-
kami.
jak w temacie.
z mojej strony: szukam mieszkania dwupokojowego (do wynajecia), najlepiej przy trasie metra (ale niekoniecznie, byleby byl niezly dojazd do centrum), ladnego; ], bez wspolokatora/ki (takową posiadam; ]). jezeli ktos, cos slyszal gdzies - pisać! -
Jurgiel.
a ja poszukuję 3 pokojowego. Bez współlokatorów. Najlepiej ursynów mokotów albo coś w miare blisko sggw. jak coś to pisać na priv; ) -
(L)ukasek!!!
Szukam współlokatora do pokoju w mieszkaniu studenckim. Pokój ma 25m2. Mieszkanie 2 pokojowe znajduje się na Mokotowie niedaleko stacji metra Racławicka. -
pyshofficial.com
kilku moich znajomych cos wspominalo o tym ze szukaja lokatorow...jutro cos sprobuje w tym temacie zrobic i najwyzej sie odezwe :) -
-
pszpsz
Jestem potencjalnym współlokatorem - szukam pokoju w jakimś mieszkaniu z w miare dobrą lokalizacją. 8 stówek to max ile moge wykładać na miesiąc. To tak jakby co, bo pewnie z takim czyms to juz pozno;] Pozdrawiam -
Maciek Лапський
Szukam pokoju lub współlokatorów chętnych do wynajęcia jakiegoś mieszkania (jak najbliżej Uniwersytetu). Jestem na pierwszym roku prawa, nie palę, kulturalnie się bawię, a właściwie to mam na to mało czasu, praktycznie cały dzień nie ma mnie w domu; ). Pracuję, studiuję, trenuję i zamierzam działać w organizacji studenckiej; p Nie szukam "współlokatorów-wiecznyc h imprezowiczów"; p Chciałbym się wprowadzić 1 grudnia.. i oczywiście szukam czegoś przystępnej cenie!; p -
Zuzanno
Szukam 2-pokojowego mieszkania w dzielnicach Zoliborz/Bielany/ew Wola lub Srodmiescie, PILNE! -
Karpiu :F
Szukam kogos z mieszkaniem kto za $$ moze "pozyczyc" mieszkanie na 2-3 godzinki --> okolice praga polnoc/ targowek/ Marki -->najlepiej jakos niespecjalnie daleko od Radzyminskiej.
Kontakt PW or GG 7211249 -
...
2 studentki prawa !PILNIE! poszukuja wpollokatorki do 3pokojowego mieszkania na Bemowie. bardzo dobry dojazd do centrumn i ogolnie komunikacja. wiecej info TYLKO pod nr tel 693593636 lub 605595185. -
Chodźmy stąd
Witam!
Wynajmę dwa pokoje w bloku przy ulicy Krasnobrodzkiej, dzielnica Bródno/ Targówek.
Mieszkanie ma 63m2.
Salon z aneksem kuchennym, przedpokój, WC, łazienka, 2 pokoje.
Do wynajęcia jest salon oraz jeden z pokoi.
Mieszkanie jest nowocześnie urządzone, kuchnia z pełnym sprzętem AGD potrzebnym w domu, łazienka z trójkątną obszerną wanną, nowa pralka oraz oczywiście umywalka.
WC zadbane, schludne z nową miską ustępową (kibelek), wszystko wyłożone glazurą, czysto, świeżo i przyjemnie.
Pokój do wynajęcia ma 9m2, wyposażony w dwuosobowe łóżko i szafeczkę.
Salon ok 15m2 z wyjściem na balkon(ok. 5m2) oraz bezpośrednim dostępem do kuchni, wyposażany jedynie w rozkładaną wersalkę oraz telewizor z telewizją cyfrową UPC.
W każdym z pokoi dostęp do bezprzewodowego internetu UPC poprzez wi-fi, internet 15mb/s.
Sprawy mniej przyjemne – opłaty.
Co miesiąc płacimy 600zł od osoby plus co kwartał lub rok media takie jak woda, gaz, energia, dzielone oczywiście na troje lokatorów. Internet i telewizja gratis.
Szczerze mówiąc najchętniej przyjmę, spokojne lokatorki lub parę, co oczywiście nie przekreśla również panów. Raczej osoby uczące się.
Zamieszczone zdjęcia przedstawiają istniejący stan mieszkania, jednak są one robione na szybko, więc ich jakość nie jest rewelacyjna, dlatego zachęcam do obejrzenia mieszkania osobiście.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
tel. 666 220 198
e-mail: kasiunia_28@wp.pl
Pozdrawiam, Kasia.
-
Anna Weronika Baryła
Moi Drodzy!
Jako jedna z dwojga studentów prawa poszukuję współlokatora do 3 - pokojowego mieszkania na Marymoncie (okolice Gwiaździstej), w zadbanym, ogrodzonym, 5 - kondygnacyjnym bloku przy mało ruchliwej ulicy wśród zieleni Lasku Bielańskiego (co zapewnia jeże i wiewiórki) w odległości 20 minut bezpośrednim autobusem od ul. Dobrej (Collegium Iuridicum II), 25-30 autobusami w liczbie dwóch pod sam Kampus Główny, od Śródmieścia 15-20 minut (autobus + metro z Pl. Wilsona). Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok 15. metrów od wyjścia z bloku.
