WSISiZ WIT [waw] [1289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tom

A wydawało by się, że szkoła informatyczna, z [moją] specjalnością - grafiką, a nawet strony porządnej nie ma... Juz poprzednia była milijon razy lepsza.. Ubi to przerost formy nad trescią.. Kiedyś jak klikało sie na linki z automatu, a teraz [nie]cierpliwie szukam maila do kogoś z mojej grupy.. Chcą dobrze ale no nie wychodzi...
  • Anonim

mówi się, że szewc bez butów chodzi...
    Mnie drażni bajzel na ubi..
  • Nookie

ok teraz moja standardowa gadka jezeli chodzi o strony www :]
    nie dosc ze strona jest graficznie do dupy to jeszcze sie nie waliduje :]
    http://validator.w3.org/check?verbo... http%3A//www.wsisiz.edu.pl/
  • Tom

ponoć zajął się tym (bez urazy do niego, bo lubię ćwiczeniowca) Stanio wraz z jakąś ekipą studentów... Pisaliśmy z kolegami maile do masta Dżedaj, ale on tylko bezładnie rozłożył ręce..
  • Anonim

zrobili konkurs na skróconą nazwę szkoły, to może i na www zrobią.. czy też ktoś położył na tym łapy i nie daje ruszyć?
  • Tom

no właśnie nie wiem co z tym konkursem.. cisza jakaś... moi koledzy zaangażowali się w samorząd i chcą zrobić porządną rewoltę z autoreklamą szkoły.. trzymam za nich kciuki..
  • Hercules

Mi osobiście wstyd jest podawać adres www uczelni. Qrcze, szkoła informatyczna i stronę ma jakby z poprzedniej ekpoki (ramki + html). Może oni tak lubią wracać do przeszłości. Doszli do wniosku, że poprzednia strona była za dobra i musieli zepsuć...
  • Kociamber

owszem, strona glowna szkoly to porazka.. mam nadzieje ze ktos cos z tym zrobi w koncu bo straszy po prostu.. ale ubi podoba mi sie od strony technicznej, naprawde chlopaki napracowali sie nad tym
  • Anonim

strone glowna robil bodajrze inkelman i ubi tez ale dowiem sie jutro (we wtorek to wam powiem dokladnie) a co do nazwy szkly ... to propozycje nadeslane przez studentów byly conajmniej idotyczne .... np.: ktos przyslal nazwisko jakiegos matematyka ... ale nie sprawdzil ze ten matematyk przyczynilsie wduzym stopniu do tepienia zydow i polakow..... wszystkie propozyje byly takie tylko w polowie przemyslane ..... owszem trafilo sie pare ciekawych ale dziekan je odrzócił... obecnie zostala zatrudniona jakas firma marketingowa ktora ma opracowac nowy wizerunek naszej uczelni... (nazwa strona i wogole cala kampania marketingowa....)
  • Kociamber

czyli jest jakas nadzieja jeszcze..
  • Anonim

eee... czy to pójdzie w parze z podniesieniem opłat za szkołe? heheheh bo ja już więcej nie chcę bulić; D
  • DML

A ile na ITZ'cie płacicie?
    U nasz dzienne 700 i zaoczne 600 ^^

Qrde tak sobie mysle, ze jak bym nie musial placic za ta cholerna uczelnie to bym sobie samochod kupil :/

Pozdro
  • Anonim

550 na zaocznych.
  • edi

600 na zaocznych...:(
  • DML

To wszystko kwestia wydziału ^^

Cóż, ale przynajmniej dobre to, że mogę studiować to co lubię; )

Pozdro
  • Hercules

WSISiZ i tak nie jest drogi w porównaniu np. do PJWSTK czy UW.
  • Anonim

ja nie mogę powiedzieć, żebym studiowałą to co lubię.. ale musze przyznać, że jest komfortowo.; )
  • edi

komfortowo znaczy chodzi ci o te super kozackie nowka sztuka nie smigane komptery .....???;):)
  • Anonim

hehehehe w takim sensie, że wykładowcy zdają się być ludźmi rozumnymi (no.. może nie wszyscy; ) ) w porównaniu z poprzednią uczelnią na któą się nieszczęśliwie zapisałam.. aha.. znajomi z grupy, roku mają mniejwięcej tyle lat co ja.. a nie tyle co moi rodzice; ) ( tu oczywiście zaznaczę, iż nie mam nic przeciw późnej edukacji.. :) ).
  • edi

hehehe:) a na ktorym roku jestes?
| |

Grono studentów WSISiZ/WIT.

Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)