• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Crikey!

Polowkowy ze staty w plecy :/ ale slyszalem niestety, ze na drugim podejsciu Matylda nie daje juz teorii, tylko zadania o znacznej trudnosci :/ Potwierdzacie, czy dementujecie ? :]
  • Anonim

dementujemy, daje to samo co polowkowych, tzn ten sam stopien trudnosci, wg mnie:)
  • Anonim

Bzdura. Wszystkie terminy są mniej więcej podobne.
  • Crikey!

Kamien z serca :]
  • Ober

Bylem na wszystkich terminach....i we wrzesniu dala a 1 czesci banalne zadanka:] Gdybym chociaz do tego zajrzal przed examm...yhh
  • Magda Janiszewska

yo ona nie jest taka straszna; p ja mam dyskretną w plecy ale statystyke u matyldy do przodu; p
  • Asia

Jesli w tej sesji zalicze jedna czesc to we wrzesniu musze podchodzic do obu czy tylko do brakujacej? Wiecie jak to z tym jest?

pozdrawiam :)
  • Ober

wteyd we wrzesniu atakujesz jedna....
    niestety jesli nie zaliczysz do pazdziernika, to bedzieszm uaiala pisac wszystko od nowa...tak jak ja jutro:D
  • Asia

no to jeszcze troche terminow przede mna :P
    czyli jutro ja vs statystyka runda hmmm 1 (nie liczac terminow zerowkowych)
    dzieki za info :)
  • Ober

A mi juz sie tak niechce tego pisac:]
  • Ober

Ma ktos sciagi ze satystyki pierwsza czesc na kompie?
  • Galus

UWAGA 2 rok, ostatnia poprawa cwiczen ze STATYSTYKI w pozniedzialek o 17:15 w NT301!!
    Inne terminy padly..Matylda nie ma czasu
    to jest nasze byc albo nie byc.....;(
    pozdroo 69!!
  • Ober

W piatek mowila mi cos na egzaminie dla 1 ze zrobi taki sped z wykladu w czwartek dla 2roku to sie nie zmienilo?
  • Korbolus

w czwartek miało być spotkanie pościgu, ale zostało przełożone przez pana Gallusa, ostatnia szansa na zaliczenie jest w piątek na egzaminie lub w poniedziałek na pościgu
  • Ober

aha,no to nawet spoko:] Kolejne szanse...tym razem sie uda:D
  • Galus

za to widze Panowie flaszeczke!! hehee
    moze jakas imprezke zrobimy?? u mnie juz altuski czekaja aby znow wyjsc na korytarz....;pd
  • Korbolus

ja mam nadzieję ze zalicze te staty w piątek...a wtedy może się wproszę na tę imprezke :P
  • Galus

spoko spoko, po sesji jak jeszcze bede w akademiku to zapraszam caly 2 rok Zetki; pd
    Co Wy na to?
  • Koti

Bzdrua masz zrobic impreze i to zaraz ... w koncu jest sesja , najlepszy okres do picia ... a woogole toide na browara skoro staty przelozone :D
  • Galus

ku*** ja jak chce pić to zadnego chetnego!! a tu nagle ja jest mechana i staty sa to sie znajduja do picia!!
    zero integracji!!
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Produkcji - Politechnika Warszawska

VII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)