-
CAPONE
Powyzej niezla sciema ze ktos widzial jak ktos inny zabil lowce nagrod. NIE DA SIE TEGO ZROBIC. Sprobowalem z trainerem - niesmiertelnosc Geralta - maksymalnymi obrazeniami, czarami i technika. W kazdym akcie praktycznie go przywolywalem i nic. Walczylem z nim 30 minut i wogole nie zadaje mu sie ran. Jedynie co to mozna uciec. SPRAWDZONE wiec raczej nie ma co ciagnac tematu dalej. -
C E Z A R Y!
mam problem ..dopiero zaczalem grac w wiedzmina ...i siedze na tych bagnach..rozniosłem juz wszystkie kamienie ..ale wieza jest nadal zamknieta i nie wiec co zrobic..jak ktos mi pomoze ale dam save'a i mi przejdzie dalej to bede wdzieczny..piszcie na priv -
Jedi Przemo
-
-
Anonim
Nie piracimy polskich gier! Wszystkie? Z tego co pamiętam to od Raymonda otrzymujesz sefirę numer 10 i dopiero wtedy gdy już z nim się umówisz to możesz wejść do wieży. -
Пиотрек М.
Nawet jeżeli nie od Raymonda to trzeba dokończyć fabułę w mieście, żeby skończyć i na bagnach. Czyli jednym słowem zajrzyj do dziennika i rozwiąż wszystkie zadania, które możesz. -
warbeats
jaki miecz dostaje sie na koniec questa kregi na wodzie w IV akcie, od vodyanoi ?
a i wie ktos skad mozna wziasc ten Ard'aenye ? -
Jedi Przemo
-
warbeats
-
Jedi Przemo
-
warbeats
quest kregi na wodzie od ryboludzi sie dostaje, jak sie bedzie robic quest dla nich. tak przynajmniej twierdzi moja ksiazeczka. -
Piotrek
to jakieś słabe ostrze i nie srebrne tylko stalowe. takie same możesz zdobyć jeżeli zabijesz jakiegoś elfa podczas napadu na bank, także wg mnie lepiej zrobić to zadanie sposobem pani jeziora -
warbeats
robie zadanie dla pani jeziora, ale mam problem, bo ten kaplan nie chce sie pojawic przy oltarzu i nie moge wziasc od niego itemu ... -
\m/Jarsson\m/
-
-
Anonim
A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień, zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?
Za pomoc z góry dziękuję. -
Jedi Przemo
-
Anonim
>warbeats napisał
>robie zadanie dla pani jeziora, ale mam problem, bo ten
>kaplan nie chce sie pojawic przy oltarzu i nie moge wziasc
>od niego itemu ...
Kapłan vodianoi z tego co pamiętam pojawia się różnie. Pewno w pobliżu kręcą się jacyś wyznawcy Dagona i dlatego go nie ma. Spróbuj poczekać z 24 h na niego. U mnie tyle poskutkowało :d -
Anonim
>Abuk napisał
>A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym
>pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień,
>zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?
>
>Za pomoc z góry dziękuję.
Bo tam chyba trzeba ten kamień potraktować 2 razy znakiem ognia i raz powietrza czy jakoś tak. Gdzieś to chyba jest napisane ( dziennik?) -
\m/Jarsson\m/
>Rey√en napisał
>>Abuk napisał
>>A ktoś wie jak zdobyć litanię Grzegorza? Jestem w tym
>>pomieszczeniu i jedyne co jest to ognisko, trup i kamień,
>>zapewne trzeba coś z kamieniem zrobić... tylko co?
>>
>>Za pomoc z góry dziękuję.
>
>Bo tam chyba trzeba ten kamień potraktować 2 razy znakiem
>ognia i raz powietrza czy jakoś tak. Gdzieś to chyba jest
>napisane ( dziennik?)
ekhem... 2x Igni i 1x Aard :D (takie małe sprostowanie) -
Anonim
-
Krystek Rozyk
Gdzie moge znalesc reszte kamieni zeby otworzyc wieze maga bo stanolem w martwym punkcie.Brakuja mi jeszcze 4 i nie mam pojecia skad je wziac hmm?