-
Anonim
Witam wszystkich "gronowiczów".
Dzisiaj dołączyłam do Grona i na poczatek poszukuję osób urodzonych w ten szczególny dzień - 21 stycznia Dzień Babci -
KatiDo
ja ja ja aj!! to ja !!! też fajny dzień !!
ale "super" bęe miec jak bede babcia ..mhm..jeden prezęt -
Endrju®
Ja się urodziłem 21 stycznia :))) to chyba pierwszy dzien wodnika no i dzien babci :] -
Grono.Net
-
-
a||@n
ja tez z 21 :) nawet jedna moja ciotka tez jest z 21 super babka
oppa! :) -
Grono.Net
-
Endrju®
Zapraszam urodzonych 21 stycznia do mojego grona! Bedziemy razem swietowac urodziny! :) -
Fi
-
Anonim
taak =) wszyscy urodzeni 21 stycznia to zajebiści ludzie =) i wsio gra =D -
KatiDo
-
Anonim
nie ma nic tak zajbeistego jak wodniki z 21 stycznia! "dzień babci" rulezzzzzzzzzzzz !! =) -
Anonim
-
El Dziekanio
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
heheh =) nie dużo nas... ale i tak zajebisci z nas ludzie... =) ahh ten 21 stycznia.... =) heheh... -
Endrju®
karta życia dla osób urodzonych 21.01.1985
Twoja karta to: PAPIEŻ
Masz prawy i szlachetny charakter. Jesteś wrażliwy na krzywdy innych ludzi, bo najważniejszą wartością w życiu jest dla Ciebie sprawiedliwość. Twoje zainteresowania skupiają się na prawie, filozofii, religii i psychologii. Możesz mieć misjonarskie zacięcie i wypływającą z niego chęć uzdrowienia całego świata. Praca która przyniesie Ci satysfakcję, związana jest ze służeniem pomocą potrzebującym. Doskonale możesz to czynić jako psycholog, psychoterapeuta, dziennikarz, nauczyciel, prawnik lub polityk.
Masz charyzmatyczny charakter i dar przekonywania, toteż możesz pociągnąć za sobą masy ludzi, którzy będą Cię słuchać. Twoją wielką siłą jest wiara w szerokim znaczeniu tego słowa. Jeśli jeszcze nie odnalazłeś tego w co wierzysz, zrób to. Wiara może dokonać w życiu wielu cudów w każdej dziedzinie.
Musisz tylko wiedzieć czego naprawdę chcesz. Twoja własna życiowa filozofia i wewnętrzna mądrość może pomagać nie tylko Tobie, ale i innym w odkrywaniu ich własnej drogi. Aby Twój związek partnerski dawał Ci poczucie szczęścia, Twój kochanek powinien mieć takie same zainteresowania i poglądy jak Ty. Tak, abyście mogli wspólnie działać i wspierać innych. Najlepszy związek stworzysz z osobą, której kartą życia jest KAPŁANKA.
-
Anonim
jeszcze ja 21 stycznia 12:50 czwartek
tak WODNIKI SĄ ZAJEBISTE a już z 21 to naj naj!! -
Anonim
-
Anonim