• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marlena

a podobno ten wasic..ktos tam bo nie pamietam to robi z terorii wiec nie z tych zadan:(
  • delighted! :)

Hmm..Ja sie jeszcze nie zabralam za fizyke..mimo ze tio juz po jutrze!!!Brrr...

Nie bedzie zadan..??Tylko teoria...?? No to moze mozna cos sciagnac..??Bedzie ktos oprcocz niego nas jeszcze pilnowal..??
  • Marlena

No zadania to ew.tlyko taie przykładowe c robił czyli te prościutkie:p
    trzeba sie pocuczyc.tlyko kiedy? :) teraz na SICOM'ie jestem:)
  • Anonim

mowicie o polowce z wykladu czy o kolosie z cwiczen?
  • Anonim

elo mialem z wasiucionkiem fizyke caly rok, gosc jest w porzadku,da sie sciagac, i zadania tez nie sa trudne,daje raczej to co na wykladach...
  • Marlena

o wykładach oczywiscie..no ja zaraz się wezme za fizyke..kulturalnie mama ksero wszystkich wykładów i nawet te jego przykładowe zadanka:p
  • delighted! :)

Podobno kurcze scigac sie nie da..Podobno bierze ze soba 6 asystentow i dupa...Jutro jest glownie teoria , tak..?Zadan raczej mniej...?

Ja rzucam te studia..ta fizyka to przeciez banal w prownaiu do tego co bedzie w nastepnym semstrze a ja nie moge na to patrzec..nic nie rozumiem..to jest glupie..

POMOCY!!!!!
  • Anonim

ja tam pisalem u niego i nie widzialem 6 asystentow... byly w sumie 3 osoby ale za bardzo jakos nie patrzyly kto sciaga.... najlepiej usiasc obok siebie i sobie pomagac... bo on rozsadza tak ze sa 2 rzedy pelne i jeden przerwy... wiec jak sie dobrze usiadzie to jest git:D:D:D pozdro
  • Anonim

lewy kanał odbierasz? kurwa! Paweł kurwa mać mow co dyktuje Mariusz!
  • ale...

już mówię:
    "ja tam pisalem u niego i nie widzialem 6 asystentow... byly w sumie 3 osoby ale za bardzo jakos nie patrzyly kto sciaga.... najlepiej usiasc obok siebie i sobie pomagac... bo on rozsadza tak ze sa 2 rzedy pelne i jeden przerwy... wiec jak sie dobrze usiadzie to jest git:D:D:D pozdro "

buhahaha
    tak mniej wiecej wyglądało zaliczenie u Waśka:P
    i jeszcze się na mnie patrzył jak mówiłem :D
  • Marlena

niom raczej..ale nie blyo to zbyt trudne..takei banalki:p
    a asystenci smieszni:)
  • Anonim

obys na nich trafila w 3 sem tylko :P
  • Marlena

ee tam..a co tam..ja przecież nie sciagalam za bardzo..:p
    bo nie mial mz czego..kurcze musze pojsc chyba na kurs robienia sciag:p bo gdy moglam cos sciagnac to nie mialm z czego juz..wzięłam od kolegi ściąge jego bo wiedziałam ze on ma to co jest mi potrzebne.,,,
    alem nie mogłam go rozczytac:(
  • #01 inż. Marjano Italiano

wiecie moze kiedy jest poprawa tego zjebanego polowkowego z fizyki? :/
  • Marlena

Ej no chwila...Marjanku jaka poprawa wyników chyba nie było..
    ahhh może i były...
    no yo kiedy ta poprawa;p
    moge Ci powiedzieć tylko tyle, że jutro to chyba z mechankiki mamy:)
  • Marlena

Ej no chwila...Marjanku jaka poprawa wyników chyba nie było..
    ahhh może i były...
    no yo kiedy ta poprawa;p
    moge Ci powiedzieć tylko tyle, że jutro to chyba z mechankiki mamy:)
  • Marlena

a no faktycznie juz sa wyniki..ale moich nie ma jeszcze:(
    no tak jaka ktos przesypia pół dnia rto niech się nie dziwi, że dowiaduje się ostatni:p
  • Michał

Poprawy z fizyki zawsze są na koniec semestru, wszyscy je już zaliczają :-) A pytania daje te same co na pierszym terminie troche tylko czasem pytania łączy, ale da się gotowca zrobić :-P
  • Anonim

niekotrzy nie zaliczaja. Ostatnio ktos pisal o "czytskach" zamiast "czastkach" i nie zaliczyl. a wszystko dlatego bo ktos inny pisal "ą" jak"y" :)
  • Korbolus

"czystki" no to ładnie...powinni w takim razie wymagać pisania pismem technicznym aby było bezpieczniej zrzynać
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Produkcji - Politechnika Warszawska

VII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)