-
HIP-HOP AKADEMIA
NABORY NA SEMESTR 2010/ 2011!
Hip-Hop Akademia zaprasza wszystkich szukających klucza do świata hip-hop'u. Jeśli zawsze chciałeś spróbować swoich sił w tańcu, rapie, dj'ingu czy beatboxie to trafiłeś w odpowiednie miejsce.
Hip-Hop Akademia to szacunek, prawda, styl, wzajemna pomoc, oraz indywidualne podejscie do uczestników zajęć. Stając się adeptem HHA stajesz się jej częścią a nie tylko kursantem wpadającym rutynowo na zajęcia jak do sklepu po mleko. Wszyscy członkowie biorą czynny udział w życiu akademii, występując w różnego rodzaju imprezach, pokazach, wideoklipach czy tematycznych programach telewizyjnych. Nie chodzi tu o kultywowanie plastikowej kultury tanecznej promowanej przez media a przyłączenie się do ruchu jakim jest Hip-Hop. Nie pytaj co możesz zrobić dla hip-hopu tylko co my mozemy zrobić dla ciebie a Hip-Hop już sam zajmie sie resztą.
Miejsce i data naboru.
Ul. Wałbrzyska 11 C.H Land Lok.252 w siedzibie Służewskiego Domu Kultury.
(wsiadamy do windy przy kole młyńskim i wciskamy 2 piętro).
Data: 05.08.2010 Niedziela
Start: 17:00
Dostępne profile:
- Akademia - Kids/Adept
(wszystki Style, zajęcia 2 razy w tygodniu po półtorej godziny. + zajęcia kulturowe raz w tygodniu 2 godziny).
- Style - Zaocznie
(Ladnies/Hype/Hip-Hop/BBoy'ing/ Street).
Zajęcia Warsztatowe:
- Dj'ing
- Kulturowe
- BeatBox
Kontakt:
503 508 831/501 556 773 -
grb juliette™
-
Stanik
-
grb juliette™
>Stanik napisał