-
Elfik
Pracownik do obsługi e-mail poszukiwany!!! Praca w domu według twojego rozkładu, w twoim wolnym czasie! Nie potrzeba żadnych przedpłat, zaliczek, zadatków ani rat gotówkowych, płatnych z góry. Zarobisz 2.000 do 5000 zł. Zapewnione pełne przeszkolenie on-line! Wszystkiego, czego potrzebujesz to komputer z Internetem i dostęp do sieci e-mail oraz chęć dokonania zmiany! Skontaktuj się: biznes_net@wp.pl -
Anonim
co to jest siec e-mail?? Jestem inforamtykiem no ale wszytskiego wiedziec chyba nie mozna co nie? -
Drogi Kolego Gruby.
Odnoszę wrażenie iż jest to topic tego samego autorstwa co poniższy który skierował sie w stronę organizowania walk w kisielku :P
...ale to tylko moje wrażenie
Autor tego topic'a założył konto i od razu odnalazł to forum tak że godzina założenia i wystawienia topic'u została zsynchronizowana co do minuty :P
...cóż za zbieżność :P -
Anonim
No tez tak uwazam ale bardzo mnie intersuje co to jest siec e-mail, wiesz niechce odstawac w najnowszych technologiach; ), ja tam mowilem o budyniu a nie kisielu ale kisiel tez dobry :P jakis wisniowy by sie przydal :P -