- 1
- 2
-
Crikey!
Polowkowy ze staty w plecy :/ ale slyszalem niestety, ze na drugim podejsciu Matylda nie daje juz teorii, tylko zadania o znacznej trudnosci :/ Potwierdzacie, czy dementujecie ? :] -
Anonim
dementujemy, daje to samo co polowkowych, tzn ten sam stopien trudnosci, wg mnie:) -
Anonim
-
Crikey!
-
-
Ober
Bylem na wszystkich terminach....i we wrzesniu dala a 1 czesci banalne zadanka:] Gdybym chociaz do tego zajrzal przed examm...yhh -
Magda Janiszewska
yo ona nie jest taka straszna; p ja mam dyskretną w plecy ale statystyke u matyldy do przodu; p -
Asia
Jesli w tej sesji zalicze jedna czesc to we wrzesniu musze podchodzic do obu czy tylko do brakujacej? Wiecie jak to z tym jest?
pozdrawiam :) -
Ober
wteyd we wrzesniu atakujesz jedna....
niestety jesli nie zaliczysz do pazdziernika, to bedzieszm uaiala pisac wszystko od nowa...tak jak ja jutro:D -
Asia
no to jeszcze troche terminow przede mna :P
czyli jutro ja vs statystyka runda hmmm 1 (nie liczac terminow zerowkowych)
dzieki za info :) -
Ober
-
Ober
-
Galus
UWAGA 2 rok, ostatnia poprawa cwiczen ze STATYSTYKI w pozniedzialek o 17:15 w NT301!!
Inne terminy padly..Matylda nie ma czasu
to jest nasze byc albo nie byc.....;(
pozdroo 69!! -
Ober
W piatek mowila mi cos na egzaminie dla 1 ze zrobi taki sped z wykladu w czwartek dla 2roku to sie nie zmienilo? -
Korbolus
w czwartek miało być spotkanie pościgu, ale zostało przełożone przez pana Gallusa, ostatnia szansa na zaliczenie jest w piątek na egzaminie lub w poniedziałek na pościgu -
Ober
-
Galus
za to widze Panowie flaszeczke!! hehee
moze jakas imprezke zrobimy?? u mnie juz altuski czekaja aby znow wyjsc na korytarz....;pd -
Korbolus
ja mam nadzieję ze zalicze te staty w piątek...a wtedy może się wproszę na tę imprezke :P -
Galus
spoko spoko, po sesji jak jeszcze bede w akademiku to zapraszam caly 2 rok Zetki; pd
Co Wy na to? -
Koti
Bzdrua masz zrobic impreze i to zaraz ... w koncu jest sesja , najlepszy okres do picia ... a woogole toide na browara skoro staty przelozone :D -
Galus
ku*** ja jak chce pić to zadnego chetnego!! a tu nagle ja jest mechana i staty sa to sie znajduja do picia!!
zero integracji!!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne