-
Anonim
Wiem, że Wodniki lutowe i styczniowe się różnią :>
Jam Wodniczka lutowa!; ) Pozdrawiam Wodniczki i Wodników!!!; ) -
Anonim
-
Sista
-
パンちゃん
-
-
Anonim
a ja wodniczka lutowa :)
Rashwan, już jest takie grono tematyczne o wodnikach dniowych :P -
Anonim
i co dalej? Jak juz każdy poda z jakiego miecha jest? - robisz sondę? :P -
Anonim
-
Anonim
-
Kris-teen
-
Anonim
-
mArti.ta
08.02 the best of :) a tak powaznie to wogóle wodniki sa w deche..choć musze przyznać ,że to też zalezy od dekady...im więcej do ryby tym bardziej sa spowolnione i statywne..znaczy wiecie o co mi cho :) ja jestem ze środka...kto jest w środku ten ma gówno po kotku :)
Mam dzisiaj najzajebistshy humor od ostatnich czasów...pozatym 28 lece do Francji ( tak ,żeby sie troche pochwalić a co!!) więc energija mnie rozpiernicza....wow ...ufff -
Anonim
-
Anonim
-
Kris-teen
kurks a moze jednak znajdzie sie jeszcze jakas szczesliwa osobka spod 06.02? juz odpuszcze 1983; ) -
Anonim
Ciekawa jestem ile Wodników się urodziło w styczniu, a ilu w lutym :P Wodniki urodzone w lutym podobne są najlepsze od tych, co się urodzili w styczniu :P -
Anonim
styczniowa..:) 20.01...choć czasem jest to koziororzec :(( ale w wiekszosci wodnik! -
Anonim
lutowa :) 11.02... to rownie z tym bywa - nie generalizujmy... znam dwoch chlopczykow z tego samego dnia i roku i tylko jeden z nich jest "czlowiekiem"... no chyba ze nie odkrylam jeszcze wszystkich wdziekow tego drugiego, ale czasem czlowiek umie pokazac odrazu ze jest niefajny! -
Grono.Net
-
...})i({... Mala Mi ...})i({...
-
Anonim
Widzę, że jak narazie najwięcej Wodników urodzonych to z miesiąca luty!!! :))))))