Tede & Wytwórnia Wielkie Joł [1773]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bezele kochanie i mroz
    no i oczywiscie hit 2003 pekniety jez
  • Anonim

dyskretny chłód... ale tylko chyba za perfekcję podkładu... Jak by ktoś ze west coust nagrał pod ten podkład to był by klasyk do końca świata!!
  • Krulec

ja to uwielbiam Robie Rap z Notesu, podkład znakomity a tekst mnie całkiem na łopatki kładzie...szacunek
  • Łela

Zapomnieliście o jednym:

DRIN ZA DRINEM!!!

Tego kawałku nie muszę chyba przedstawiać... Nie ma imprezy bez niego i wogóle jest zarąbisty. Kawałek 21-ego tysiąclecia; )

Elo!
  • Łela

Ups, chodziło mi o 21. wiek, sorry; )
  • Krulec

no to jest mega klasyk, ktory nigdy nie zginie tylko ze typowo na impreze...a jaki inny kawałek Ci najbardziej podchodzi??
  • (L)isio

mi zajebiscie podchodzi kawalek sam na sam z 3H:hajs hajs hajsu oraz harlekin z notesu!
  • Krulec

no sam na sam to jest mistrzowski klimat, bez kitu...tak samo jak gra jest jedna, tez sie mozna wkrecic
  • elasto

nielegale są spoko
  • Yogi

"Drin za drinem", "Peknięty Jeż" i "Dyskretny chłód"
  • Łela

Bardzo fajny jest jeszcze "F.I.O.D.O.R." z 3H:Hajs Hajs Hajs.
  • Yogi

A z tekstów ludzi z WJ, najfajniejszy jest IMO diss na Meza by Numer Raz - "Patrz na mnie", fajny jest też "Piąty Element" Gurala i "Gangsterka" WSZ&CNE
  • bartek

tede- dyskretny chlod,hałas, pekniety jeż no i oczywiscie klasyka: szmata, drin za drinem, wyścig szczurków....no wylansowane wielkie joł tez moze byc.
    numera-chwila
    gurala- ty typy i chilloutowa cisza
    no i bezli grrrrrrrrrrrrrubas-za klip głownie
    analogia i wszcne mi nie podpasowali
    sistarsów- siła siostr z numerem i ostrym moze byc
  • Pakieła

pęknięty jeż, drin za drinem, bezele kochana, wielkie joł, ostatnio wraz z KODEX II - SUPLEMENT (grrrrruuubaass)))
  • taka ja!

wszystkie są na MEGA wypasie, ale mistrzostwo to "drin za drinem", impra bez tego kawałka to nie impra!!!!!!!!!!!!!!! ale swoją drogą GRRRUUUUBASSSSS to jest to!!
  • 19(L)16 MOKOTÓW!!

Ja uwielbiam wszystkie kawałki Jacka ale muj ulubiony kawałek z notesu to TeDe i Numer Raz 'Abonent' to jest poprostu Genialne niema co WIELKIE JOŁ!!PoZdR0:*
  • 19(L)16 MOKOTÓW!!

Ja uwielbiam wszystkie kawałki Jacka ale muj ulubiony kawałek z notesu to TeDe i Numer Raz 'Abonent' to jest poprostu Genialne niema co WIELKIE JOŁ!!PoZdR0:*
  • 19(L)16 MOKOTÓW!!

• Anonim

Wyścig Szczurów[S.P.O.R.T], Pierwszy Buhh, Hałas[woluminy Buhha], Kochanie,
  • Mateusz Pająk

slyszeliscie feat. Tedzika na Dread Squadzie ? "mówi mówi"
| |

WWW.WIELKIEJOL.COM WWW.PLNY.PL WWW.HOLAHOLA.PL WWW.WIELKIEJOL.FOTOLOG.PL WWW.PLNY.FOTOLOG.PL Zamie...

Fotki

Miejsca grona (1)