora, albo niedlugo beda mialy administracyjne juz za soba- zeby napisaly jak bylo na egzaminie i jakie mialy pytania:) -
Anonim
a jak to w koncu jest: pyta z wlasnych rozdzialow czy z jednej - wybranej przez studenta - ustawy (chodzi mi oczywiscie o czesc szczeg.)?
a czy ktos wie, kiedy ma dyzur? -
-
marlena
nie wiem o której godz. ale podobno teraz przychodzi już na dyżur tylko we czwartki.
właśnie- czy pyta z ustaw? -
Asia
Ogolnie bardzo przyjemny egzamin,jak odrobine umiecie napewno zdacie tylko...jak umiecie nie znaczy ze dostaniecie 5; ) pyta glownie ze swoich rozdzialow...czesto pyta z ustawo samorzadzie gminnym-jaka wladza wykonawcza jaka ustawodawcza,co to akt administracyjny,ugoda -same podstawy-Powodzenia! -
Anonim
jestem juz po egzaminie wiec napisze jak bylo, bo moze ktos skorzysta...
bylo dziwnie: dostalismy tylko 1 pytanie - o dowolna ustawe. bylam zdziwiona jak zaczal wpisywac oceny (ze tak szybko).
jeszcze kilka innych uwag: bierze duzo osob (po 5); prosi o indeksy na poczatku i jak juz ma ochote to od razu wpisuje oceny bez glosnej propozycji; atmosfera jest przyjemna, profesor usmiecha sie;
ogolnie wszyscy zdali, byly 3 i 4, ale raczej zadnej 5... -
Evan Evans
miłe Panie a ile trwa egzamin tak pi razy drzwi?raczej szybciutko czy jest meczaco??pzodrawiam! -
Asia