Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Macie jakies doswiadczenie z wynajmowaniem przyczep, ktore sa juz na kepmpingu w Chalupach?
    Gdzie sa najlepsze warunki? za dobra cene ?

Oczywiscie wole zaplacic wiecej ale nie martwic sie ze mi dach cieknie :)
  • Anonim

u franka na ch3 w tym sezonie krzykneli 200 pln za dobe w czwórce...

cena jak za pokoj all exclusive.. :/ tazke kombinujemy :D

z ciekawosci ile na solarze i kaprze wynajecie sie ceni.. smb knows..?

• Bocian

moim zdaniem to ceny wszędzie są takie same... bardziej oplaca sie chyba kupić własną przyczepe i postawić ją na campingu niz wynajmować...
  • Anonim

ekolaguna lub polaris
  • Golf Golf

ja tez polecam ekolagune, świetny camping
  • koVal

no ale bardzo fajny klimat jest na chalupach lll..... tawerna i tak dalej; pp niestety slyszalem ze jest tam baardzo drogo..; /
  • Korzon.ko LA2

Ja sprzedam elegancka trzyosobowa zarejestrowana z przedsionkiem lodovka i kuchenka za jedyna 3669zl. foto na mejla
  • Anonim

jakbym tyle miała to bym kupiła...

no właśnie, ktoś się orientuje w cenach? bo mam na razie zarezerwowaną na ch3, 200zł za dobę (wszystie dodatkowe opłaty wliczone: prąd, gaz, jakieś klimatyczne czy jak to się tam zwie, samochód jeśli posiadam itp.) i jakoś mi to ździerstwem śmierdzi...
  • Anonim

troche drogo...juz wole kupic te za 4000 niz 200 zl na dobe jak ja miesiac spedzam w ekolagunie
  • Bocian

no lwasnie najlepiej kupić przyczepe od Korzonka, jest w super stanie:]
  • Disc Master; )

od k orzonka :D rotfl ... przyczpea po przejciach; ) ...
    prawda jest taka ze przyczep si enei oplaca wynajmowac ... lepiej kupic przed sezonem i ewentualnie sprzedac po ... albo sobie ja zostawic i miec ... wychodzi bardzo tanio ...
  • Anonim

faktycznie się bardziej opłaca, pewnie zrobię tak na przyszły sezon, tym razem oczywiście nie pomyślałam :]
  • Anonim

http://www.przyczepykempingowe.pl/

to jest adres firmy z wladka, ktora wynajmuje przyczepy, przywozi je na kamping, rozstawia i mozan mieskzac.

cena ok.80zl/doba +koszty kampingu
    kiedys od nich wzialem przyczepe; standard bez rewelacji, ale jest wszystko co trzeba.
  • Anonim

na kemp. Chalupy VI jest w miare tanio-80-90zl z oplatami kepmingowymi.
  • Poca

jakbyście szukali przyczepy do wynajęcia do polecam http://www.przyczepa4u.pl