-
Anonim
Macie jakies doswiadczenie z wynajmowaniem przyczep, ktore sa juz na kepmpingu w Chalupach?
Gdzie sa najlepsze warunki? za dobra cene ?
Oczywiscie wole zaplacic wiecej ale nie martwic sie ze mi dach cieknie :) -
Anonim
u franka na ch3 w tym sezonie krzykneli 200 pln za dobe w czwórce...
cena jak za pokoj all exclusive.. :/ tazke kombinujemy :D
z ciekawosci ile na solarze i kaprze wynajecie sie ceni.. smb knows..?
-
Bocian
moim zdaniem to ceny wszędzie są takie same... bardziej oplaca sie chyba kupić własną przyczepe i postawić ją na campingu niz wynajmować... -
Anonim
-
-
Golf Golf
-
koVal
no ale bardzo fajny klimat jest na chalupach lll..... tawerna i tak dalej; pp niestety slyszalem ze jest tam baardzo drogo..; / -
Korzon.ko LA2
Ja sprzedam elegancka trzyosobowa zarejestrowana z przedsionkiem lodovka i kuchenka za jedyna 3669zl. foto na mejla -
Anonim
jakbym tyle miała to bym kupiła...
no właśnie, ktoś się orientuje w cenach? bo mam na razie zarezerwowaną na ch3, 200zł za dobę (wszystie dodatkowe opłaty wliczone: prąd, gaz, jakieś klimatyczne czy jak to się tam zwie, samochód jeśli posiadam itp.) i jakoś mi to ździerstwem śmierdzi... -
Anonim
troche drogo...juz wole kupic te za 4000 niz 200 zl na dobe jak ja miesiac spedzam w ekolagunie -
Bocian
no lwasnie najlepiej kupić przyczepe od Korzonka, jest w super stanie:] -
Disc Master; )
od k orzonka :D rotfl ... przyczpea po przejciach; ) ...
prawda jest taka ze przyczep si enei oplaca wynajmowac ... lepiej kupic przed sezonem i ewentualnie sprzedac po ... albo sobie ja zostawic i miec ... wychodzi bardzo tanio ... -
Anonim
faktycznie się bardziej opłaca, pewnie zrobię tak na przyszły sezon, tym razem oczywiście nie pomyślałam :] -
Anonim
http://www.przyczepykempingowe.pl/
to jest adres firmy z wladka, ktora wynajmuje przyczepy, przywozi je na kamping, rozstawia i mozan mieskzac.
cena ok.80zl/doba +koszty kampingu
kiedys od nich wzialem przyczepe; standard bez rewelacji, ale jest wszystko co trzeba. -
Anonim
na kemp. Chalupy VI jest w miare tanio-80-90zl z oplatami kepmingowymi. -
Poca
jakbyście szukali przyczepy do wynajęcia do polecam http://www.przyczepa4u.pl