windsurfing [4790]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Johnny

przy zwrocie nadzialem sie ... na maszt !!! Oczywiscie od razu potem zaliczylem glebe
  • Ooo! KaRoLOoOo

ja przy nauce loopa z fali nadkruszylem sobie gore stopy...
    Zaciasne strapy pierwszy raz sprawdzalem jak to dziala. ALe wkoncunustalem a mam 14 lat :)
  • Anonim

Ja kiedyś zaliczyłem "grzyba". I tak mi sie deska złożyła, że dostałem w jajka mieczem ! Na szczęście tylko pobolało; ]
  • Anonim

To ja w te wakacje tak mnie jakoś wiatr zawiał że stanęłam żaglem pod wiatr i zrobiłam obrót na środku deski 360 stopni (jak to stwierdzili inni istny piruet) ale na desce się utrzymałam :P
  • Grzesiek

Ja jakiś miesiąc temu zaliczłem katape efektem której był złamany maszt infinity za ponad tysiąc zł
    a dzień później zrobiłem dzióre w żaglu brata :(
    ale po za tym wakacyjny seznon można zaliczyć do udanych ...

• <<LeFt FoOt FoRwArD>>

Ja 5 dni temu przy próbie shovita ( czy tam showita :P nie wiem jak sie poprawnie pisze ) wyladowalem twarza na plazy bo wiatr wial od plazy to robilo sie go blisko brzegu . . . no a mi nie wyszlo i bam statecznik zatrzymany w piasku i ja tez . . . metr dalej :P a drugie to bylo jakos wczoraj ostatni dzien przed wyjazdem i jakos tak placnalem przy rufie ze wydawalo mi sie jakby mi meskosci ubylo :P naszczescie nie xP
  • Darek

Kilka dni temu dostałem masztem w zęby:)
    dwa sie ukruszyły:)
  • Tauzen

no ja podobnie obralem zly kierunek tylko zagiel 8.4 wiec chwile zajęło zanim doplynąlem do topu (5,20 m) :)
  • Patt.

ja na szczęście nic poważnego.
    siedzę na desce, bez pędnika [ależ windsurfing], kolega sobie płynie, wiatr zaczął kręcić [no, tak to jest jak się pływa w zatoce], on gleba, a jego maszt prosto pod moje oko. Fajnie, że woda miała 28st, nie dało się ochłodzić i od razu limo; D

Ale moja koleżanka miała lepiej. Kolega skakał sobie z deski, ta do tyłu odpłynęła, prosto w głowę koleżanki, która właśnie wpadła do wody i się wynurzyła.
  • rafal jakubczyk

fajny temacik; )

z ciekawszych rzeczy to moj kolega masztem sobie zebra pouszkadzal przy katapach
    na pewno popekaly bo przez 2 miechy czul ze cos jest nie tak

ale mitrzowski przypadek to ten pan
    http://www.youtube.com/watch?v=TXp3...

poznalem go w tym roku w el tur :)
    dzis ma 71 i zapierdziela na desce na wave