Wiedźmińskie Siedliszcze [91]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

The Witcher, więdźmin na pecetach... Co sądzicie o tym projekcie? Po obejrzeniu paru screenów i poczytaniu co nieco o tej grze wydaje mi się, że zapowiada się całkiem ciekawie :D No ale wobec filmu tez miałem wielkie nadzieje, a jak film wygląda każdy (niestety) wie; )
  • Anonim

mam to samo co Ty Bobas :D wierzę w grę nawet bardziej niż wierzyłem w film - mam nadzieję że zaskoczy mnie tak pozytywnie jak negatywnie zaskoczył mnie film... :P Jak wyjdzie to chyba kupię sobie lepszy sprzęt aby w nią pograć :D
  • Keira

Też wiem tyle co Wy.I też mam nadzieje ,że wyjdzie z tego cos fajnego:]
  • brzozik

ja też bym chciałby gra była wyśmienita,nie chodzi już tutaj że jest adaptacją mojej ulubionej powieści,odzywa sie we mnie raczej patryjotyzm. Mimo że pod szyldem bio. jest gra robiona przez polaków chciałbym by stała na pozomie,by takie czasopisma z USA wycwalały ją pod niebiosa. Czuł bym się dmny. A to że przy okazij ludzie z całego świata poznali by świat wiedzmina było by dodatkowym bonusem
  • Anonim

No wlasnie, wiedzina powinni przetlumaczyc. Ale na przyklad taki WP na peceta byl beznadziejny.
  • brzozik

po piersze zależy który WP. moim zdaniem rpg powrót króla był rewelacyjny
  • Anonim

szkoda że mam za słaby sprzęt żeby to sprawdzić..... :(
  • Anonim

Ja też mam za słaby komputer na razie na wiele gier (w KOTOR-a nie mogłem normalnie grać :( ) ale jak zanim The Witcher wyjdzie mam nadzieję uzbierać na jakiś sprzęcik :D
  • Anonim

Jesli chodzi o powrot krola to przyznam ze akurat w ta czesc nie gralam/
  • brzozik

zagraj polecam mniam!!
  • RIDDLER

hmmmm...w sumie to ma wyjśc gra 2009 wiedźmin i chyba wątpię żeby była tak dobra jak na razie pierwsza częśc.Chociaż, nie wiem.....
    Mi się ogólnie podobają gry rpg ale jestem fanem wiedźmina:)
| |

Otwieram te grono ponieważ nie moge znieść tego żę jedno z najlepszych uniwersum jakie wyszło ...

Miejsca grona (0)