Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CAPONE

Powyzej niezla sciema ze ktos widzial jak ktos inny zabil lowce nagrod. NIE DA SIE TEGO ZROBIC. Sprobowalem z trainerem - niesmiertelnosc Geralta - maksymalnymi obrazeniami, czarami i technika. W kazdym akcie praktycznie go przywolywalem i nic. Walczylem z nim 30 minut i wogole nie zadaje mu sie ran. Jedynie co to mozna uciec. SPRAWDZONE wiec raczej nie ma co ciagnac tematu dalej.
  • C E Z A R Y!

mam problem ..dopiero zaczalem grac w wiedzmina ...i siedze na tych bagnach..rozniosłem juz wszystkie kamienie ..ale wieza jest nadal zamknieta i nie wiec co zrobic..jak ktos mi pomoze ale dam save'a i mi przejdzie dalej to bede wdzieczny..piszcie na priv
  • Jedi Przemo

sprawdź w poradniku dołączonym do gry
  • Anonim

Nie piracimy polskich gier! Wszystkie? Z tego co pamiętam to od Raymonda otrzymujesz sefirę numer 10 i dopiero wtedy gdy już z nim się umówisz to możesz wejść do wieży.
  • Пиотрек М.

Nawet jeżeli nie od Raymonda to trzeba dokończyć fabułę w mieście, żeby skończyć i na bagnach. Czyli jednym słowem zajrzyj do dziennika i rozwiąż wszystkie zadania, które możesz.
  • warbeats

jaki miecz dostaje sie na koniec questa kregi na wodzie w IV akcie, od vodyanoi ?
    a i wie ktos skad mozna wziasc ten Ard'aenye ?
  • Jedi Przemo

srebrny, wiec nie opłaca się wcześniej robić nowego
  • warbeats

a srebrnego nie dostaje sie czasem pozniej od pani jeziora?
  • Jedi Przemo

no tak, a o jaki inny Ci chodzi?
  • warbeats

quest kregi na wodzie od ryboludzi sie dostaje, jak sie bedzie robic quest dla nich. tak przynajmniej twierdzi moja ksiazeczka.
  • Piotrek

to jakieś słabe ostrze i nie srebrne tylko stalowe. takie same możesz zdobyć jeżeli zabijesz jakiegoś elfa podczas napadu na bank, także wg mnie lepiej zrobić to zadanie sposobem pani jeziora
  • warbeats

robie zadanie dla pani jeziora, ale mam problem, bo ten kaplan nie chce sie pojawic przy oltarzu i nie moge wziasc od niego itemu ...
  • \m/Jarsson\m/

o ile pamiętam to on się pojawiał o konkretnej porze (chyba)
  • Anonim

A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień, zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?

Za pomoc z góry dziękuję.
  • Jedi Przemo

a poradnik milczy o tym?
  • Anonim

>warbeats napisał
    >robie zadanie dla pani jeziora, ale mam problem, bo ten
    >kaplan nie chce sie pojawic przy oltarzu i nie moge wziasc
    >od niego itemu ...

Kapłan vodianoi z tego co pamiętam pojawia się różnie. Pewno w pobliżu kręcą się jacyś wyznawcy Dagona i dlatego go nie ma. Spróbuj poczekać z 24 h na niego. U mnie tyle poskutkowało :d
  • Anonim

>Abuk napisał
    >A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym
    >pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień,
    >zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?
    >
    >Za pomoc z góry dziękuję.

Bo tam chyba trzeba ten kamień potraktować 2 razy znakiem ognia i raz powietrza czy jakoś tak. Gdzieś to chyba jest napisane ( dziennik?)
  • \m/Jarsson\m/

>Rey√en napisał
    >>Abuk napisał
    >>A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym
    >>pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień,
    >>zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?
    >>
    >>Za pomoc z góry dziękuję.
    >
    >Bo tam chyba trzeba ten kamień potraktować 2 razy znakiem
    >ognia i raz powietrza czy jakoś tak. Gdzieś to chyba jest
    >napisane ( dziennik?)

ekhem... 2x Igni i 1x Aard :D (takie małe sprostowanie)
  • Anonim

no a żeby było Łatwiej wystarczy przeczytać poradnik do gry xD
  • Krystek Rozyk

Gdzie moge znalesc reszte kamieni zeby otworzyc wieze maga bo stanolem w martwym punkcie.Brakuja mi jeszcze 4 i nie mam pojecia skad je wziac hmm?
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)