-
asia
-
Bartek Be
-
Tomek
heh moze polenimy sie nad morzem, :] byle zeby za dlugo nie jechac; ] bo nie chce mi sie; p
teee barszczyk :] a moze do Funka skoczymy? -
asia
Noo to ja widze, ze wy szczegolnie ty Left to takie zawodowe leniuchy, ja to dopiero zaczynam; ) -
-
JaQb
Ja to bym sie mrozonej wódki napiŁ bo te piwa to sie zawsze napic można -
Bartek Be
Funka jest daaaaleko, a poza tym to już chyba nie nasza kategoria wiekowa...
A tą zmrożoną wódką mnie skusiłeś - jest nawet okazja (raz jeszcze gratulacje), od jutra mam względny spokój, więc czekam na sygnał :) -
Bartek Be
Funka jest daaaaleko, a poza tym to już chyba nie nasza kategoria wiekowa...
A tą zmrożoną wódką mnie skusiłeś - jest nawet okazja (raz jeszcze gratulacje), od jutra mam względny spokój, więc czekam na sygnał :) -
Gosia
-
Anonim
zanim wyjechałam obijałam sie o sciany...a jak wrociłam robie dokładnie to samo:D albo leze w wyrku jem czipy i ogladam TV :D -
Anonim
-
annie.
Od poniedzialku do piątku - leniuchowanie. A sobota i niedziele - wypaaaaaady :) -
Anonim
Jak narazie to nic nie chce mi sie robić :/ Także sobię leniuchuje :)) -
Kitty
-
>:mua:<
-
Kitty
-
gesław.
a ja prawie codzien pije alcohol:]
nie chce mi sie ale to juz PRAWIE nałog xD -
Zatrzymajcie życie-chcę wysiąść
ja urlop spędzę leżąc i nic nie robiąc :)))
w końcu odpoczynek mi się należy :>
-
gesław.
HEEEELP!!
zaczynam pracować :|
codzień rano wstawać :|
eh...
może coś zarobie i będe miał zasłużony odpoczynek :] -
Anonim
ja leniuchowałam prawie całe wakacje codziennie do 13 spałam chyba ze do lekarza musialam isc to wczesnie oczywiscie wstałam ale niedawno byłam w zakopanym i jenego dnia przeszlam ze 20 km myslalam ze padne ale jestem z siebie dumna;p -
anonim
oj wakacje, słodkie wspomnienie:( Pamiętam tylko że ja tkże nie wstawał jak to sie mówi o poranku :D Byłam sobie nad morzusiem i wyleżałam sie jak nigdy;) Kurczę, musze pojechać nad morze w przyszłym roku...buuu, ja chce wakacje