Władysławowo, Władek [2012]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wpisywać sie :D
  • G..... G.....

Wyobrażasz sobie,że w inne miejsce niż Władek można pojechać? Jadęęę :DD
  • DzieciaK

ha ha ja też jadę obowiązkowo :D
  • ThePositive

będę na majówce... proszę polecić dobry klub ! DObry znaczy sie nie piękny tylko z konkretną muzyką (techouse, minimal, techno ) pozdrawiam ; ]
  • buntowniczkค

byłam już 2 razy w każde wakacje <3 ale w tym roku chyba nie pojadę; (
  • Lenka

Będę we Władku 19.07-1.08! ul. Kwiatowa, domki u p.Pauliny Paruszyńskiej; ) 1km od plaży, ale spoko! wszystkie kluby ogarniamy! Mam nadzieję, że ten sezon będzie świetny! :)
  • ANDY@#%

25.07-7.08 ul. Żeromskiego.
  • Anonim

mało nas mało nas :D w tym roku władek domek u Pauliny przy alei gwiazd od 1.08 do 08.08 :D
  • ..::: RPR :::..

proste ze Władzio; D napierdalamy :D sierpien jest nasz :D
  • ♥ Magda

22.07 - 27.07 :) właśnie szukam kwatery...
  • Tomek

I ja również będe; )
  • Anonim

Jak wygląda kwestia wolnych miejsc? Mam zamiar wybrać się na początku sierpnia. Czy można rezerwować pokoje na ok 2 tyg. przed wyjazdem? Słyszałem, że podobno można spokojnie znaleźć miejsca tuż przed wyjazdem, ale chciałbym się upewnić jak to zazwyczaj wygląda.
  • ♥ Magda

jak wczoraj dzwoniłam szukając kwatery to większość miała miejsca od połowy sierpnia...
  • Anonim

od 16 sierpnia :)
  • Malin.

ja w tamtym roku zarezerwowałam 3 dni przed wyjazdem i się udało, ale nie radzę bo dzwoniliśmy do kilkunastu miejsc i wiele z nich było zajętych albo inne niedogodności..
  • .

wybiera sie ktos ciekawy na poczatku lipca? :D
  • Lover Boy

a co z tymi "nieciekawymi" ??? Izabello :)
  • Anonim

w tym roku na krótko, ale jednak :) 2-8.08 :)
  • ALEX

jedziemyyyy !
  • Anonim

5.07 ! :D
  • 1
  • 2
| |

To najlepsze miejsce na wakacyjne melanże...zadna ameryka..zadna hiszpania nie przebije tej miescin...

Fotki

Miejsca grona (6)