Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • parpar

Potrzebuje chłopaka o azjatyckim typie urody do pracy w roli hosta pod koniec lutego. Dosyc pilne więc proszę o zdjęcia na maila biuro@hostesseria.com, pod tym mailem takze niezbedne info.
  • Sed nunc pereat omnis memoria

Kim jest host i dlaczego mam pewne obawy ze to dwuznaczna propozycja?; )
    Jakies minimalne wymagania?No wiesz,czy musi byc legalny,jaki wzrost, ile godzin i za ile?Sam nie zglaszam sie jeszcze,ale mam paru kumpli ktorzy szukaja pracy ^^ Tak wiec czekam na wiecej info na forum :)
  • parpar

Host to rodzaj męski hostessy czyli osoby, która coś promuje. Praca będzie w restauracji, dla firmy KUCHAREK (tej od min kostek rosołowych). Kasa 10 zł netto za godzinkę pracy :)) Wymaganie jedyne to azjatycki typ urody, wzrost, waga itp nieistotne.
  • Thu Huyen Nguyen

Parpar, az do tego grona "dolaczylas" :P
  • parpar

:) tak wyszło
  • Anonim

papar a może ty chcesz tylko zdjęcia ??? ^_^ (żąrt tylko )))
  • ..:Blaugrana:.

Mhmm A co ma Kucharek do Azjata??( a piernik do wiatraka hehehe) mYsle ze kazdy moze ten pracy podjac.....

eee...chyba nie kazdy...dlatego sie pytam autorki topiku.Bo to istotne wiedziec czy kandydat musi znac w minimum jezyk polski, czy musi posiadac legalne papiery,bo pracodawca moze miec kupe problemow, czy jest komunikatywny, sympatyczny, bez kryminalnej przeszlosci,itp...; ] bo ja wlasnie dlatego odpadam :P nie znac tieng Ba Lan, ko thic quan he voi ng la,va zbyt busy aby podjac tak czasochlonna prace; P , ale mowie, ze mam kumpli ktorzy moga podjac to ryzyko... ^^
  • Anonim

Ktos sie skarzyl ze jego koledzy szukaja "roboty"?

Szukaja chlopca w wieku 11-14 lat o orientalnych rysach, moze to byc chlopiec wietnamski lub z mieszanego malzenstwa do reklamy soku marchwiowego. Reklama trwa 30 sekund, sklada sie z 6 scenek i w jednej z nich chlopiec o orientalnej gra w koszykowke z kolega i pija sok. Za dzien zdjeciowy chlopiec otrzyma 1200 pln".

Kontakt:
    Weronika Migo 0501081992,
    e-mail: weronkam@gmail.com
  • Anonim

wow....ja tesh tak chce:P

no sis, ty jak najbardziej nadajesz sie do reklamy soku ; P
  • parpar

Azjata musi byc bo takie zyczenie ma kucharek, beda tez przedstawiciele innych panstw/kontynentow np Slowianin, Grek itp. Polski wystarczy komunikatywny, ale jak juz mowilam to wszystko jest pilne i musze miec zdjecia kandydatow do niedzieli, bo w poniedzialek juz bedzie za pozno. Kolege, ktory pyta o legalnosc zapraszam na priv (jezeli jest zainteresowany praca).
  • Anonim

hehe...bro...mi raczej chodzilo o ta fajna sumke a nie reklame^__^
  • Anonim

żąłuje że niejestem azjatoł (powaga)

Sis, taka suma ci sie podoba?Jak skonczysz studia to takie drobniaki beda ci dawac za samo poswiecenie im 5 minut na lunchu.
    "Ale ponoc, kobiety ktore mierza nisko, dochodza wysoko..."; ]
| |

taki sobie klub dla wietnamczykow. Moze na codzien sie widzimy, chodzimy do tej samej szkoly, a znam...

Fotki

Miejsca grona (0)