-
katrina
Proponuję, aby tutaj zgłaszali się wszyscy, studiujący zarządzanie i marketing,którym potrzebne są jakieś notatki,projekty itd. itp. Być może inni będą mogli tym osobom pomóc.Co wy na to? -
Anonim
-
#01 inż. Marjano Italiano
-
Jest juz podobny temat; )
Juz niedlugo rusza z powrotem stronka sieka, na ktora mozna wysylac wszelakie materialy pomocnicze.
Bedzie pod adresem http://wip4u.prv.pl/
Niestety z poprzednim adresem byl przypal... -
-
katrina
wiem,że jest podobny temat, ale pomimo tego,że można korzystać z materiałów zawartych na wip4u, warto tez zwrocic sie "osobiscie" do konkretnych osob z ZiM, a wtedy być może będzie możliwe uzyskanie jakiś oryginalnych notatek itp. -
Ober
-
delighted! :)
to świetnie... Ja od razu kieruję się z prośbą o dobre notatki z POMEW..Nie slysze nic a nic wykładowcy... -
Ober
Dobre notatki z PMEW?:] U Lewińskiego? Nieestety nie posiadam i nigdy nie posiadalem:) U niego zadania na egzaminach sie powtarzaja wystarczy opanowac chyba 10 przykladow i masz zdane:] A co do przykladow to niestety jush je oddalem:/ -
delighted! :)
-
Grono.Net
-
Anonim
gOOd idea. Chetnie pomoge i o pomoc poprosze. To jak zaczynamy współpracę??; ) -
katrina
Pewnie,że zaczynamy. Tylko proszę, abyście pisali całą nazwę przedmiotu, a nie tylko skrót, bo ciężko po jakimś czasie skojarzyć po skrócie o co chodzi :) -
Anonim
Witam
Jestem na 8 sem, o który pomew wam chodzi u Lewińskiego? Jedynka czy dwójka? Z tego co pamietam to z moich notatek spora grupka zaliczyła :P mogę poszperać... :)
pozdro -
Anonim
Polecam jakbyscie sie natkneli na najladniej napisane kserowki notatek jakie widzieliscie w zyciu na ktorych jeszcze znajdziecie napis by czarna (choc nie zawsze) to jest to co wam zdecydowanie ulatwi zaliczenie; ) <spoko>; ) -
Anonim
Jeśli ktoś będzie miał fajne notatki z tego, to niech nie zapomni o mnie... :) przydałyby się eh... W końcu też dawałam czasem coś skserować hi hi :P -
Galus
Ja moze cos bede mial, bo w srode 4 semestr idzie na poprawke z PMEW1 oczywiscie ze mna na czele :) a PMEW2 sa chyba 20 kwietnia wiec moge pozniej hurtem pozyczyc tych notatek :P ewentualnie jak dobrze sie naucze to zdac to komus w czerwcu :) ale znajac siebie to na to sie nie zapowiada....heheeee
pozdroo 600 -
Michał
haha z tym zdaniem za kogoś to dobre :-P A co do notatek to przecież z mechany wszystko jest w książce! :-D -
Koti
Acha w ksiazce .... :-/ To sproboj to ksiazke tera zdobyc w bibliotece ... -
Michał
ja pożyczylem nie z biblioteki, na pewno ktoś to jeszcze ma i Ci pożyczy :-) -
Galus
Mike prosze Cie!!
a jak masz to wez ja przynies w poniedzialek! to chetnie w xero ja wrzuce!! hehee pozdrooo haha
jeden broo drugi broo trzeci leci....heheee
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne