WiP [1677]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • katrina

Proponuję, aby tutaj zgłaszali się wszyscy, studiujący zarządzanie i marketing,którym potrzebne są jakieś notatki,projekty itd. itp. Być może inni będą mogli tym osobom pomóc.Co wy na to?
  • Anonim

Ja jestem za....a nawet przeciw :)
  • #01 inż. Marjano Italiano

hehe ja jestem za :]
    good plan.
  • Kuba

Jest juz podobny temat; )
    Juz niedlugo rusza z powrotem stronka sieka, na ktora mozna wysylac wszelakie materialy pomocnicze.
    Bedzie pod adresem http://wip4u.prv.pl/
    Niestety z poprzednim adresem byl przypal...
  • katrina

wiem,że jest podobny temat, ale pomimo tego,że można korzystać z materiałów zawartych na wip4u, warto tez zwrocic sie "osobiscie" do konkretnych osob z ZiM, a wtedy być może będzie możliwe uzyskanie jakiś oryginalnych notatek itp.
  • Ober

dziele sie wszystkim co mam jestem 4 sem
  • delighted! :)

to świetnie... Ja od razu kieruję się z prośbą o dobre notatki z POMEW..Nie slysze nic a nic wykładowcy...
  • Ober

Dobre notatki z PMEW?:] U Lewińskiego? Nieestety nie posiadam i nigdy nie posiadalem:) U niego zadania na egzaminach sie powtarzaja wystarczy opanowac chyba 10 przykladow i masz zdane:] A co do przykladow to niestety jush je oddalem:/
  • delighted! :)

To dobrz,że się powatarzają...a więc teraz poluję na zadania...
  • Grono.Net

Dobry pomysł;)
  • Anonim

gOOd idea. Chetnie pomoge i o pomoc poprosze. To jak zaczynamy współpracę??; )
  • katrina

Pewnie,że zaczynamy. Tylko proszę, abyście pisali całą nazwę przedmiotu, a nie tylko skrót, bo ciężko po jakimś czasie skojarzyć po skrócie o co chodzi :)
  • Anonim

Witam
    Jestem na 8 sem, o który pomew wam chodzi u Lewińskiego? Jedynka czy dwójka? Z tego co pamietam to z moich notatek spora grupka zaliczyła :P mogę poszperać... :)
    pozdro
  • Anonim

Polecam jakbyscie sie natkneli na najladniej napisane kserowki notatek jakie widzieliscie w zyciu na ktorych jeszcze znajdziecie napis by czarna (choc nie zawsze) to jest to co wam zdecydowanie ulatwi zaliczenie; ) <spoko>; )
  • Anonim

Jeśli ktoś będzie miał fajne notatki z tego, to niech nie zapomni o mnie... :) przydałyby się eh... W końcu też dawałam czasem coś skserować hi hi :P
  • Galus

Ja moze cos bede mial, bo w srode 4 semestr idzie na poprawke z PMEW1 oczywiscie ze mna na czele :) a PMEW2 sa chyba 20 kwietnia wiec moge pozniej hurtem pozyczyc tych notatek :P ewentualnie jak dobrze sie naucze to zdac to komus w czerwcu :) ale znajac siebie to na to sie nie zapowiada....heheeee
    pozdroo 600
  • Michał

haha z tym zdaniem za kogoś to dobre :-P A co do notatek to przecież z mechany wszystko jest w książce! :-D
  • Koti

Acha w ksiazce .... :-/ To sproboj to ksiazke tera zdobyc w bibliotece ...
  • Michał

ja pożyczylem nie z biblioteki, na pewno ktoś to jeszcze ma i Ci pożyczy :-)
  • Galus

Mike prosze Cie!!
    a jak masz to wez ja przynies w poniedzialek! to chetnie w xero ja wrzuce!! hehee pozdrooo haha
    jeden broo drugi broo trzeci leci....heheee
| |

Wydział Inżynierii Produkcji - Politechnika Warszawska

VII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)