- 1
- 2
-
Anonim
Mam do sprzedania notatki z wykładów z pierwszych 2 semestrów (waga ok.4 kilo !!!!!!!!!!!!!!) a wśród nich take hity jak zajefajne notatki z mamców (jezeli nie wiecie jeszcze co to jest to nazywajcie się szczęściarzami) conajmniej 2 książki skserowane i wiele innych rzeczy. Poza tym w osobnym pakiecie sprzedam książke Górskiej do ergonomii oraz skrypt Sałacińskiego do metrologii za 30 zł (cena za obe pozycje) kontaktujcie sie ze mną przez maila depcio2@wp.pl -
Anonim
-
Anonim
Mam pytanie do studentów zaocznyc ZiM!
Jak to było w zeszłym roku z ilością kandydatów? przekroczyła ilość miejsc i odbył się egzamin? a może ktoś się jeszcze orientuje jak to było na innych kierunkach?
jestem troche bardzo zdesperowana... -
stolikczerwony
Nie bądź zdesperowana, będzie dobrze. Zawsze na zaocznych i wieczorowych jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle miejsc. w końcu to kaska :) -
-
ćwiartka
a ja bede was meczyc swoja osoba na dziennych zim od pazdziernika...przynajmniej pare miesiecy :P -
Korbolus
ćwiartka no co ty?? zeby wylecieć z wipu trzeba się naprawdę postarać, co najmniej jeden rok miłego studiowania masz na pewno ... -
ćwiartka
nie bede sie wyjatkowo starac,aby nie zaliczac przedmiotow....ale pewnie trzeba bedzie troche wiecej sie pouczc...eeehhh.. to chyba nie dla mnie :P -
Anonim
wiesz cwiatrtka masz szczescie bo na wipie sie nic nierobi i przechodzi dobra sciaga kolega obok i zaliczasz wszystko nawet stypendium bedzie haha -
ćwiartka
dobrze wiedziec...zatem juz zaczynam sie ladnie usmiechac o notatki i jakies wsparcie na poczatku :P -
Anonim
jasne a myslisz ze ktos ci da notatyki jak nikt nierobil haha ja mam jakies xero ale juz wywalone ale wiesz jakas osoba na roku napewno bedzie robic notatki a unas xero jest tanie wiec spoko dasz rtade
-
ulka koszulka :)
hejka mam pytnanko doszly mnie sluchy ze na ZiMie sa jakies kartkowki, klasowki ze nauka podobna jak w LO... czy jest w tym odrobina prawdy??? -
#01 inż. Marjano Italiano
ee ja sie jeszcze nei spotkalem:D czasem sa jakies kolosy na cwiczeniach ale to nie odrazu zeby sie uczyc:D -
=>wioletta<=
-
Anonim
zalezy na kogo trafisz... w sumie to polowa sukcesu zalezy z kim masz zajecia, bo mozesz trafic takiego dabrowskiego z analizy i sie meczyc caly semestr, albo bartuzela i nie robisz nic i masz zaliczona analize algebre i egzamin jeszcze; ) -
Anonim
Kasiu a mozna prosic wiecej info o prowadzacych zajecia?!
tu na priv badz moze wolisz na zywo dla mnie dowolnie: ) -
Anonim
-
stolikczerwony
Wip jest dla ludzi i da się sopkojnie wszystko zrobić, ale każdy swoje w kość musi dostać. -
Anonim
ja na brak nauki nie narzekam, ale potwierdzam sa i tacy co przechodza widzac wykladowce pierwszy raz dopiero na zaliczeniu... -
Galus
-
Anonim
eeeeee tam co wy gadacie ja jestem po pierwzym roku i TYLKO pmew mam w plecy.Ogólnie to mgło być epiej ale na prawde nawet polubiłem te swoje studia.Nie wierzycie- to sie przekonajcie.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne