wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nati

Poszukuję FOTOGRAFA, MODELKI, MODELA oraz WIZAŻYSTKĘ!

Sesja w zamian za zdjęcia, dlatego do współpracy zapraszam osoby, którym zależy na wzbogaceniu swojego portfolio. Zdjęcia zostaną wykorzystane na stronie nowo powstającego sklepu internetowego.

Na zgłoszenia czekam do końca listopada pod adresem: natalia.porycka@wp.pl
    Obiecuję odpowiedzieć na każde zgłoszenie.

W tytule zgłoszenia proszę napisać: SESJA ZA ZDJĘCIA: (i tutaj jako kto np. MODELKA)

W zgłoszeniu bardzo proszę o przesłanie:

FOTOGRAF
    - wybrane dotychczasowe zdjęcia
    - ewentualnie zdjęcie własnej osoby
    - imię i nazwisko

MODELKI i MODELE
    - zdjęcie całej twarzy oraz twarzy z profilu
    - zdjęcie całej sylwetki
    - wybrane dotychczasowe zdjęcia (jeśli takie posiadasz)
    - wzrost i wymiary: klatka piersiowa - talia - biodra
    - rozmiar stopy
    - imię i nazwisko

Poszukuję 2-3 modelki i 1-2 modeli.

WIZAŻYSTKA (makijaż i fryzura)
    - wybrane dotychczasowe zdjęcia makijażu i fryzur
    - ewentualnie zdjęcie własnej osoby
    - imię i nazwisko

Sesja odbędzie się w Warszawie, dlatego do współpracy zapraszam osoby z Warszawy i okolic lub te dla których dojazd nie jest problemem.

Mile widziani ludzie pozytywnie nastawieni do życia i tego rodzaju przedsięwzięć. Być może nasza współpraca w przyszłości zaowocuje stałą pracą (już z wynagrodzeniem).

Pozdrawiam!
  • Lena Arteen

Witam serdecznie,

Jestem charakteryzatorką oraz wizażystką i stylistką.Ukończyłam Międzynarodową Szkołę Charakteryzacji Teatralno-filmowa- telewizyjną M.Dziewulskiej. Posiadam 10 letnie doświadczenie w zawodzie. Współpracowałam z aktorami oraz gwiazdami naszej sceny muzycznej.( tj. G.Turnau, J. Steczkowska, R.Olbrychski). Współpracowałam z Agencjami modelingowymi przy profesjonalnych sesjach fotograficznych oraz do magazynów tj. Panna Młoda.
    Jestem otwarta na współpracę z agencjami modelek jak i również indywidualnie.
    Jeśli będziesz potrzebował lub potrzebowała pomocy profesjonalnej do swojego projektu , bardzo proszę o kontakt.

793770712

Pozdrawiam ,

Lena Arteen
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)