Mamy do wynajęcia pokój o pow. 11m2 wyposażony w rozkładaną kanapę, nowe biurko, krzesło, szafę, stolik i lampkę nocną, dużą ilość półek. Mieszkanie nie jest nowe, ale bardzo dobrze utrzymane, ma 67m2, czyli jeszcze dwa pokoje, dwie łazienki i dobrze wyposażoną kuchnię (ewentualne konflikty o zmywanie uniemożliwia zmywarka).
Wynajem pokoju to 800 PLN. Opłaty za prąd i wodę co prawda zdarzają się - ale rzadko i są minimalne.
Dla chętnych bezprzewodowy internet na terenie mieszkania za 26 PLN.
Polecam się pod adresem mailowym anaurelia@op.pl
-
Anna Weronika Baryła
Moi Drodzy!
Jako jedna z dwojga studentów prawa poszukuję współlokatora do 3 - pokojowego mieszkania na Marymoncie (okolice Gwiaździstej), w zadbanym, ogrodzonym, 5 - kondygnacyjnym bloku przy mało ruchliwej ulicy wśród zieleni Lasku Bielańskiego (co zapewnia jeże i wiewiórki) w odległości 20 minut bezpośrednim autobusem od ul. Dobrej (Collegium Iuridicum II), 25-30 autobusami w liczbie dwóch pod sam Kampus Główny, od Śródmieścia 15-20 minut (autobus + metro z Pl. Wilsona). Przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok 15. metrów od wyjścia z bloku.
Mamy do wynajęcia pokój o pow. 11m2 wyposażony w rozkładaną kanapę, nowe biurko, krzesło, szafę, stolik i lampkę nocną, dużą ilość półek. Mieszkanie nie jest nowe, ale bardzo dobrze utrzymane, ma 67m2, czyli jeszcze dwa pokoje, dwie łazienki i dobrze wyposażoną kuchnię (ewentualne konflikty o zmywanie uniemożliwia zmywarka).
Wynajem pokoju to 800 PLN. Opłaty za prąd i wodę co prawda zdarzają się - ale rzadko i są minimalne.
Dla chętnych bezprzewodowy internet na terenie mieszkania za 26 PLN.
Polecam się pod adresem mailowym anaurelia@op.pl -
Marta
Poszukujemy współlokatorki do nowego mieszkania, Bielany, 5min od metra Wawrzyszew.
Do wynajęcia jest samodzielny w pełni umeblowany(łóżko, biurko, szafki, wieszak, tv, radio) pokój, jasny i przytulny.
Mieszkanie 2pokojowe, w drugim pokoju 2 studentki (prawo IVr i turystyka II r).
Bardzo wysoki standard. Blok strzeżony i monitorowany.
Bezprzewodowy internet.
Duży taras- idealne miejsce do nauki przed letnią sesją. Cicha i spokojna okolica.
Pod blokiem przystanek autobusowy, tramwaj 7min wolnym krokiem W bloku galeria handlowa, pizzerie, chinczyk, apteka. Przychodnia naprzeciwko..
Do kampusu spokojnie dojeżdżam w 25min.
Okazyjna cena.
Info na prv -
Marta
Cześć,
Jestem studentką IV roku prawa (od października V rok:)). Zmieniam miejsce zamieszkania i poszukuję 2-3 studentek do wspólnego zamieszkania. W końcu nie ma to jak swoi:) Sprawa wygląda, że mieszkanie już znalazłam, potrzebuję tylko współlokatorek...
Opis mieszkania :
- lokalizacja- ulica Wrzeciono, 5 minut spacerkiem do metra Wawrzyszew, dojazd na kampus UW- 25 minut,
- mieszkanie 3- pokojowe, pokoje oddzielne, nieprzechodnie, powierzchni mieszkania- 48 m2,
- mieszkanie umeblowane, nowocześnie urządzone,
- dwa pokoje mniejsze- po ok. 12 m2, jeden pokój większy -2-osobowy (ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zamieszkała w nim jedna osoba),
- cena: 2100 zł za całe mieszkanie + opłaty (ok 35 zł miesięcznie na osobę)
- do wynajęcia jest pokój duży oraz jeden z mniejszych pokoi
- cena dużego pokoju- 800 zł (wiec jeżeli będą 2 osoby, to po 400 zł)
- cena mniejszego pokoju- 650 zł (tyle samo wart jest pokój zajęty przeze mnie)
Coś o mnie: jestem osobą towarzyską, sympatyczną, spokojną, niekonfliktowa, jak już napisałam, jestem studentką, oprócz tego pracuję w kancelarii, w związku z tym poszukuję osób o podobnym trybie życia :)
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: marta0811@gmail. com