WiP [1677]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam do sprzedania notatki z wykładów z pierwszych 2 semestrów (waga ok.4 kilo !!!!!!!!!!!!!!) a wśród nich take hity jak zajefajne notatki z mamców (jezeli nie wiecie jeszcze co to jest to nazywajcie się szczęściarzami) conajmniej 2 książki skserowane i wiele innych rzeczy. Poza tym w osobnym pakiecie sprzedam książke Górskiej do ergonomii oraz skrypt Sałacińskiego do metrologii za 30 zł (cena za obe pozycje) kontaktujcie sie ze mną przez maila depcio2@wp.pl
  • Anonim

I co najlepsze...
    Ktos to kupi... :> :|
  • Anonim

Mam pytanie do studentów zaocznyc ZiM!
    Jak to było w zeszłym roku z ilością kandydatów? przekroczyła ilość miejsc i odbył się egzamin? a może ktoś się jeszcze orientuje jak to było na innych kierunkach?
    jestem troche bardzo zdesperowana...
  • stolikczerwony

Nie bądź zdesperowana, będzie dobrze. Zawsze na zaocznych i wieczorowych jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle miejsc. w końcu to kaska :)
  • ćwiartka

a ja bede was meczyc swoja osoba na dziennych zim od pazdziernika...przynajmniej pare miesiecy :P
  • Korbolus

ćwiartka no co ty?? zeby wylecieć z wipu trzeba się naprawdę postarać, co najmniej jeden rok miłego studiowania masz na pewno ...
  • ćwiartka

nie bede sie wyjatkowo starac,aby nie zaliczac przedmiotow....ale pewnie trzeba bedzie troche wiecej sie pouczc...eeehhh.. to chyba nie dla mnie :P
  • Anonim

wiesz cwiatrtka masz szczescie bo na wipie sie nic nierobi i przechodzi dobra sciaga kolega obok i zaliczasz wszystko nawet stypendium bedzie haha
  • ćwiartka

dobrze wiedziec...zatem juz zaczynam sie ladnie usmiechac o notatki i jakies wsparcie na poczatku :P
  • Anonim

jasne a myslisz ze ktos ci da notatyki jak nikt nierobil haha ja mam jakies xero ale juz wywalone ale wiesz jakas osoba na roku napewno bedzie robic notatki a unas xero jest tanie wiec spoko dasz rtade
  • ulka koszulka :)

hejka mam pytnanko doszly mnie sluchy ze na ZiMie sa jakies kartkowki, klasowki ze nauka podobna jak w LO... czy jest w tym odrobina prawdy???
  • #01 inż. Marjano Italiano

ee ja sie jeszcze nei spotkalem:D czasem sa jakies kolosy na cwiczeniach ale to nie odrazu zeby sie uczyc:D
  • =>wioletta<=

są wejściówki na niektórych laborkach:(
  • Anonim

zalezy na kogo trafisz... w sumie to polowa sukcesu zalezy z kim masz zajecia, bo mozesz trafic takiego dabrowskiego z analizy i sie meczyc caly semestr, albo bartuzela i nie robisz nic i masz zaliczona analize algebre i egzamin jeszcze; )
  • Anonim

Kasiu a mozna prosic wiecej info o prowadzacych zajecia?!
    tu na priv badz moze wolisz na zywo dla mnie dowolnie: )
  • Anonim

Sluze uprzejmie informacja, co chcialbys wiedziec...? :)
  • stolikczerwony

Wip jest dla ludzi i da się sopkojnie wszystko zrobić, ale każdy swoje w kość musi dostać.
  • Anonim

ja na brak nauki nie narzekam, ale potwierdzam sa i tacy co przechodza widzac wykladowce pierwszy raz dopiero na zaliczeniu...
  • Galus

czasem i tak bywa...;p ale czy to grzech??; D
  • Anonim

eeeeee tam co wy gadacie ja jestem po pierwzym roku i TYLKO pmew mam w plecy.Ogólnie to mgło być epiej ale na prawde nawet polubiłem te swoje studia.Nie wierzycie- to sie przekonajcie.
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Produkcji - Politechnika Warszawska

VII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)