- 1
- 2
-
snoob
witam wszystkich. Jutro czyli w czwartek jest prognoza na zegrze 12-22 węzłów.jadę ja, surf i ober, niestety więcej osób do bryki nie wejdzie ze sprzętem :] ale zapraszam i namawiam hehe im więcej tym raźniej łamać lody na zalewie.yo yo yo :D
-
Surf
-
Anonim
jak na lekarstwo tego wiatru; ( chyba nic z tego dzis nie bedzie, a tez mialem ochote zaczac juz sezon :( -
Surf
goddamn... ale ta woda byla zimna!!! AŁA!! hehe... na nastepny raz zalatam dziury w piance wezme rekawiczki i buty haha... bo az bolalo TAK zimno:P nastepna ustawka chyba w niedziele - o ile prognoza sie utrzyma:D A dzisiaj bylo pieknie i nie wypowiadam sie o "innych" ahahahahahah ale ja sobie posmigalam:D YEAH! -
-
Grono.Net
Justa-napisz coś więcej-jak wiało, kto co kręcił, kto był itp., bo nie wiem czy sie w niedzielę nie wybiorę tylko tatusia musze namówić hehe.aha-i w letniej długiej pływałaś?pozdro600 -
snoob
nikt nic nie kręcił bo w ślizgu pływało się w szkwałach a kazdy upadek to czekanie na wiatr do waterstartu :D
ale i tak było zajebiście
następnym razem bież tatusia i jedź z nami
yo -
Surf
sraty pierdaty ja smigalam w slizgu i juz:D eheh... odchudzamy sie odchudzamy:P haha! ej... no kapusta no ja mam tylko letnia pianke przeciez haha... no a zestaw standardowy - 78l i 5,8:) ale wpadaj next time bo fajny klimat:D pozdro -
Panicz Życiem Zmęczony...
Hmmm... Jak znajde jakas "zimowa" pianke to moze sie w niedziele pojawie, choc przyznam ze perspektywa wejscia do tej wody mnie lekko "zmraza". :D -
snoob
-
Surf
jak to nie... polska letnia.. cale lato w niej przeciez plywam:D hehe:) -
Surf
-
Anonim
A jakie znasz prognozy na niedziele (i ew sobote) bo tak sobie patrze na windguru i prognozy nie napawaja mnie optymizmem... a tez chcialem w ten wekend zaczynac :( -
proti
W ten weekend to duza lipa raczej sie w prognozach maluje... Na Windfinderze jeszcze wieksza niz na Guru.
A jesli chodzi o temp. to grunt ze slonce jest :) jeszcze tylko butki do wulkanizacji oddam i jazda :D
pzdr -
filip.
-
Anonim
-
filip.
-
addicted to endorphine
Oj ladny hardcore uprawiacie "warszawiacy" ,
u mnie woda ma jakies 6-7 stopni (w zeszlym tyg nawet kawalki lodu jeszcze widzialem :P) i ani mi sie sni by do niej wejsc. W zeszlym roku , jesienia, plywalem (bez pianki bo myslalem ze nie wpadne ) to jak mna wiatr zarzucil to szoku jakiegos doznalem , nidgy wiecej , ale skoro ktos sezon zaczal , ktos go musi kontynuowac lol , ta ambicja , buhhaha , za tydz zaczynam ,
pzdr ii wytrwalosci -
snoob
-
Surf
hmm... no mnie to po "jajkach" ani grzala ani ziebila hahaha... ale miala z 5-6 stopni.. hehe no na snowkajcie jak bylam 3tyg temu to jeszcze fura wjezdzali na lod jak chyba juz mowilam hihi wiec wiecej nie mogla meic;P :D -
addicted to endorphine
Recepta na mroz ... lac w pianke :P , choc nigdy tego nie robilem ,ale nigdy nie mow nigdy
Zly zwyczaj ale obyczaj .
Deska , zagiel , pianka , pol litra zoladkowej (ale to dopiero po) i jediem rebjata
Fura na lod , looool, niezla zabawa musi byc , choc dosc ryzykowna , a jak sie silnik zaleje :> , peace
- 1
- 2