-
Anonim
w salonie inglot'a myślę ze chyba w każdym:) (ja sie pytałam z złotych tarasach) -
;)
-
Chris
-
anette
-
-
Martyniera
-
Lola
>Chris napisał
>nie ... bo są beznadziejne i kłują
No bez przesady , dostałam świetny pędzelek Inglota taki zakrzywiony do kresek uważam ,że jest bardzo dobry tak samo jak ich prerparat do pigmentów dura line serio na zawodowym poziomie -
Gosz
ja mam jeden do różu i jest całkiem w porządku
co do kosmetyków ja lubię te pigmenty, świetne kolory mają
a w ogóle rozwalają mnie panie, które "nie chcą być jakimś inglotem malowane" -
Lola
Pigmenty mają ciekawsze kolory od tych MACa moim zdaniem a snobizm w jakielkolwiek postaci mnie rozwala -
S.
co do pędzli INGLOTA to są produkowane w tej semej fabryce co pędzle MAC :) tylko napis inny
uważam że jak za tą cenę są świetne -
Gosz
ja właśnie ostatnio się z taką rozkoszną panią na ślubny umawiałam...
i co ja np poradzę, że naprawdę moimi ulubionymi eyelinerami są eyelinery inglota?
naprawdę nie pojmuję ślepiej wiary w moc selektywnej kolorówki (np bo ja to tylko chanel czy dior), z którą przecież naprawdę bywa różnie!
a inglot naprawdę daję radę!
i prawdę mówiąc biorąc pod uwagę np cienie czy pigmenty raczej jest dla profesjonalistów - chodzi o natężenie kolorów
ja kiedyś chodziłam do takiej szkoły, co jej szefowa suchej nitki na inglocie nie zostawiała i wychwalała pod niebiosa cienie kryolanu które imho są za suche i się kruszą -
S.
Gosz :) mam obecnie z "tą panią" ten sam problem. Wychwala kryolan, wiecej nic dla niej poza tą firmą nie istnieje..a broń boże wspomnieć coś o inglocie :)
no cóż my swoje wiemy :) -
Ewelina
>Chris napisał
>niestety nie lubie utleniają się nie są tak intensywne
>jak wygladają mało wydajne ...
i to w kazdej "placowce" inglota mozna sobie taka palete skompletowac?
Ile kosztuje baza pod cienie inglota i czy daje rade?:D -
poprostu szczęśliwa
osobiscie podoba mi sie kolorowka inglota coraz wiecej kolorow wprowadzaja i bazy rowniez sa fajne. choc ja znalazlam firme ktora ma w cieniach ejszcze wiecej pigmentu czyli grimas poprostu sa przepiekne nakladasz na pedzel warstwe koloru i taki sam efekt uzyskujesz na powiece jak jest widoczny w palecie :D
a wracajac do inglota to teraz sa fajne szminki oraz blyszczyki daj na prawde fajny efekt :D oraz te nowe cienie w kremie inglota sa na prawde fajne maja fajny swietlisty efekt zupelnie sie niemkrusza oraz daja aki sam efekt(kolor) co w pudelku :D -
Beltszassar
Lepsza jest niestety baza soraya.
Rewelacja.
Jestem zła na Inglota za wycowanie palet pro 8!
Mogliby tez lepiej szkolić personel. -
anette
nie poleca bazy pod cienie inglota, jak dla mnie rewelacyjna jest baza art deco :) -
meeggi
Ja uważam że to dobra marka, mają dobre cienie i pigmenty wg mnie. Lakiery do paznokci też są super i nawet długo sie utrzymują