-
calif
-
mlody bog
jak nie wialo przez 2 tygodnie na rodos to bylismy zdesperowani. wszystkie titaniki byly na wodzie :D
nawet na hypersonica z 8.5 nie wialo :(
ps. mozna wiele rzeczy, ale picie sie nudzi, a jak twoja dziewczyna jest w innym kraju? ja jestem grzeczny :) -
Auschu
-
mlody bog
ano, tez tak mowilismy :)
ale jak nas przycisnelo to go bralismy, coz poradzic, albo siedzisz 5 dzien na brzegu wkurwiony na swiat albo bierzesz sonica, 8.5 i smigasz w slizgu :P
na halsie jest calkiem przyjemny, i pomyka :) -
-
Auschu
-
kaniɐʞ
ja to tylko małe deski, małe pedniki, ale za to w miare mocny wiatr; ]
a mam: fanatic rip 75l. sprzed 2 lat, zagiel: dr.X 4,4m maszt northa carbonowy a bom normalny;] -
miss M.
taa...albo można w samo południe zaczynać pić wino i metaxe, jak to niektórzy robili. Efekty były takie, że jeden gościu z tej "ekipy" pytał sie mnie jednego dnia 9 razy jak mam na imię :P -
Korzon.ko LA2
-
miss M.
-
Grono.Net
Starboard ciagle dominuje i wiekszosc ciagle ufa tej desce... a zawodnicy w tym sezonie mysle o klasie olimpijskiej bardziej niz o formule... to moge powiedziec... P.S. jeszcze jedno F2 nie jest wolne... -
Panicz Życiem Zmęczony...
Ja tam plywam na paroletniej juz slalomce AHD+pare zagli Pryde'a i malo osob na prostej dorownuje predkoscia tej desce... -
Anonim
formulka sprzed 3 lat + hypersonic z tamtego roku + 3 zagle ( naish stealth 6.5; gaastra GTX 8.0 i 9.3 ) a w tym roku jeszcze nowa formula, oczywiscie starboarda =] -
filip.
-
proti
Ja tylko powiem ze NS rzadzi :] od starego dobrego IQ po disco comp i instincta!!! Mega wytrzymale i stabilne zagle! A decha juz 3 Fanatica, od Ram'a przez Ray'a do Skate'a.
pzdr -
miss M.
ja własnie przed tym sezonem musze sobie kupić jakaś uzywana (maks. 2 letnia) deseczke, ok. 85/90 litrów, freestyle/wave albo coś podobnego. Problem w tym, że zupełnie nie wiem, na która się zdecydować. Na skacie 90 i 100 pływałam, ale nie zachwyciły mnie te deseczki... -
haakon
Z deseczek Fanatic (jakos mi pasuje :) a z zagli EZZY i Naish sa calkiem w cipke :) -
Anonim
widze ze tu cos o deseczkach piszecie wiec moze mi doradzicie. uczylem sie na fririajdzie;) 144 no i teraz oczywiscie ta deseczka jest ciut za duza. wiadomo ze teraz chcialbym bardziej sie pobawic a na tej nie za bardzo moge. waze 70kg wiec tym bardziej nie potrzebuje takiej duzej. mysle nad czyms mniejszym np fanatic triple x 129. zapytacie dlaczego taka duza. bo chcialbym jeszcze odpalac u siebie nad jeziorem a tam za mocno nie wieje. poradzcie mi co byscie kupili jesli chodzi o taka deseczke poczatkujacy freestyle. cos w rodzaju tego triple x moze ew. mniejszą. pozdro. -
Paweł
Zapytanie, czy można na maszt 465 założyć żagiel który jest przeznaczony na maszt 430 cm?
Dopiero zaczyna moją przygodę z windsurfingiem, proszę o rzetelną odpowiedź. -
PawsoN
>Zapytanie, czy można na maszt 465 założyć żagiel który jest przeznaczony na maszt 430 cm?
Prawdopodobnie tak, te mniejsze żagle mają otwarte topy po to żeby zakładać je na normalnej długości maszty. Musisz dowiedzieć się czy twój żagiel ma otwarty top, to znaczy czy nie jest zaszyta kieszeń masztowa- od góry.
Ale zawsze można uciąć taki masz od grubszej strony (stopy) ale zapewniam, że nie będzie to tutaj potrzebne. Na dole też może wystawać; ]
pozdr