-
Anonim
Co sądzicie o tych wszystkich najróżniejszych znaczeniach znaków, horoskopach, wróżbach?
Czy jest w nich jakaś, chociażby najmniejsza cząstka prawdy?
Mi się wydaje, że niektóre (ale to bardzo, bardzo rzadko) mogą być w pewnym stopniu prawdziwe. Np. jeśli podawane są cechy, a to wiadomo, każdy może przypisać sobie co innego, więc jednym się sprawdzi, drugim nie. -
***Sylwia***
Ostatnio zaczęłam wierzyć w horoskopy...może nie jestem jakąś maniaczką,ale w mniejszej,czy większej części się sprawdzają.I cechy ludzi też zależą od znaku zodiaku,a to wiem już z autopsji!! -
deaddrone
dla mnie to cyganeria: znaki zodiaku, horoskopy, kawa, fusy, jasnowidz, wrozki, koty, kule itd itp -
Anonim
Wodniki są zajebiste, o czym można się dowiedzieć czytając wypowiedzi. Empirycznie można też sprawdzić, że wodniki są twórcze - to a propos większości tematów na forum. -
-
mmmmm...
zgadzam się co do twórczości wodników!! a jeżeli chodzi o te wszystkie horoskopy, wróżby itd. to osobiście czasem czytam, lecz nie przywiązuje znacznej uwagi do ich tresci i nie podporządkowuje im swojego życia!!