-
Verges
czy ktos moze byl na desce w Portugalii??
gdzie oplaca sie pojechac, gdzie wypozyczyc sprzet??
myslalem o sagres... guincho na razie odpada niestety:/
ale na poludniu Portugalii powinnno byc ok... pytanie tylko jak tam jest ze sprzetem i jakie naprawde sa warunki? ktore spoty polecacie?? -
Anonim
w Segres są zajebiste warunki. Na południu byłem tylko na nurkowaniu i opalaniu:D Nie widziałem żadnych wypożyczalni czy ludzi z deskami, był słaby wiatr. -
Verges
sagres nie jest na poludniu?; ) a jak z wypozyczaniem sprzetu w Sagres? bo znalazlem tylko windsurfing point gdzie maja tylko starboard carve? :( -
click2me.com
Za parę dni wybieram się w podróż wzdłuż wybrzeża- z Porto na południe Portugalii... jeśli pytanie będzie jeszcze aktualne to koło 10 maja mogę na nie odpowiedzieć :P
Pozdrowienia -
-
Verges
hmm kolo 10 maja byc moze bede mial juz jakies rezerwacje zrobione... no ale mimo wszystko i tak czekam na relacje :)
a szybkie pytanie..... fuerteventura czy portugalia? :> -
Jacalw
-
Anonim
A ogólnie w Portugalii gdzie najlepiej? Biorąc pod uwagę wiatr i wypożyczalnie sprzętu(bez specjalnych wymagań co do firmy). -
Student Travel
myślę że Peniche byłoby odpowiednie,
tutaj kilka fot z wietrznych dni:
http://student.travel.pl/foto,39 -
Anonim
-
Jasio Jasio
byłem w peniche i przez ponad tydzień widziałem 3 żagle, żadnej wypożyczalni mimio konkretnego wiatru. na surfing jest tam zajebiście, na windsurfing też warunki super, ale zaplecza windsurfingowego nie ma wogule prawie. -
JED