Wokaliści [1394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • matti v

hej! zespół Cauze'n Effect szuka wokalisty! mp3 wyslemy na maila. zainteresowanym opowiemy więcej.
  • basbob

jeżeli czyta to w tej chwili jakis wokalista to nie wachaj sie, tylko napisz!
  • Anonim

z tego co widać to jest tu więcej wokalistek niż wokalistów hehe.. no ale powodzenia, bo znaleźć dobrze śpiewającego chlopaka jest trudno :)
  • Anonim

wlasnie...a moze jednak wokalistke chcecie;)
  • Anonim

pośpiewać można, ale jaki rodzaj muzyki gra zespół o nazwie tak trudnej do wymówienia, że się tegoż czynu nie podejmę...?
  • Grono.Net

ogłoszenie nadal aktualne?
  • matti v

tak cały czas szukamy :] zainteresowany?
  • Grono.Net

co gracie, gdzie gracie?
  • matti v

gramy riffowego rocka - połączenie kilku rodzajów muzy. gramy w sali u perkusisty i wynajmujemy salki na miescie. prywatnie pogadamy
  • Grono.Net

luz. opchne sesje (koniec czerwca) i sie spotkamy. pzdr
  • KEMIKO/end of the night

wole srednio śpiewających chłopaków niz piejące dziewczyny, które pieja w miarę czystko.....
  • matti v

a Ty jak spiewasz?
  • Grono.Net

rozumiem, ze pytanie do mnie, a nie do milej przedmowczyni...
    ostatnio jak spiewalem, to bylo cos miedzy System of a down, a Tool. od tego czasu przestalem sie troche drzec. ogolnie potrafie zaspiewac czysto, chociaz nie zawsze; ) nie mam jakiegos zajebistego warsztatu wokalnego, ale lubie spiewac (czasami to wystarcza; )) texty tez klece czasami, zobaczyloby sie...
  • matti v

hm, no to akurat podobnej barwy szukamy. sluchaj wpadnij do nas na probę. gramy w niedziele.
  • basbob

jak ktos zainteresowany to prosimy na priv, albo GG 4119976. Oferujemy mp3 do wyboru do koloru;)
  • Anonim

Hehe :)
    JA widze że chłopcy z Choszcówki :P
    Grałam tam w szkole z moją kapelką koncert niedawno... jakoś tak w czerwcu :))
  • basbob

a nie w maju?:> tego samego dnia gralismy na ursynowie, toteż nie mogliśmy być na Przytulnej:)
  • patrz, ale nie dotykaj.

szukacie faceta czy dziewczyny ? bo jak dziewczyny to sie zgłaszam; ) spiewałam juz przed widownia nieraz, dobrze bylo :P musiałam bisowac pare razy :) ogólnie to spiewam odkad żyje.. czyli jakies 17 lat :) pzodrawiam. i jak cos, to pisać do mnie; ]
  • Jot

waracam na grono po roznych perypetiach. panowie, jesli nadal aktualne, to dawac znac
  • basbob

daje znać:) aktualne, na probe zapraszamy po 1 sierpnia, póki co jakieś mp3 mozemy przesłać...
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam do dyskusji wszystkich wokalistów... i nie tylko:) Tekściarzy i muzyków, amatorów i pr...

Fotki

Miejsca grona (1)