- 1
- 2
-
Marlena
a podobno ten wasic..ktos tam bo nie pamietam to robi z terorii wiec nie z tych zadan:( -
delighted! :)
Hmm..Ja sie jeszcze nie zabralam za fizyke..mimo ze tio juz po jutrze!!!Brrr...
Nie bedzie zadan..??Tylko teoria...?? No to moze mozna cos sciagnac..??Bedzie ktos oprcocz niego nas jeszcze pilnowal..?? -
Marlena
No zadania to ew.tlyko taie przykładowe c robił czyli te prościutkie:p
trzeba sie pocuczyc.tlyko kiedy? :) teraz na SICOM'ie jestem:) -
Anonim
-
-
Anonim
elo mialem z wasiucionkiem fizyke caly rok, gosc jest w porzadku,da sie sciagac, i zadania tez nie sa trudne,daje raczej to co na wykladach... -
Marlena
o wykładach oczywiscie..no ja zaraz się wezme za fizyke..kulturalnie mama ksero wszystkich wykładów i nawet te jego przykładowe zadanka:p -
delighted! :)
Podobno kurcze scigac sie nie da..Podobno bierze ze soba 6 asystentow i dupa...Jutro jest glownie teoria , tak..?Zadan raczej mniej...?
Ja rzucam te studia..ta fizyka to przeciez banal w prownaiu do tego co bedzie w nastepnym semstrze a ja nie moge na to patrzec..nic nie rozumiem..to jest glupie..
POMOCY!!!!! -
Anonim
ja tam pisalem u niego i nie widzialem 6 asystentow... byly w sumie 3 osoby ale za bardzo jakos nie patrzyly kto sciaga.... najlepiej usiasc obok siebie i sobie pomagac... bo on rozsadza tak ze sa 2 rzedy pelne i jeden przerwy... wiec jak sie dobrze usiadzie to jest git:D:D:D pozdro -
Anonim
-
ale...
już mówię:
"ja tam pisalem u niego i nie widzialem 6 asystentow... byly w sumie 3 osoby ale za bardzo jakos nie patrzyly kto sciaga.... najlepiej usiasc obok siebie i sobie pomagac... bo on rozsadza tak ze sa 2 rzedy pelne i jeden przerwy... wiec jak sie dobrze usiadzie to jest git:D:D:D pozdro "
buhahaha
tak mniej wiecej wyglądało zaliczenie u Waśka:P
i jeszcze się na mnie patrzył jak mówiłem :D
-
Marlena
niom raczej..ale nie blyo to zbyt trudne..takei banalki:p
a asystenci smieszni:) -
Anonim
-
Marlena
ee tam..a co tam..ja przecież nie sciagalam za bardzo..:p
bo nie mial mz czego..kurcze musze pojsc chyba na kurs robienia sciag:p bo gdy moglam cos sciagnac to nie mialm z czego juz..wzięłam od kolegi ściąge jego bo wiedziałam ze on ma to co jest mi potrzebne.,,,
alem nie mogłam go rozczytac:( -
#01 inż. Marjano Italiano
wiecie moze kiedy jest poprawa tego zjebanego polowkowego z fizyki? :/ -
Marlena
Ej no chwila...Marjanku jaka poprawa wyników chyba nie było..
ahhh może i były...
no yo kiedy ta poprawa;p
moge Ci powiedzieć tylko tyle, że jutro to chyba z mechankiki mamy:) -
Marlena
Ej no chwila...Marjanku jaka poprawa wyników chyba nie było..
ahhh może i były...
no yo kiedy ta poprawa;p
moge Ci powiedzieć tylko tyle, że jutro to chyba z mechankiki mamy:) -
Marlena
a no faktycznie juz sa wyniki..ale moich nie ma jeszcze:(
no tak jaka ktos przesypia pół dnia rto niech się nie dziwi, że dowiaduje się ostatni:p -
Michał
Poprawy z fizyki zawsze są na koniec semestru, wszyscy je już zaliczają :-) A pytania daje te same co na pierszym terminie troche tylko czasem pytania łączy, ale da się gotowca zrobić :-P -
Anonim
niekotrzy nie zaliczaja. Ostatnio ktos pisal o "czytskach" zamiast "czastkach" i nie zaliczyl. a wszystko dlatego bo ktos inny pisal "ą" jak"y" :) -
Korbolus
"czystki" no to ładnie...powinni w takim razie wymagać pisania pismem technicznym aby było bezpieczniej zrzynać
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wydział Inżynierii Produkcji - Politechnika Warszawska
VII LO
Grona tematyczne:
Miejsca grona (2)
-