-
Emil.
http://wielkiejol.com/news/tede_n2_...
Solo już zamówione. Promo kozak, płytka rozjebie mam nadzieje; ] -
Cichy TDC
myślałem ze na kolejną płytę trzeba będzie poczekać a tu taka miła niespodzianka:D
W Polsce tylko Wj nie zamula daje co chwila nowe produkcje już niedługo Smagalaz w tym roku jeszcze ma wyjść Almanach aa jak znać ich to jeszcze coś wydadzą; ]
promo mnie rozpierdala; ]
-
hubertus™
-
JoCiu
-
-
the.
-
Fajnie ze wychodzi kolejna płytka, fajnie że zapewne na wysokim poziomie. Tylko jest jedno ale...
Pomimo że kawałek jest b. dobry to znowu wzmianki o tym że jebie Go to co o Nim mowia, że "pierdole konwenanse"
No to czekamy do 10 -
Krzysztof
konfabuluję troche słowa, ale :
zmienił styl, żeby mieć więcej odbiorców - na taki jak był kiedyś, za czasów kiedy słuchałem curta cobaina...
btw. abstrahując, obejrzałem dzisiaj powtórkę z Pascala i kurwa szok
tede wpierdala w czapce... ja jebie, stereotypowo powiedziałbym, że żyd :| -
Cichy TDC
wiecie co mnie dziwi ? ze w komentarzach na hh jest chyba tylko jeden negatywny komentarz a reszta się podnieca :D bo normalnie jak jest jakiś news związany z WJ to połowa ludzi sie spina że Tede to banan,kurwa itd :D
może rzeczywiście
"kurwa czary prysły ludzie z oczu zdjęli klamki"
albo tak ich podnieca że Tede pojechał po nich w ostatniej zwrotce :D bo na hh hejterów jest od chuuuja :D
nie wiem co im się stało ale naprawdę to pozytywnie widzę; ] -
Krzysztof
to będą fajerwerki, flesze, błyski, najdroższe whisky, wielko-budżetowe teledyski :) -
>Cichy TDC napisał
>wiecie co mnie dziwi ? ze w komentarzach na hh jest chyba
>tylko jeden negatywny komentarz a reszta się podnieca :D bo
>normalnie jak jest jakiś news związany z WJ to połowa
>ludzi sie spina że Tede to banan,kurwa itd :D
>
>może rzeczywiście
>"kurwa czary prysły ludzie z oczu zdjęli klamki"
>
>albo tak ich podnieca że Tede pojechał po nich w ostatniej
>zwrotce :D bo na hh hejterów jest od chuuuja :D
>
>nie wiem co im się stało ale naprawdę to pozytywnie
>widzę; ]
pewnie szykuja wyprawke do gim. jak mama pozwoli zasiasc do kompa to napisza pare linijek
-
Klocek
Nie rozumiem - na hola wysyłkę zaczynają 11.09 a tutaj o http://allegro.pl/item727868477_ted... wysyłka niby już 09.09. -
Cichy TDC
a ja nie rozumiem dlaczego preordery wysyłają dopiero dzień po premierze zanim ta płyta dojdzie też trochę minie, lepiej pójść do empiku i kupić; ] -
misiadziej,szieeea
-
Fryderyk
Tede wspominał w którymś wywiadzie, że pod koniec wakacji jeszcze czymś zaskoczy. Nie wiem czy nie w dzienniku jeszcze przed WFD. No i zaskoczył MEGA! -
Anonim
Tede = Hov
ludzie w tle promomixu leci death of autotune!!!!!
widzicie analogie tego co robi teraz jay i tego co robi teraz tede?
robia to samo tylko w swoich krajach.
Jako najlepsi maja prawo POZAMIATAC GOWNO
-
Sobolewsky
nosz kurwa niedostępne preordery
w huja sobei lecą?
przesłuchałem promomix i tak zauważyłem że jest tam użyty ten sam bit co w intrze Ten Typ Mes z plyty Zamach na Przeciętność, to jakieś aluzje? -
Mateusz
Zarówno Sir Michu, jak i Mes zsamplowali ten sam kawałek(w książeczce dołączonej do "Zamachu..." jest napisane, że tj. sampel). Drugi sampel z d.o.a. Jay-z trochę za cicho użyty jak dla mnie(daje fajny efekt). Dobre promo od Tede, nie mam się do czego przyczepić, ostatnia zwrotka da do myślenia niejednemu gimbusowi. Oby do 10.09
5! -
Nasti
>Sobolewsky napisał
>nosz kurwa niedostępne preordery
>w huja sobei lecą?
>
>przesłuchałem promomix i tak zauważyłem że jest tam
>użyty ten sam bit co w intrze Ten Typ Mes z plyty Zamach na
>Przeciętność, to jakieś aluzje?
Zamawiaj na allegro od dystrybutorki z Vision razem z Numerzywem :) -
Sobolewsky
-