Wodniki [52427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiem, że Wodniki lutowe i styczniowe się różnią :>
    Jam Wodniczka lutowa!; ) Pozdrawiam Wodniczki i Wodników!!!; )
  • Anonim

Lutowy :D - niedługo będziemy sie dzielić na wodników dniowych :P
  • Sista

Styczniowa :)
  • パンちゃん

także styczniowa :-)
  • Anonim

a ja wodniczka lutowa :)

Rashwan, już jest takie grono tematyczne o wodnikach dniowych :P
  • Anonim

i co dalej? Jak juz każdy poda z jakiego miecha jest? - robisz sondę? :P
  • Anonim

styczniowa jak najbardziej :)
  • Anonim

LUTOWY i jestem z tego dumny!!!!! :)
  • Kris-teen

lutowa
  • Anonim

alesz lutowa jak najbardziej; D
  • mArti.ta

08.02 the best of :) a tak powaznie to wogóle wodniki sa w deche..choć musze przyznać ,że to też zalezy od dekady...im więcej do ryby tym bardziej sa spowolnione i statywne..znaczy wiecie o co mi cho :) ja jestem ze środka...kto jest w środku ten ma gówno po kotku :)
    Mam dzisiaj najzajebistshy humor od ostatnich czasów...pozatym 28 lece do Francji ( tak ,żeby sie troche pochwalić a co!!) więc energija mnie rozpiernicza....wow ...ufff
  • Anonim

styczen of kors

Btw. jest grono urodzonych 28 stycznia; )
  • Anonim

Ja też jestem z 28 stycznia :]
  • Kris-teen

kurks a moze jednak znajdzie sie jeszcze jakas szczesliwa osobka spod 06.02? juz odpuszcze 1983; )
  • Anonim

Ciekawa jestem ile Wodników się urodziło w styczniu, a ilu w lutym :P Wodniki urodzone w lutym podobne są najlepsze od tych, co się urodzili w styczniu :P
  • Anonim

styczniowa..:) 20.01...choć czasem jest to koziororzec :(( ale w wiekszosci wodnik!
  • Anonim

lutowa :) 11.02... to rownie z tym bywa - nie generalizujmy... znam dwoch chlopczykow z tego samego dnia i roku i tylko jeden z nich jest "czlowiekiem"... no chyba ze nie odkrylam jeszcze wszystkich wdziekow tego drugiego, ale czasem czlowiek umie pokazac odrazu ze jest niefajny!
  • Grono.Net

styczniowa:)
    29.01.....i duma mnie rozpiera:)
  • ...})i({... Mala Mi ...})i({...

Lutowa!! :))
  • Anonim

Widzę, że jak narazie najwięcej Wodników urodzonych to z miesiąca luty!!! :))))))
| |

Grono dla wszystkich tych, którzy urodzili się pod jedną z gwiazd gwiazdozbioru Aquarius. (Wo...

Fotki

Miejsca grona (1)