-
PSYCHOSTACH
Wytwórnia Wielkie Joł ma zaszczyt zapowiedzieć jeden najbardziej oczekiwanych debiutów na polskiej scenie Hip-Hopowej. Już 1 kwietnia do sprzedaży trafi najnowsza produkcja polsko-niemieckiej formacji Smagalaz zatytułowana „Czillen Am Grillen”.
Muzyka Smagalaz to kwintesencja dobrego rapu oraz nowoczesnego brzmienia, za które odpowiedzialny jest
Dj Pete. Specyficzny rap Abla i Mopsa w połączeniu z elektronicznymi kompozycjami tego berlińskiego producenta stworzyły mieszankę wybuchową na miarę XXI wieku.
„Ta płyta jest jak wycieczka w kosmos. Słuchając jej, poczujesz się jak Jurij Gagarin” - dodaje Abel.
Dla wszystkich, którzy czekają na ten album mamy dobrą informację. Już 21 marca, w pierwszy dzień wiosny rusza przedsprzedaż „Czillen Am Grillen” w sklepie http://www.holahola.pl
Partnerzy: Zajafka Kipi, 8333, Hip-hop.pl, Rapgra.com, Cgm.pl, Onet.pl, Dailymotion, Magazyn HipHop, Gadu-Gadu, Open.fm, PLNY Textylia, Stoprocent, Ground Zero Studio, Frame 2 Frame, Urban-City, New Era, Kite-Planet, Popkiller.pl
Zachęcamy do sprawdzenia klipów promujących płytę:
• Smagalaz „Czillen Am Grillen” feat. Warszafski Deszcz
• Smagalaz „Memento Melo” feat. SiwyDym
-
Anonim
Stachu, bdzie coś ala 'spotkanie z raperami' w sensie że kupuje płytkę i autograf dostaje ?:) bo czekam na tą płyte w chuj czasu, i od razu bym autograf zgarnął; P jak nie to luz, i tak sobie z tym poradze.
do tematu trzeba dodać filmik który mnie rozjebał - ZOBACZ: http://www.youtube.com/watch?v=qT8S... , na kawałek z ekipą StoPro czekam najbardziej :D:D
poozdro, widzimy się na koszykowej 1 kwietnia :) -
PSYCHOSTACH
-
Anonim
no to zajebongo :D a płytka po ile stoi? chciałem w preorderze zobaczyć ale coś mi nie hula na holahola. -
-
Pierdole was
Czillen am gillen przyjechało w samo południe i muszę powiedzieć, że jestem bardzo mile zaskoczony. Smagalaz rozpierdala w każdym tracku (goście też) - POLECAM!
a płyta w preorderze kosztowała 30PLNów. -
Anonim
-
Zwykły typ o ksywce Żurek.
płyta mi się podoba za jednym przesłuchaniu więc katuje ją dalej :D ema! -
Anonim
-
-
Anonim
rozpierdala ale jeśli widziałeś zapowiedź płyty gdzie jest ekipa sto pro to na filmiku lepiej te ich zwroty brzmią niż na płycie. i porażką jest dla mnie zwrota soboty na featcie u Smagalaz. A poza tym bity są kocurne Abel i Mops znaleźli zajebisty patent i wkońcu coś świeżego jest :D warto było kupić w stu procentach :D -
Anonim
-
-
Anonim