WPiA dla daltonistów! [326]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Cześć,

jestem studentem prawa Uniwersytetu Warszawskiego z doświadczeniem w przygotowywaniu do egzaminów. Jeśli chcesz szybko i skutecznie opanować materiał z logiki, zapraszam na korepetycje. Miła atmosfera oraz czytelne wytłumaczenie wszystkich trudności pozwolą Ci bez problemu pokonać "postrach studentów pierwszego roku"!

Miejsce korepetycji - do uzgodnienia (możliwy dojazd do studenta na terenie Śródmieścia, Mokotowa, Ursynowa, Wilanowa, Ochoty, spotkanie u mnie - Wilanów, jak również zajęcia na neutralnym gruncie, np. w przytulnej kawiarni :) )

Dni i godziny korepetycji - do uzgodnienia (możliwe także spotkanie o nietypowo wczesnej lub późnej porze)

Cena - 35zł/ 60 minut, możliwe także zajęcia w parach (20zł/ 60 minut od osoby)

Zapraszam i pozdrawiam,
    Michał
    tel. 663 755 314
  • Marta

Studentka IV ROKU pomoże w przyswojeniu materiału na egzamin poprawkowy z logiki.
    Posiadam trzyletnie doświadczenie oraz własne, sprawdzone metody działania.
    Pracuję w oparciu o testy(przygotowane przeze mnie i doktorantów naszego wydziału) i egzaminy (z lat poprzednich), kładę nacisk na praktykę.
    Gwarantuję sporo pracy, zero litości :) i 100% ZDANĄ POPRAWKĘ.

Zapraszam już dziś

1196745
    724-501-757
| |

grono studentów I roku Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. Oficjalna Stron...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)