winyle [923]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lajt

dzień dobry i bu. witam Cię w cudnym gronie miłośników winyli. myślisz, że ktoś tu dotrze? nie...? hmm...
    aktualnie słucham stinga, mam ochote na winylowego fisza. nie chce mi się wstać, więc poczekam aż skończy się płyta. no i muszę naprawić głośniki. to, że tak powiem :-)
  • beton

można by tak rozreklamować to forum na gronach muzycznych związanych z gatunkami preferującymi nosnik winylowy, np. hh i reggae, dancehall, dub:]

poza tym jeśli sluchalabys singli 7'' to częsciej musialabyś się ruszać, a wiadomo ruch to zdrowie;-P
    pozdrawiam
  • Grono.Net

dotarłem

na fisza winylowego też mam chrapkę...

i lamb - what sound
  • 。luv 。。Ola

ja mam ochote na nathana fake'a - dinamo ah oh eh.... juz widze jak ladnie by mi sie ta plyta krecila... ale pod koniec lutego dostawa :D i guido schneider dżisasss polecam bo to jest piekne.
    ale wy chyba nie taka muzyke preferujecie aji luv techno deep deep tech.
  • lajt

własnie skończyliśmy reperować. kable poskracałam. moja atechniczność komputerowa szczęśliwie nijak ma się do "poza". zadowolonam i zadowoleniem owym się dzielę.
  • Anonim

nie no, nie sciagajmy tu za wielu osob : P mi sie kreci thivery corporation i chilluje po wczorajszym. ajj.
  • lajt

nie ściągamy. sami przyszli. :-)
  • Anonim

dzień-do-bry.
    ostatnio raczę się głównie winylem sonic youth. jest fajnie.
  • Anonim

dźwięk dobry!
    najlepiej w sosie winylowym smakuje sound providers :]
  • Paweł Kulczyński

Witam :) Przyłączam sie do zacnego grona :) Mam takie pytanie gdzie ogarniacie plyty w warszawie, ja zbieram hiphopowe ale chcialbym jakies jazzowe opcje dorwac... Antykwariaty ktos zna, ja tylko jeden przy nowym swiecie.

Pozdrawiam :)
  • Anonim

niestety. również znam jedynie ten przy nowym świecie.
  • Anonim

no wlasnie gdzie w wawce co mozna sobie ze stosu wybrac...
    ja jakos gustuje w Trance, House, Progresive...
  • Paweł Kulczyński

takie elektroniki to wiem, ze przy rondzie jazdy polskiej czyli kolo remontu ale ten adres teoretycznie zna kazdy... wiec pewnie nie nowosc, nie slucham takiej muzy

a jak nie znasz to http://www.soundcream.pl

pozdr.
  • Anonim

hmmm...jeszcze przy chmielnej kiedys na jakis antykwariat trafiłam...ale gdzie to dokładnie bło...to damn! nie pamiętam...
    pozdrawiam :)
  • koola

Teraz na Chmielnej tez jest płytowy tyle że nowy, jazzu sporo ale raczej tego z przedrostkiem nu, namiary na http://www.sideone.pl
  • Anonim

można szukać winyli w takich miejscach jak traffic...ale to dość przypadkowe płyty...bez ładu i składu, straszny bałagan... :( zawsze jak tam jestem to się zastanawiam kto się w takich sklepach zajmuje sprowadzaniem winyli...
  • nie ma mnie

http://www.sideone.pl

chmielna 21, w bramie...

notabene są tam super zdjęcia, robione bodajże podczas lotu paralotnią...wszystko to czyni podwórko naprawdę klimatycznym...
  • Fiyah

a w 3miescie gdzie winyle? :) wie ktos moze?
  • Anonim

podobno w okolicach poznańskiej jest sklep z jazzem. szczycą się tym że mają wszystko lub prawie wszystko blue note. znam ze słownego przekazu i jeszcze tam nie trafiłem
  • Szosi

ja szukam kawałka Back to life a dokładnie ten miź z filmu Belly -a teraz słucham Afury i Taliba
  • 1
  • 2