Tede & Wytwórnia Wielkie Joł [1773]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Blazej.

Tede ‘Notes 3D’ – Koncert premierowy

P.I.M.P. Events oraz New Zenith Promotion zapraszają 10 grudnia do warszawskiego klubu Harlem na koncert z okazji premiery nowego albumu Tede zatytułowanego ‘Notes 3D’. Razem z Tede na scenie pojawią się członkowie ekipy Wielkie Joł: dj Macu, Kiełbasa i Zgrywus, a w klubie spotkać będzie można wielu innych przedstawicieli polskiej sceny hip-hopowej. Grudniowy występ będzie pierwszym koncertem,... na którym fani będą mieli okazje usłyszeć materiał pochodzący z ósmej solowej płyty tego najbardziej rozpoznawalnego polskiego rapera.

Album ‘Notes 3D’ promowany singlem ‘To jest mój rock’: http://www.youtube.com/watch?v=YJ-Y... pojawi się w sklepach 9 grudnia 2010 nakładem wytwórni Wielkie Joł.

O dobrą zabawę przed wyjściem Tede na scenę zadbają dj’e Tuniziano oraz Gafo:

Dj Tuniziano

Tunezyjczyk, który swoją przygodę z muzyką rozpoczął w bardzo młodym wieku. Pierwsze kroki jako DJ stawiał w klubach w rodzimym kraju. W 2003 roku przyjechał do Polski i tutaj rozpoczął studia. Przez pierwszy rok pobytu grał w łódzkim klubie Cube, a od listopada 2004 stał się rezydentem warszawskiego Klubu Harlem. Spotkać go można także w innych stołecznych lokalach, a także w klubach, podczas wydarzeń, koncertów i festiwali w całej Polsce. W jego setach przeważają takie gatunki jak R&B, funk, soul, hip hop oraz remixy arabskich bitów.

Dj Gafo

Gafo, dj i producent pochodzący z Lublina. Swoje pierwsze występy rozpoczął grając koncerty ze grupą hip-hopową "Czy Jeden Rasss" w różnych miastach w Polsce. Grał na imprezach z wieloma znanymi artystami takimi jak: OSTR, Tede, PEZET, Numer Raz, Łona, Grammatik, Al-Fatnujah, AL AZIF (Szwecja), Dj Tkaczu, Dj Haem, Dj Kostek, Dj Macu, Dj Bart, Dj Tuniziano, Dj Abdool, Dj Winger. Jego sety charakteryzują się energicznymi brzmieniami, znanych jak i tych mniej znanych artystów, blendami oraz szalonymi mixami.

Zobacz zapowiedź koncertu:
    http://www.youtube.com/watch?v=_P31...
    http://www.newzenith.pl/

W skrócie:
    TEDE – KONCERT PREMIEROWY PŁYTY NOTES 3D
    BILETY: 20PLN Przedsprzedaż/ 25PLN W dniu imprezy
    10.12.2010 Piątek
    Start:21:00
    KLUB HARLEM

Zgoda dla osób które ukończyły 17 lat:

Ja, niżej podpisany/a, wyrażam zgodę na udział mojego syna/córki [imię i nazwisko] w imprezie "Premierowy koncert płyty Notes3d" organizowanej w klubie Harlem przy ul. Kolejowej 8/10 w Warszawie, w dniu 10 grudnia 2010. Mam świadomość, iż w klubie znajduje się bar, gdzie są sprzedawane napoje alkoholowe.

Podpis:
    Data:
    Telefon kontaktowy:
  • Anonim

wejsciowki u mnie- pisac na priv :)
  • Crushkarin.

u mnie też; )

509385551
    1214158
  • Mateusz.

u mnie także!; )
    -> priv.
  • ...

WEJŚCIÓWKI !; )
    kom: 512-660-276
    gg: 1815647
    priv
  • _

wiadomo mniej więcej o której wchodzi Tedzik?????
  • aleksandra, nie ola.

wejscia takze u mnie :)
    gg.9283532
    kom 519 412 280
  • gasior

WEJSCIOWECZKI U MNIE PROMOCYJNA CENA W DNIU IMPREZY 20 ZL PISAC PRIV LUB GG . TEL:512660276
  • Anonim

ostatnie wejsciowki za 20pln. zapraszam :)
  • gasior

WEJSCIOWECZKI U MNIE PROMOCYJNA CENA W DNIU IMPREZY 20 ZL PISAC PRIV LUB GG . TEL:512660276
| |

WWW.WIELKIEJOL.COM WWW.PLNY.PL WWW.HOLAHOLA.PL WWW.WIELKIEJOL.FOTOLOG.PL WWW.PLNY.FOTOLOG.PL Zamie...

Fotki

Miejsca grona (1)