wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w salonie inglot'a myślę ze chyba w każdym:) (ja sie pytałam z złotych tarasach)
  • ;)

a czy ktoś używa pędzli inglota?
  • Chris

nie ... bo są beznadziejne i kłują
  • anette

nie uzywam, uwazam ze sa kiepskie
  • Martyniera

inglot jest ok:) uzywam i nie narzekam;p
  • Lola

>Chris napisał
    >nie ... bo są beznadziejne i kłują

No bez przesady , dostałam świetny pędzelek Inglota taki zakrzywiony do kresek uważam ,że jest bardzo dobry tak samo jak ich prerparat do pigmentów dura line serio na zawodowym poziomie
  • Gosz

ja mam jeden do różu i jest całkiem w porządku

co do kosmetyków ja lubię te pigmenty, świetne kolory mają

a w ogóle rozwalają mnie panie, które "nie chcą być jakimś inglotem malowane"
  • Lola

Pigmenty mają ciekawsze kolory od tych MACa moim zdaniem a snobizm w jakielkolwiek postaci mnie rozwala
  • S.

co do pędzli INGLOTA to są produkowane w tej semej fabryce co pędzle MAC :) tylko napis inny
    uważam że jak za tą cenę są świetne
  • Gosz

ja właśnie ostatnio się z taką rozkoszną panią na ślubny umawiałam...
    i co ja np poradzę, że naprawdę moimi ulubionymi eyelinerami są eyelinery inglota?

naprawdę nie pojmuję ślepiej wiary w moc selektywnej kolorówki (np bo ja to tylko chanel czy dior), z którą przecież naprawdę bywa różnie!

a inglot naprawdę daję radę!
    i prawdę mówiąc biorąc pod uwagę np cienie czy pigmenty raczej jest dla profesjonalistów - chodzi o natężenie kolorów

ja kiedyś chodziłam do takiej szkoły, co jej szefowa suchej nitki na inglocie nie zostawiała i wychwalała pod niebiosa cienie kryolanu które imho są za suche i się kruszą
  • S.

Gosz :) mam obecnie z "tą panią" ten sam problem. Wychwala kryolan, wiecej nic dla niej poza tą firmą nie istnieje..a broń boże wspomnieć coś o inglocie :)
    no cóż my swoje wiemy :)
  • Ewelina

>Chris napisał
    >niestety nie lubie utleniają się nie są tak intensywne
    >jak wygladają mało wydajne ...

i to w kazdej "placowce" inglota mozna sobie taka palete skompletowac?

Ile kosztuje baza pod cienie inglota i czy daje rade?:D
  • poprostu szczęśliwa

osobiscie podoba mi sie kolorowka inglota coraz wiecej kolorow wprowadzaja i bazy rowniez sa fajne. choc ja znalazlam firme ktora ma w cieniach ejszcze wiecej pigmentu czyli grimas poprostu sa przepiekne nakladasz na pedzel warstwe koloru i taki sam efekt uzyskujesz na powiece jak jest widoczny w palecie :D

a wracajac do inglota to teraz sa fajne szminki oraz blyszczyki daj na prawde fajny efekt :D oraz te nowe cienie w kremie inglota sa na prawde fajne maja fajny swietlisty efekt zupelnie sie niemkrusza oraz daja aki sam efekt(kolor) co w pudelku :D
  • Beltszassar

Lepsza jest niestety baza soraya.
    Rewelacja.
    Jestem zła na Inglota za wycowanie palet pro 8!
    Mogliby tez lepiej szkolić personel.
  • anette

nie poleca bazy pod cienie inglota, jak dla mnie rewelacyjna jest baza art deco :)
  • meeggi

Ja uważam że to dobra marka, mają dobre cienie i pigmenty wg mnie. Lakiery do paznokci też są super i nawet długo sie utrzymują
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)