- 1
- 2
-
Anonim
-
G..... G.....
Wyobrażasz sobie,że w inne miejsce niż Władek można pojechać? Jadęęę :DD -
DzieciaK
-
ThePositive
będę na majówce... proszę polecić dobry klub ! DObry znaczy sie nie piękny tylko z konkretną muzyką (techouse, minimal, techno ) pozdrawiam ; ] -
-
buntowniczkค
byłam już 2 razy w każde wakacje <3 ale w tym roku chyba nie pojadę; ( -
Lenka
Będę we Władku 19.07-1.08! ul. Kwiatowa, domki u p.Pauliny Paruszyńskiej; ) 1km od plaży, ale spoko! wszystkie kluby ogarniamy! Mam nadzieję, że ten sezon będzie świetny! :) -
ANDY@#%
-
Anonim
mało nas mało nas :D w tym roku władek domek u Pauliny przy alei gwiazd od 1.08 do 08.08 :D -
..::: RPR :::..
-
♥ Magda
-
Tomek
-
Anonim
Jak wygląda kwestia wolnych miejsc? Mam zamiar wybrać się na początku sierpnia. Czy można rezerwować pokoje na ok 2 tyg. przed wyjazdem? Słyszałem, że podobno można spokojnie znaleźć miejsca tuż przed wyjazdem, ale chciałbym się upewnić jak to zazwyczaj wygląda. -
♥ Magda
jak wczoraj dzwoniłam szukając kwatery to większość miała miejsca od połowy sierpnia... -
Anonim
-
Malin.
ja w tamtym roku zarezerwowałam 3 dni przed wyjazdem i się udało, ale nie radzę bo dzwoniliśmy do kilkunastu miejsc i wiele z nich było zajętych albo inne niedogodności.. -
.
-
Lover Boy
-
Anonim
-
ALEX
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka