• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bu

poszukuje piosenki z "Upadlych aniolow", tej z powtarzajacym sie tekstem "Cause I`m cool". Wiecie kto ja wykonuje? Swoja droga mozna by zrobic ranking piosenek z filmow rezysera. U mnie od dluzszego czasu prowadzi "Things in life" Dennisa Browna ("ChE").
  • bloodsport

http://us.yesasia.com/en/PrdDept.as...

tu jest tracklista, moze jakos po niej gdzies dojdziesz ( te kawalki w orginalnych jezykowo tytulach od razu raczej mozna odrzucic :D ) ; / sorki ale tylko tyle wygrzebalem wstepnie
  • bloodsport

tudziez taka tracklisa :]

Track Listings
    1. Main Title Theme - Teddy Edwards
    2. Fine Romance - Billie Holiday
    3. Yesterdays - J.J. Johnson
    4. Way You Look Tonight - Nat King Cole
    5. Folks Who Live on the Hill - Stan Getz
    6. My Heart Cries for You - Dinah Washington 7. Why Do I Love You? - Charlie Parker
    8. Why Don't You Believe Me? - Patti Page
    9. All the Things You Are - Chet Baker
    10. Yesterdays - Billie Holiday
    11. Song Is You - Benny Carter
    12. All the Things You Are [Jam] - Stan Getz
    13. Yesterdays - Clifford Brown
    14. End Title Theme
  • Anonim

Prosze Bardzo, oto cala tracklista, zeby nie odrzucac oryginalnych jezykowo tytulow :)

01. First Killing
    02. Mission Comleted
    03. Bar Scene #1
    04. God
    05. Second Killing
    06. A Summer Night
    07. The Killer #1
    08. Bar Scene #2
    09. Icecream Dream
    10. Crash
    11. Thinking About You
    12. Young Lover Blues #1
    13. Laurine Anderson - Speak My Lagnuage
    14. Young Lover Blues #2
    15. A Rainy Night
    16. The Final Mission
    17. The Killer's Death
    18. The Killer #2
  • Bu

Dzieki:-) wlasnie soulseek cos sciaga, mam nadzieje, ze uda mi sie zdobyc wszystko
  • Anonim

odpal slsk, dodaj usera madlenne (czyli mnie) i sciagnij sobie tego soundtracka. pozdro.
  • Anonim

a ja caly dzien walkuje 6sty kawalek z 2046-taki hiszpanski
    no mistrz i koniec!
  • doc. lena

a ja motyw główny z in the mood for love .... i od razu przed oczami ruch bioder idącej kobiety, kolor i zapach makaronu sojowego
  • Anonim

~ Ciacho! I jak się słucha muzyki z "2046"? Polecasz? Na mnie w kinie zrobiła ogromne wrażenie i zastanawiam się, jak się jej słucha w domowym zaciszu bez obrazu... Warto nabyć? Pozdrawiam. :)
  • Bobbas Zuzanna

A jeśli o ranking chodzi, to u mnie.... 'Tango Apasionato' Astora Piazzolla z Happy Together. Przesmutne.
  • filomatka

muzykę do 2046 trzeba koniecznie nabyć, tylko pytanie gdzie... w empiku i trafficu jeszcze nie ma i nie wiadomo czy będzie, może jest w sklepie Gutka na Zamenhoffa? czy ktoś z Was coś na ten temat wie? dzięki z góry:)
  • Luca

muzyka z 2046 jest niesamowita....i niekoniecznie trzeba nabywac, mozna sciagnac, w soulseeku znajduje sie bez problemu, jakby ktos chcial to moge udostepnic tudziez przez jakies gg wyslac...
  • Luca

a co do reszty soundtracków z wonga, to mam fragmentarycznie, wiec jakby ktos podal na siebie namiary w jakims p2p to byloby milo:)
  • Tortura

ja zdaje się mam z fallen angels i chungking express.
  • 夢遊

a ja mialam z inthemoodforlove ale mi zjadlo.
    quizas, quizas, quizas...
  • zabij mnie młotkiem kotku

z nieba mi spadacie z tym gronem. Ja szukam tej muzyki i szukam. A torszkie jestem technofobem, więc mi nie idzie zbyt dobrze :)
  • Anonim

fallen angels ost dostępne oprzez emule..
    coz i'm cool mrrau
    tylko w jakim języku to jest to nie wiem
    wulu wulu
    second killing:]
  • Anonim

Może napiszę trochę offtopikowo, ale jeśli lubicie tanga Astora Piazzolli zapraszam na koncert Marcin Olak Trio. Często takowe grają.
  • Sheyn von Owieczkin

Fajna jest druga część soundtracka ITMFL pt "More In The Mood For Love",szczególnie tytułowy utwór Bryana Ferry'ego nie wiedzieć czemu pominięty na pierwszym,zaskakujący bo w wykonaniu nikogo innego jak Tony'ego Leunga "Mian Du Mian" i kilka kolejnych piosenek Nata Kinga Cole'a,min "Solamente Una Vez".
  • Anonim

Jaki tytuł ma utwór z 'Chungking Express', który leci z szafy grającej?

Pozdr.,
  • 1
  • 2
| |

"W roku 2046 ogromna sieć kolejowa oplata całą planetę... Tajemniczy pociąg wyrusza do 2046 raz...

Fotki

Miejsca grona (0)