windsurfing [4790]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Verges

czy ktos moze byl na desce w Portugalii??
    gdzie oplaca sie pojechac, gdzie wypozyczyc sprzet??

myslalem o sagres... guincho na razie odpada niestety:/

ale na poludniu Portugalii powinnno byc ok... pytanie tylko jak tam jest ze sprzetem i jakie naprawde sa warunki? ktore spoty polecacie??
  • Anonim

w Segres są zajebiste warunki. Na południu byłem tylko na nurkowaniu i opalaniu:D Nie widziałem żadnych wypożyczalni czy ludzi z deskami, był słaby wiatr.
  • Verges

sagres nie jest na poludniu?; ) a jak z wypozyczaniem sprzetu w Sagres? bo znalazlem tylko windsurfing point gdzie maja tylko starboard carve? :(
  • click2me.com

Za parę dni wybieram się w podróż wzdłuż wybrzeża- z Porto na południe Portugalii... jeśli pytanie będzie jeszcze aktualne to koło 10 maja mogę na nie odpowiedzieć :P

Pozdrowienia
  • Verges

hmm kolo 10 maja byc moze bede mial juz jakies rezerwacje zrobione... no ale mimo wszystko i tak czekam na relacje :)

a szybkie pytanie..... fuerteventura czy portugalia? :>
  • Jacalw

He Rafał, widzę że juz cos szukasz....ale ja chyba nie pojade:/;/:/
  • Anonim

A ogólnie w Portugalii gdzie najlepiej? Biorąc pod uwagę wiatr i wypożyczalnie sprzętu(bez specjalnych wymagań co do firmy).
  • Student Travel

myślę że Peniche byłoby odpowiednie,
    tutaj kilka fot z wietrznych dni:
    http://student.travel.pl/foto,39
  • Anonim

Dzięki:)
  • Jasio Jasio

byłem w peniche i przez ponad tydzień widziałem 3 żagle, żadnej wypożyczalni mimio konkretnego wiatru. na surfing jest tam zajebiście, na windsurfing też warunki super, ale zaplecza windsurfingowego nie ma wogule prawie.
  • JED

w guincho jest fajnie ale trudno przezyc