wizażyści i charakteryzatorzy... [646]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ana

http://www.maccosmetics.com/
    czy mac jest juz dostepny w polsce? kto na macu pracuje i co sadzicie?
  • Anonim

Jest dostępny
  • poprostu szczęśliwa

mac jeszcze nie jest u nas dostepny no ale juz niedlugo bo ma byc w zlotych tarasach i mial juz byc od pazdziernika ale przeniesli otarcie na styczen wiec juz coraz blizej! jak poznaje charakteryzatorow to wiekszosc ma kosmetyki maca albo pojedyncze sztuki albo cale serie tak wiec sadze ze te kosmetyki sa siwetne no niektorych uzywam u siebie w szkole i juz niemoge sie doczekac az sobie je nabede lecz strasznie sie boje cen :(
  • poprostu szczęśliwa

>Benia napisała:
    >Jest dostępny

jak to? ja slyszlaam ze tylko w tarasach ma byc a gdzie mozna je nabyc wtakim razie?
  • ana

my mamy cale zestawy na ktorych sie uczymy na uni. uwazam , ze sa rewelacyjne . pedzle itd. jedyna rzecz jakiej nie lubie to full coverage fundation....
  • Anonim

Aaaa widzisz:) no bo ja czytalam mnostwo artykulow zatytulowanych "MAC juz w Polsce" i bylo tam napisane, ze otwieraja salon wlasnie w tych Zlotych Tarasach!...wiec teraz juz wszystko jasne, skoro otwarcie zostalo przesuniete:(
    Poki co widzialam na allegro puder sypki MAC'a...kosztowal cos kolo 70 zl ale bbyla to licytacja...a moze jest nadal...trzeba sprawdzic.
    Pozdrawiam
  • poprostu szczęśliwa

>ana napisała:
    >my mamy cale zestawy na ktorych sie uczymy na uni. uwazam ,
    >ze sa rewelacyjne . pedzle itd. jedyna rzecz jakiej nie
    >lubie to full coverage fundation....

a co to jest ta "uni" bo nie steyty nie mam pojecia eh moze wyjde na glupi ale wole sie ejdnak zapytac! :D
    ja tez korzystalam z paru kosmetykow tej firmy dlatego bym chciala sobie tez zakupic do kufra. lecz aniu nie napisalas gdzie mozna je sobie zakupic bo o to nam chodzilo a nie ze sa w polsce bo kazdy sobie je przywiozl z angli niemiec czy usa
  • ana

uni to university... sorki za moje skroty. uzywamy maca w szkole. sadze, ze jest super ale jedynym minusem sa ceny. co rok musimy wydac (studenci) po £500 na same kosmetyki. 2 lata temu london college of fashion mial kontrakt z make-up for ever. jest bardzo duzo dobrych firm na rynku ..... a i ceny nizsze..... uczyc sie na macu?.... ok profesjonalnie ale drogo!
    no ok juz nie marudze.....
  • Anonim

Ja też w szkole ucze się na Mac-u....
    mają super podkłady,róże,szminki,cienie,a kcesoria.....
    czekam na otwarcie;)
  • Ola

• Mac nie nalezy do najtanszych marek (tak, tak ceny sa wysokie), jednak warto zainwestowac w ich kosmetyki.
  • Anonim

słyszałam,że duża butelka fluidu Maca kosztuje zaledwie 80 zł. :)
  • Królicza - wstęp z kartą klubową

hej
    MAC ma byc w Zlotych Tarasach
    Do tej pory w Warszawie zajmowalam sie dystrybucja MACa bo na nim pracuje ja i czesc moich wizazystow
    Marka godna polecenia chociaz z firma jaka z ludzmi czasami ciezko, bo walczylam od 3 lat, zeby zrobic ich oficjalne przedstawicielstwo w Polsce
    Jakos unikali naszego rynku
    No ale w koncu
  • Panna S.

Ja bardzo lubie mac'a i wreczuwielbiam ich cienie do powiek!! Ale niestety jest drogo:(
    Dzisiaj za dwa pedzle zaplacilam 29 funtow czyli ok 166pln (i to w dodatku po mojej znizce!!)...ajjjj.
  • Anonim

A Złote Tarasy mają otworzyć w lutym więc będzie możliwość już niedługo zakupu MACa w PL :)
  • ana

czy wiecie kto jest przedstawicielwem na polske?
  • Mac nalezy do koncernu Este Lauder ... Ja wlasnie zaczynam staz w
    Mac-u we Francji :) To bedzie napewno ciekawe doswiadczenie, ktore wiele mnie nauczy - biorac pod uwage fakt jak maja przygotowany i "wszystko wiedzacy" (na temat marki, kosmetykow, technik nakladanie produktow, pedzli... etc ... ) personel.

• Panna S.

Este Lauder, Mac, Donna Karan, Tommy Hilfiger, Clinique...wszystko nalezy do jednej company;)
  • Ale te wszytskie marki naleza do Este Lauder... jakby nie bylo !! !! !!
    Pozdrawiam
  • Panna S.

dokladnie. i jeszcze creme de la mere czy jak to sie cholera pisze i wiele innych.pozdr
| |

cudowny, twórczy artstycznie zawód....ale niestet nie zawsze zapewnia codzienne zajecie. zapraszam...

Fotki

Miejsca grona (0)