-
Anonim
No, piszcie wszyscy, jakie bycie mi radzili mieć włosy (długie, krótkie lub do ilu cm?) -
Anonim
półdługie. nie długie,ale właśnie półdługie, jeśli oczywiście takie Ci się podobają; ] Moim zdaniem półdługie są świetne; ] Ładni chłopcy moga śmiało nosić półdługie włosy. -
mila :]
yhym, zapuszczaj,ale nie za długie:P
i może grzyyywka taka długa na oczka?;) -
chiczkok
-
-
-
półwiosiek
-
Anonim
Wioletka ma dość puchate włosy które sprawiają wrażenie nieujarzmionych... polecałabym nieznaczną zmiane fruzurki-> subtelną grzywkę na skos bo ładnie by odsłoniła drugi policzek; ] i użycie prostownicy..z kolorem nic bym nie robiła bo ładnisi..bądź w wersji hard proponowałabym jej grzywkę na prosto od połowy głowy ... i też żelazko... ąłdna dziewczyna i dobrze we wszystkim pozdrawiam -
a racja, ja bym tehs polecała prostownice;) faktycznie , fajnie by bylo,ale to może dlatego,że koleżanka jest po dredach i dlatego ma takie włoski, co:> -
Anonim
-
Anonim
-
..::Czarny Anioł::..
też uważam - koleżanka wyżej nic zmieniać nie musi; -) ale za to ja bym coś zmieniła, co radzicie?? -
półwiosiek
Oj... no własnie subtelna grzywke na skos posiadam, ale na zdjęciu coś mi sie tak włosy na twarz machnęły i jej nie widać.; ] A prostownica... One własnie były tutaj potraktowane prostownicą. Bez prostownicy to ja mam loczki i każdy w inną stronę jest. -
Anonim
kociak niech nic nie zmienia tylko niech rozpuści włosy bo maładne długie :) -
.J.
-
Jul.
-
Jul.
-
hehe podoba mi sie ten temat; )
ojj dziekuję za opinię,że nie musze nic zmienaić;) hehe jakby coś ktoś wymyślił to czekam;)
i dziewczyny...koniecznie rpzuszczamy!! :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim