-
KaЯol wlasnie zastanawiam sie
-
///KRAKERS
-
Ann
-
|Shczepan|
no klimacik pierwszorzedny ale ceny maja zabojcze... ale coz...co mile dla oka i zolądka to mniej mile dla kieszeni...ale warto... -
-
SYLWIA
-
Wojcieszek
-
SYLWIA
-
Anonim
w sumie mam pod blokiem pub-o restauracje... KLIMCZOK sie nazywa ale szczerze to jeszcze nie byłem gdy otwarte :P zawsze mój rewir tam melanżuje po zamknięciu :D -
Ala
Dwa koła... <lol>
Ps. pzdr dla wojcieszka (choć i tak mnie nie skojarzy, a ja pamietam twój przypalony brzuch przez grilla :D) -
Aga Be
Ala! Zapomniałaś o "Pubie Królewskim"? :| :P; )
i jego 'filii' pod Globi?
Buahahaha; D -
(nie)Młody
na moczydle (zanim sie wzieli za remont) taka knajpka co sie zjarała nazywała sie kiedyś szałas a potem coutry club (to toakie małe niepozorne zielone gówno co dach naprawiali) a jak wyremontuja to moze tez bedzie w pompkę :D
pozdro i szacun -
Anonim
a no szałasik był całkiem w deske że tak powiem :D nie raz już sie z niego wytaczałem kilka lat temu :P -
SYLWIA
KoKO KLIMCZIK POWIADASz??? HEHE NIEDLUGO TAM OSTRO ZABALUJE SOBIE; D;D;D -
Justyna
-
Anonim
SyLwUsIk fajnie fajnie :) to będę namierzał Cię z okna bo mieszkam dokładnie blok obok :D -
SYLWIA
dobrze dobrze :) ale to dopiero w czerwcu hehhe;d;d no chyba ze wczesniej sie cus trafi to razem skoczymy :)) -
Anonim
-
->Zahar<-
Te ale tam podobno psy po sluzbie sie zjezdzaja, przynajmniej jakis czas temu tak bylo. Mam nadzieje ze to sie zmienilo. A ten Cantry Club to byla poraszka, mam nadzieje ze sie to zmieni i bedzie stary klimacik... :) -
Anonim
ee... no generalnie to sa tu same jakies perelki czy Zielone Koty, wiec ciezko powiedziec...
no nie wiem, moze No Mercy albo Metal Cave...; ) No i niby są 2, podobno fajne, tawerny szantowe, Kliper i 10B -chociaz ja tam nie wiem, bo nie chodze tam, tylko do Gniazda -generalnie to tutaj wole parki, a puby to gdzie indziej; )
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem