Wielbiciele lenistwa :] [1471]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • asia

Gdzie leniuchy spedzaja wakacje ? :)
  • Bartek Be

Jeszcze nie wiem :]
  • Tomek

heh moze polenimy sie nad morzem, :] byle zeby za dlugo nie jechac; ] bo nie chce mi sie; p
    teee barszczyk :] a moze do Funka skoczymy?
  • asia

Noo to ja widze, ze wy szczegolnie ty Left to takie zawodowe leniuchy, ja to dopiero zaczynam; )
  • JaQb

Ja to bym sie mrozonej wódki napiŁ bo te piwa to sie zawsze napic można
  • Bartek Be

Funka jest daaaaleko, a poza tym to już chyba nie nasza kategoria wiekowa...
    A tą zmrożoną wódką mnie skusiłeś - jest nawet okazja (raz jeszcze gratulacje), od jutra mam względny spokój, więc czekam na sygnał :)
  • Bartek Be

Funka jest daaaaleko, a poza tym to już chyba nie nasza kategoria wiekowa...
    A tą zmrożoną wódką mnie skusiłeś - jest nawet okazja (raz jeszcze gratulacje), od jutra mam względny spokój, więc czekam na sygnał :)
  • Gosia

leżąc i jedząć czekolada :-)
  • Anonim

zanim wyjechałam obijałam sie o sciany...a jak wrociłam robie dokładnie to samo:D albo leze w wyrku jem czipy i ogladam TV :D
  • Anonim

najpierw obijanko w domku:Dpotem gdzies trzeba sie wybrac:D
  • annie.

Od poniedzialku do piątku - leniuchowanie. A sobota i niedziele - wypaaaaaady :)
  • Anonim

Jak narazie to nic nie chce mi sie robić :/ Także sobię leniuchuje :))
  • Kitty

Maroko - słodkie lenistwo na plaży
  • >:mua:<

dołączyłam do tego grona
    chociaż mi się nie chciało; )
  • Kitty

ahhh ty leniu jeden :) pasujesz :D
  • gesław.

a ja prawie codzien pije alcohol:]
    nie chce mi sie ale to juz PRAWIE nałog xD
  • Zatrzymajcie życie-chcę wysiąść

ja urlop spędzę leżąc i nic nie robiąc :)))
    w końcu odpoczynek mi się należy :>
  • gesław.

HEEEELP!!
    zaczynam pracować :|
    codzień rano wstawać :|
    eh...

może coś zarobie i będe miał zasłużony odpoczynek :]
  • Anonim

ja leniuchowałam prawie całe wakacje codziennie do 13 spałam chyba ze do lekarza musialam isc to wczesnie oczywiscie wstałam ale niedawno byłam w zakopanym i jenego dnia przeszlam ze 20 km myslalam ze padne ale jestem z siebie dumna;p
  • anonim

oj wakacje, słodkie wspomnienie:( Pamiętam tylko że ja tkże nie wstawał jak to sie mówi o poranku :D Byłam sobie nad morzusiem i wyleżałam sie jak nigdy;) Kurczę, musze pojechać nad morze w przyszłym roku...buuu, ja chce wakacje
| |

Czy często masz problemy ze wstaniem rano z łóżka? Czy czasem nawet kiwnięcie palcem sprawia Ci...

Fotki

Miejsca grona (0)