-
A co pomyliłem cmentarz?
Jak w temacie, czy wiecie jak tam jest w marcu. Chodzi mi o warunki wiatrowe, temperaturę wody ,powietrza. Wiem że na windguru można sobie sprawdzić statystyki(temperaturka taka sobie) itd, itp ale jeżeli ktoś ogarniał ten spot w marcu.
Z dołu dziękuję za odpowiedź,pozdrufka. -
Anonim
Ja w listopadzie byłem.
Wiatr SUPER !! 5-6 bft codziennie, z jednej strony fale a z drugiej płasko.
Woda w sumie ciepła, ale i tak długie pianeczki były zapodawane. -
A co pomyliłem cmentarz?
Zazdroszczę Ci, ja byłem w 2004 w październiku i nawet na wodę nie zszedłem(bo nie wiało). Potem przenieśliśmy się za Marsylię, gdzie miało wiać i... wiało od brzegu koło 100km/h. Przypadkowo dojechaliśmy do speed canal. Jakie było nasze zdziwienie kiedy za szybą samochodu zobaczyliśmy gościa na desce który mknie...niesamowicie szybko. Tak,tak to właśnie wtedy Finian Mayard pobił rekord prędkości. Swoją drogą kawał chłopa z niego, sam ważę 100kg ale on jest naprawdę duży :-) -
Bocian
chyba zimno jest w marcu, ja bylem tam dwa lata z rzedu na wielkanoc, Wiatr nawet w pozadku zazwyczaj na 5.3 lub na 6.4 . Mialem tam 3 dni konkretnego wave'u na 4.7. -
-
A co pomyliłem cmentarz?
No bądź tu mądry. Moi koledzy byli w zeszłym roku w kwietniu to się napływali konkretnie i to na żagielkach 4.0-5.0. Niestety w kwietniu nie mam czasu...może ten marzec będzie cieplejszy :-) -
Anonim
-
Anonim
Almanare jak najbardziej, ale pamietaj ze mozesz tak trafic ze wogole ni ebedzie wialo. Bylem teraz na jesieni i w sumie na 2 tyg bylo 5 dni wiatru - to dosc slabo. Na szczescie jest tam pieknie i cieplo wiec luz. Ale na wiosne jest chlodno - jak juz chcesz jechac to na 2 tyg i z regoly na prognoze.
W marcu mozesz trafic rozwnie dobrze na super warunki lub beznadziejne - to nie Egipt czy Rodos - pamietaj -
A co pomyliłem cmentarz?
W marcu trafilem jak...idealnie 4 dni wiatru po 40węzłów. Jeżeli znajdę kobietę co będzie potrafiła dać mi tyle radości co pływanie tam to zostane z nia do konca zycie hehe; -). To prawda co napisales. A co wiesz o warunkach w czerwcu w Danii chodzi o Klit? -
Anonim
jak warunki w almanare wyglądają latem (czerwiec - wrzesien)?? czy jest tam jakaś baza, jeśli tak to czy może jakiś kontakt (stronka lub coś)?? z góry dziękuję za info;) -
~ San Miguel ~
W sobotę pływaliśmy w Almanarre wracając z Tarify. Temp ok 20 stopni, słońce, w piance 4/3 powinno być idealnie. Wiatr z rana na 4,7 a potem na 4,0 już było za dużo. Dużo ludzi na wodzie i Finian z formułową załogą też się pojawił.