-
Tom
A wydawało by się, że szkoła informatyczna, z [moją] specjalnością - grafiką, a nawet strony porządnej nie ma... Juz poprzednia była milijon razy lepsza.. Ubi to przerost formy nad trescią.. Kiedyś jak klikało sie na linki z automatu, a teraz [nie]cierpliwie szukam maila do kogoś z mojej grupy.. Chcą dobrze ale no nie wychodzi... -
Anonim
-
Nookie
ok teraz moja standardowa gadka jezeli chodzi o strony www :]
nie dosc ze strona jest graficznie do dupy to jeszcze sie nie waliduje :]
http://validator.w3.org/check?verbo... http%3A//www.wsisiz.edu.pl/ -
Tom
ponoć zajął się tym (bez urazy do niego, bo lubię ćwiczeniowca) Stanio wraz z jakąś ekipą studentów... Pisaliśmy z kolegami maile do masta Dżedaj, ale on tylko bezładnie rozłożył ręce.. -
-
Anonim
zrobili konkurs na skróconą nazwę szkoły, to może i na www zrobią.. czy też ktoś położył na tym łapy i nie daje ruszyć? -
Tom
no właśnie nie wiem co z tym konkursem.. cisza jakaś... moi koledzy zaangażowali się w samorząd i chcą zrobić porządną rewoltę z autoreklamą szkoły.. trzymam za nich kciuki.. -
Hercules
Mi osobiście wstyd jest podawać adres www uczelni. Qrcze, szkoła informatyczna i stronę ma jakby z poprzedniej ekpoki (ramki + html). Może oni tak lubią wracać do przeszłości. Doszli do wniosku, że poprzednia strona była za dobra i musieli zepsuć... -
Kociamber
owszem, strona glowna szkoly to porazka.. mam nadzieje ze ktos cos z tym zrobi w koncu bo straszy po prostu.. ale ubi podoba mi sie od strony technicznej, naprawde chlopaki napracowali sie nad tym -
Anonim
strone glowna robil bodajrze inkelman i ubi tez ale dowiem sie jutro (we wtorek to wam powiem dokladnie) a co do nazwy szkly ... to propozycje nadeslane przez studentów byly conajmniej idotyczne .... np.: ktos przyslal nazwisko jakiegos matematyka ... ale nie sprawdzil ze ten matematyk przyczynilsie wduzym stopniu do tepienia zydow i polakow..... wszystkie propozyje byly takie tylko w polowie przemyslane ..... owszem trafilo sie pare ciekawych ale dziekan je odrzócił... obecnie zostala zatrudniona jakas firma marketingowa ktora ma opracowac nowy wizerunek naszej uczelni... (nazwa strona i wogole cala kampania marketingowa....) -
Kociamber
-
Anonim
eee... czy to pójdzie w parze z podniesieniem opłat za szkołe? heheheh bo ja już więcej nie chcę bulić; D -
DML
A ile na ITZ'cie płacicie?
U nasz dzienne 700 i zaoczne 600 ^^
Qrde tak sobie mysle, ze jak bym nie musial placic za ta cholerna uczelnie to bym sobie samochod kupil :/
Pozdro -
Anonim
-
edi
-
DML
To wszystko kwestia wydziału ^^
Cóż, ale przynajmniej dobre to, że mogę studiować to co lubię; )
Pozdro -
Hercules
-
Anonim
ja nie mogę powiedzieć, żebym studiowałą to co lubię.. ale musze przyznać, że jest komfortowo.; ) -
edi
komfortowo znaczy chodzi ci o te super kozackie nowka sztuka nie smigane komptery .....???;):) -
Anonim
hehehehe w takim sensie, że wykładowcy zdają się być ludźmi rozumnymi (no.. może nie wszyscy; ) ) w porównaniu z poprzednią uczelnią na któą się nieszczęśliwie zapisałam.. aha.. znajomi z grupy, roku mają mniejwięcej tyle lat co ja.. a nie tyle co moi rodzice; ) ( tu oczywiście zaznaczę, iż nie mam nic przeciw późnej edukacji.. :) ). -
edi
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentów WSISiZ/WIT.
Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa