Włosy, włosy, włosy [6241]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No, piszcie wszyscy, jakie bycie mi radzili mieć włosy (długie, krótkie lub do ilu cm?)
  • Anonim

półdługie. nie długie,ale właśnie półdługie, jeśli oczywiście takie Ci się podobają; ] Moim zdaniem półdługie są świetne; ] Ładni chłopcy moga śmiało nosić półdługie włosy.
  • mila :]

yhym, zapuszczaj,ale nie za długie:P
    i może grzyyywka taka długa na oczka?;)
  • chiczkok

mrr, grzywka :D:D

no raczej ziom:]
  • półwiosiek

Na trzecim zdjęciu jest chyba tak, jak być powinno. :]
  • Anonim

Wioletka ma dość puchate włosy które sprawiają wrażenie nieujarzmionych... polecałabym nieznaczną zmiane fruzurki-> subtelną grzywkę na skos bo ładnie by odsłoniła drugi policzek; ] i użycie prostownicy..z kolorem nic bym nie robiła bo ładnisi..bądź w wersji hard proponowałabym jej grzywkę na prosto od połowy głowy ... i też żelazko... ąłdna dziewczyna i dobrze we wszystkim pozdrawiam

a racja, ja bym tehs polecała prostownice;) faktycznie , fajnie by bylo,ale to może dlatego,że koleżanka jest po dredach i dlatego ma takie włoski, co:>
  • Anonim

Mila, machnij grzywkę na czerwono! :D
  • Anonim

ładnie jest !; )
  • ..::Czarny Anioł::..

też uważam - koleżanka wyżej nic zmieniać nie musi; -) ale za to ja bym coś zmieniła, co radzicie??
  • półwiosiek

Oj... no własnie subtelna grzywke na skos posiadam, ale na zdjęciu coś mi sie tak włosy na twarz machnęły i jej nie widać.; ] A prostownica... One własnie były tutaj potraktowane prostownicą. Bez prostownicy to ja mam loczki i każdy w inną stronę jest.
  • Anonim

kociak niech nic nie zmienia tylko niech rozpuści włosy bo maładne długie :)
  • .J.

śliczny kolor; )
  • Jul.

Absolutnie dłuższe, spięte w kok.
  • Jul.

Z grzywką rzecz jasna

hehe podoba mi sie ten temat; )
    ojj dziekuję za opinię,że nie musze nic zmienaić;) hehe jakby coś ktoś wymyślił to czekam;)
    i dziewczyny...koniecznie rpzuszczamy!! :D
  • Anonim

mila, co ja niby mam rozpuszczać? :3
  • Anonim

wlosy pod pachami <lol>; D
  • Anonim

wlosy pod pachami <lol>; D
| |

grono dla wszystkich posiadaczy włosów- grubych, cienkich, różowych, niebieskich, blond, czarnyc...

Fotki

Miejsca grona (0)