-
KonDzik
-
Michał Gee.
-
Kejt
-
Anonim
-
-
Gradoo
>Kejti napisała:
>Wolska róg Płockiej:)
Pierwsze slysze zeby byl w takim miejscu kebab :) -
Kǎ mǐ ěr xD
-
Kacperrrro
Według mnie najlepszy jest na ogrodowej Fuzzion czy jakos tak polecam miła obsługa zjebiste żarcie bez tej wszechobecnej kapuchy chińczyko-kebabowej za 10zł za wiodro z Macro:D Szkoda tylko ze krótko czynny po nocnych melanżach niestety nie zjesz wtedy polecam ten przy rondzie koło kościoła Olbrachta z Redutową dobrze zjeść można i jak juz ktoś pisał również wypić :) -
EL PAULA !
-
k.e
najlepszy to nie wiem, ale najgorszy na rogu JPII i Anielewicza. fu..
:] -
Anonim
-
∂ℓєкѕαηdяα
dobry kebab jest na smoczej, ale jeszcze dobry jest właśnie na Górczewskiej przy KFC (Kabul) lub na wolskiej <mniam> przez was mam teraz ochotę na kebaba <lol> -
bartu
-
Moja mała nibylandia
Na Górczeskiej Kabul Kebab koło KFC i dosłownie naprzeciwko wjazdu na ul.Ciołka a ten sam właściciel ma kebab niedaleko ronda kolo kościoła na ul.Jana Olbrahta i wjazdu na Redutową (tam też jest szereg tak jak by "pawilonów")
Pozdrawiam,Patrycja;) -
Paweł
-
K.
>Moja mała nibylandia napisała:
>Na Górczeskiej Kabul Kebab koło KFC i dosłownie
>naprzeciwko wjazdu na ul.Ciołka a ten sam właściciel ma
>kebab niedaleko ronda kolo kościoła na ul.Jana Olbrahta i
>wjazdu na Redutową (tam też jest szereg tak jak by
>"pawilonów")
Przy kościele o.k., przy kfc taki sobie. Ale to co czuć koło kebsa na rogu Górcz. z Olbrachta to tragedia. -
Anonim
Pojedzcie do Kleopatry (przy Placu Bankowym) takiego kebaba jeszcze nie jedliście,,w chlebie z własnego wypieku,, 9 zł (na grubym) nie ćwiartka tylko połowa.
Mają jeszcze pizze z kebabem i makaron z kebabem.Do tego dwie sale. Mają też dostawy.Inne lokale wymiękają ale sprawdźcie to sami.
Puszczają też meczyki na żywo na dużym ekranie w HD do tego piwko i czego można chcieć więcej.
Jedz kebaby z klasą.
http://www.kleopatra.waw.pl -
monica zamojska
Fazi wcale nie był dobry. Ale wieczorami, zanim go zmienili w pub byla bardzo mila obsluga, dlatego staraliismy sie tam zagladac. Bylo smacznie i wyjatkowo milo. Czy ktos moze wie gdzie mozna znalezc tego chlopaka, ktory tam pracował wieczorami? albo wlasciciela? moze ten by powiedzial gdzie znalezc jego pracownika? monica45@o2.pl -
Just Asiek.
Ja tam uważam,że u Faziego było bardzo dobre,potem może trochę spadł ale nadal można było go do jednych z najlepszych zaliczać ^^
Kabul na Wolskiej jest świetny!!!
tylko dużo od tego zależy który to go robi....
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem