- 1
- 2
-
Bu
poszukuje piosenki z "Upadlych aniolow", tej z powtarzajacym sie tekstem "Cause I`m cool". Wiecie kto ja wykonuje? Swoja droga mozna by zrobic ranking piosenek z filmow rezysera. U mnie od dluzszego czasu prowadzi "Things in life" Dennisa Browna ("ChE"). -
bloodsport
http://us.yesasia.com/en/PrdDept.as...
tu jest tracklista, moze jakos po niej gdzies dojdziesz ( te kawalki w orginalnych jezykowo tytulach od razu raczej mozna odrzucic :D ) ; / sorki ale tylko tyle wygrzebalem wstepnie -
bloodsport
tudziez taka tracklisa :]
Track Listings
1. Main Title Theme - Teddy Edwards
2. Fine Romance - Billie Holiday
3. Yesterdays - J.J. Johnson
4. Way You Look Tonight - Nat King Cole
5. Folks Who Live on the Hill - Stan Getz
6. My Heart Cries for You - Dinah Washington 7. Why Do I Love You? - Charlie Parker
8. Why Don't You Believe Me? - Patti Page
9. All the Things You Are - Chet Baker
10. Yesterdays - Billie Holiday
11. Song Is You - Benny Carter
12. All the Things You Are [Jam] - Stan Getz
13. Yesterdays - Clifford Brown
14. End Title Theme -
Anonim
Prosze Bardzo, oto cala tracklista, zeby nie odrzucac oryginalnych jezykowo tytulow :)
01. First Killing
02. Mission Comleted
03. Bar Scene #1
04. God
05. Second Killing
06. A Summer Night
07. The Killer #1
08. Bar Scene #2
09. Icecream Dream
10. Crash
11. Thinking About You
12. Young Lover Blues #1
13. Laurine Anderson - Speak My Lagnuage
14. Young Lover Blues #2
15. A Rainy Night
16. The Final Mission
17. The Killer's Death
18. The Killer #2 -
-
Bu
Dzieki:-) wlasnie soulseek cos sciaga, mam nadzieje, ze uda mi sie zdobyc wszystko -
Anonim
odpal slsk, dodaj usera madlenne (czyli mnie) i sciagnij sobie tego soundtracka. pozdro. -
Anonim
a ja caly dzien walkuje 6sty kawalek z 2046-taki hiszpanski
no mistrz i koniec! -
doc. lena
a ja motyw główny z in the mood for love .... i od razu przed oczami ruch bioder idącej kobiety, kolor i zapach makaronu sojowego -
Anonim
~ Ciacho! I jak się słucha muzyki z "2046"? Polecasz? Na mnie w kinie zrobiła ogromne wrażenie i zastanawiam się, jak się jej słucha w domowym zaciszu bez obrazu... Warto nabyć? Pozdrawiam. :) -
Bobbas Zuzanna
A jeśli o ranking chodzi, to u mnie.... 'Tango Apasionato' Astora Piazzolla z Happy Together. Przesmutne. -
filomatka
muzykę do 2046 trzeba koniecznie nabyć, tylko pytanie gdzie... w empiku i trafficu jeszcze nie ma i nie wiadomo czy będzie, może jest w sklepie Gutka na Zamenhoffa? czy ktoś z Was coś na ten temat wie? dzięki z góry:) -
Luca
muzyka z 2046 jest niesamowita....i niekoniecznie trzeba nabywac, mozna sciagnac, w soulseeku znajduje sie bez problemu, jakby ktos chcial to moge udostepnic tudziez przez jakies gg wyslac... -
Luca
a co do reszty soundtracków z wonga, to mam fragmentarycznie, wiec jakby ktos podal na siebie namiary w jakims p2p to byloby milo:) -
Tortura
-
夢遊
a ja mialam z inthemoodforlove ale mi zjadlo.
quizas, quizas, quizas... -
zabij mnie młotkiem kotku
z nieba mi spadacie z tym gronem. Ja szukam tej muzyki i szukam. A torszkie jestem technofobem, więc mi nie idzie zbyt dobrze :) -
Anonim
fallen angels ost dostępne oprzez emule..
coz i'm cool mrrau
tylko w jakim języku to jest to nie wiem
wulu wulu
second killing:] -
Anonim
Może napiszę trochę offtopikowo, ale jeśli lubicie tanga Astora Piazzolli zapraszam na koncert Marcin Olak Trio. Często takowe grają.
-
Sheyn von Owieczkin
Fajna jest druga część soundtracka ITMFL pt "More In The Mood For Love",szczególnie tytułowy utwór Bryana Ferry'ego nie wiedzieć czemu pominięty na pierwszym,zaskakujący bo w wykonaniu nikogo innego jak Tony'ego Leunga "Mian Du Mian" i kilka kolejnych piosenek Nata Kinga Cole'a,min "Solamente Una Vez". -
Anonim
Jaki tytuł ma utwór z 'Chungking Express', który leci z szafy grającej?
Pozdr.,
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Film, Kino, TV
- Przeglądaj grona w okolicy Hong Kong
- Załóż własne grono tematyczne