Warszawa Wo(L)a [3325]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KonDzik

Polecam Petra na Pasażu Wolskim, pawilon chyba 23 to jest.
  • Michał Gee.

Popieram , Petra jest dobra; D
  • Kejt

Wolska róg Płockiej:)
  • Anonim

Sapko na na ul. Jana Pawła; )

Pozdrawiam; )
  • Gradoo

>Kejti napisała:
    >Wolska róg Płockiej:)

Pierwsze slysze zeby byl w takim miejscu kebab :)
  • Kǎ mǐ ěr xD

Na Jana Olbrachta przy Biedronce- rewelacja.
  • Kacperrrro

Według mnie najlepszy jest na ogrodowej Fuzzion czy jakos tak polecam miła obsługa zjebiste żarcie bez tej wszechobecnej kapuchy chińczyko-kebabowej za 10zł za wiodro z Macro:D Szkoda tylko ze krótko czynny po nocnych melanżach niestety nie zjesz wtedy polecam ten przy rondzie koło kościoła Olbrachta z Redutową dobrze zjeść można i jak juz ktoś pisał również wypić :)
  • EL PAULA !

ten w pawilonach na Górczewskiej. taki żółty;p
  • k.e

najlepszy to nie wiem, ale najgorszy na rogu JPII i Anielewicza. fu..
    :]
  • Anonim

żółta budka na górczewskiej ^^
  • ∂ℓєкѕαηdяα

dobry kebab jest na smoczej, ale jeszcze dobry jest właśnie na Górczewskiej przy KFC (Kabul) lub na wolskiej <mniam> przez was mam teraz ochotę na kebaba <lol>
  • bartu

albo wolska płocka, albo kabul na wolskiej na przeciw kosciola
  • Moja mała nibylandia

Na Górczeskiej Kabul Kebab koło KFC i dosłownie naprzeciwko wjazdu na ul.Ciołka a ten sam właściciel ma kebab niedaleko ronda kolo kościoła na ul.Jana Olbrahta i wjazdu na Redutową (tam też jest szereg tak jak by "pawilonów")

Pozdrawiam,Patrycja;)
  • Paweł

chujowy
  • K.

>Moja mała nibylandia napisała:
    >Na Górczeskiej Kabul Kebab koło KFC i dosłownie
    >naprzeciwko wjazdu na ul.Ciołka a ten sam właściciel ma
    >kebab niedaleko ronda kolo kościoła na ul.Jana Olbrahta i
    >wjazdu na Redutową (tam też jest szereg tak jak by
    >"pawilonów")

Przy kościele o.k., przy kfc taki sobie. Ale to co czuć koło kebsa na rogu Górcz. z Olbrachta to tragedia.
  • Anonim

Pojedzcie do Kleopatry (przy Placu Bankowym) takiego kebaba jeszcze nie jedliście,,w chlebie z własnego wypieku,, 9 zł (na grubym) nie ćwiartka tylko połowa.
    Mają jeszcze pizze z kebabem i makaron z kebabem.Do tego dwie sale. Mają też dostawy.Inne lokale wymiękają ale sprawdźcie to sami.

Puszczają też meczyki na żywo na dużym ekranie w HD do tego piwko i czego można chcieć więcej.

Jedz kebaby z klasą.

http://www.kleopatra.waw.pl
  • monica zamojska

Fazi wcale nie był dobry. Ale wieczorami, zanim go zmienili w pub byla bardzo mila obsluga, dlatego staraliismy sie tam zagladac. Bylo smacznie i wyjatkowo milo. Czy ktos moze wie gdzie mozna znalezc tego chlopaka, ktory tam pracował wieczorami? albo wlasciciela? moze ten by powiedzial gdzie znalezc jego pracownika? monica45@o2.pl
  • Just Asiek.

Ja tam uważam,że u Faziego było bardzo dobre,potem może trochę spadł ale nadal można było go do jednych z najlepszych zaliczać ^^

Kabul na Wolskiej jest świetny!!!
    tylko dużo od tego zależy który to go robi....
| |

Najfajniejsza dzielnica w mieście. Wola dla Wolaków :). Regulamin grona Warszawa Wo(L)a: 1.Zanim...

Fotki

Miejsca grona (6)