-
Rybka
Witam, mam do zaoferowania kosmetyki w 80% złożone z naturalnych składników, nie testowane na zwierzętach. Dla zainteresowanych 30% taniej. Szczegóły na priv. -
Chris
ORIFLAME to szajs !! jakie szwedzkie ? szwedzkie to one były ale 5-7 lat temu zanim nie zaczeli rozlewac tego u nas w kraju -
Magallie
zgadzam się z przedmówcą.... kosmetyki Oriflame nie są wcale takie rewelacyjne...
moze dla kogoś kto nie poznał dobrze innych firm... kiedys też się zachwycałam tymi kosmetykami bo byłam konsultantką... ale one nawet nie sa warte swojej ceny... -
Rybka
A to ciekawe, co piszesz, bo nasze kosmetyki są naturalne i w takich cenach nie znajdziesz lepszych. Ale kupuj sobie co chcesz, jeśli wolisz wydawać 300 zł na krem podobnej jakości to Twoja sprawa:) Ja wolę zaoszczędzić. -
-
Magallie
wole wydać tyle bo wiem ze będzie działał.... a poza tym cenami wcale tak bardzo się nie różni od dobrych marek kosmetycznych -
Chris
lol widze ze klon moherowego bereta tylko ze nie zwolenniczka radio maryja ale oriflame. Tak moja droga wole wydac np na krem sisley na dzien 920 zł i wiem ze działa a nie na oriflame który mnie uczuli wysypie na twarzy i pogorszy stan skóry. Dopoki nie zaczeli oriflame przelewac w polsce było ok. teraz traedia.
nie porównuj tez tej marki do kosmetyków selektywnych bo nie wmowisz mi ze oriflame działa w tym samym labolatoium co chanel tak jak kiedys piep....li na pokazie produktów. -
•pani wronka •
>Chris napisał
>. Tak moja droga wole
>wydac np na krem sisley na dzien 920 zł
ile ku...wa?
chyba w wiadrze?
trzeba byc ostro pieprzniętym, albo srac kasą zeby tyle dac za krem...choc nawet jakbym mogla lekką ręką kupic sobie taki krem to przed oczami mialabym głodne dzieci. a do filantropów nie należe trzeba zaznaczyc. -
Chris
i co w tym złego ze tyle za krem płace? to moje $$ dzieciaki też dostają nie martw się. pieprznięty nie jestem wiec nie oceniaj ludzi których poprostu nie znasz ... -
•pani wronka •
-
•pani wronka •
btw, ja uzywam kremu nivea, dla mnie jest najlepszy :) a kosztuje 3 zł. hihi, i wcale nie chodzi tu o moje żydostwo, tylko dla mne jest najlepszy:)
-
Chris
nie no ok nie naskauje przeciez, poprostu lubie używać dobrych kremów, a nivea w moim przypadku jest dobra po goleniu. -
Chris
-
Anonim
-
Chris
SPALIĆ NA STOSIE ... jest wiele firm które prodkują kosmetyki kolorowe w odobnej cenie albo ciut droższe lepiej dopłacić 5zł i miec coś eXtra -
•pani wronka •
apropos EXTRA rzeczy w dobrej cenie, kupiłam sobie wczoraj baze pod brokaty. jest ZA-JE-BI-STA!!!
jak sie przyklei do niej brokat to jest nie do zdarcia!! wypróbowalam wczoraj na dłoni, tarłam i tarłam a brokat jak był tak był; )
wiem ze to nie ten watęk, ale jeste, tak tym zacwycona ze nie wiedziałam gdzie to napisac; ) -
blablabla
-
Gosz
j tam uważam, że dobre kosmetyki są zarówno z górnej jak i środkowej półki - trzeba tylko wiedzieć, które bo można się wkopać i po prostu przepłacić
kremik - najprostszy:) ja tam uważam, że najlepsze są apteczne -
•pani wronka •
jakas dziwna firma, nie pamietam nazwy,
(tylko brokaty i te bazy)
w Douglasie kupiłam....29zł. -
blablabla
mhm dzięku wronka
oczywiście, że te tańsze są dobre, czasami nawet lepsze. Czasami sama marka decyduje o zakupie produktu....niekoniecznie lepszego. -
Rybka
>Chris napisał
>a oriflame ... ble boje się tego
Tak naskakujesz na tą firmę, a założę się, że w życiu żadnego kosmetyku w ręku nie miałeś. Nasz rynek wzrósł w pierwszym półroczu o 36%, w stosunku do wzrostu polskiego runku kosmetycznego 3% to zbyt sporo, żeby tyle ludzi się "nabrało". Ci co kupują, sami się przekonali, a przez 3 lata nie pamiętam żadnych zwrotów, mimo, iż mamy gwarancję zwrotu 21 dni i do 30% zużycia. Skoro firma daje taką gwarancję, to znaczy, że musi być pewna swoich kosmetyków, ciekawe, czemu te Twoje ulubione firmy takiej gwarancji nie dają:)
Pozdrawiam