-
Agnieszka
>angela napisała:
>"Spieprzaj, dziadu!"
To tak jak "zdychaj babo" po blizszym poznaniu Shani... xP
-
junior
wiem że to nie do tematu ale jak by ktoś mi mugł powiedziec jakie ma wymagania wiexmin do windows vista basic -
Anonim
-
-
Wookie
mam 4 gb procesor AMD 3,0 i zjebanego 8600 i przez ZJEBANEGO 8600 gra mi sie czasem wylącza -
Wookie
-
\m/Jarsson\m/
>junior napisał
>wiem że to nie do tematu ale jak by ktoś mi mugł
>powiedziec jakie ma wymagania wiexmin do windows vista basic
ja odpowiedziałem temu "juniorowi"
kto i dlaczego skasował mój post?? -
Anonim
-
\m/Jarsson\m/
-
Jaśó & the Wailers
-
Anonim
-
~*~M 4 t 3 ® a ©~*~
Core 2 Duo E6600 2.4GHz
2x 1GB Kingston HyperX 800MHz
Galaxy 8600 GTS 256/128 (700/2000)
Windows XP SP2
Nie mam problemów z wieszaniem/wysypywaniem/wolnym ładowaniem/cięciem się gry.
Gram na maksymalnie maksymalnych. -
☆THRILLER☆
-
Mati
doszedłem do miejsca gdzie wchodzi sie do wyzimy i mie pojmują żołnierze i tam mi sie zawiesza za kazdym razem czy to jest wina komputera czy błąd podczas instalacji??? -
-
Anonim
Może być błąd instalacji. Podaj na wszelki wypadek parametry kompa. A co do gierki samej w sobie, to jest super. Ciekawią mnie szczegóły jak ją zmienili w Edycji Rozszerzonej (bo same artykuły niewiele mówią). Już raz ją przeszedłem, teraz przymierzam się do kolejnego razu na wyższym poziomie :D -
Cloud
Własnie zamawiam wersje rozszerzoną. JESTEM PODNIECONY XD
WWWWIIIIEEEEDDDDDDDDDDŹŹŹŹŹŹŹŹ ŹŹŹŹŹMMMMMMIIIIIIIIINNNNNNNN RRRRUUUUULLLLLLLEEEEE -
Czerwony Błazen.
Grałam... Jednym słowem: hit! Dialogi bardzo wiernie odwzorowują styl Sapka, a projekty postaci... Mioodzioo! -
Пиотрек М.
Ja grałem, przeszedłem.
Wkurza mnie tylko jedna rzecz. To jak wycieli Yen i Ciri, i w ogóle postaci z książek prawie w ogóle się nie pojawiają. Prawie wyczyścili przeszłość.
O Ciri wspomniał jeden karczmarz w formie pouczającej bajeczki.
O Yennefer nie ma nic, za to romansować można z ponad tuzinem kobiet(choć z drugiej strony w sadze Geralt jakimś specjalnym monogamistą też nie był).
Ale zgadzam się. Dialogi są świetne, postaci mają dobrze odwzorowane charaktery. Fabuła? Trochę kiczowata, ale nie taka zła.
Gra dobra dla tych, którzy nie czytali i nie mają zamiaru czytać książki. -
Piotrek
>Piotrek M. napisał
>Ja grałem, przeszedłem.
>Wkurza mnie tylko jedna rzecz. To jak wycieli Yen i Ciri, i
>w ogóle postaci z książek prawie w ogóle się nie
>pojawiają. Prawie wyczyścili przeszłość.
>O Ciri wspomniał jeden karczmarz w formie pouczającej
>bajeczki.
>O Yennefer nie ma nic, za to romansować można z ponad
>tuzinem kobiet(choć z drugiej strony w sadze Geralt jakimś
>specjalnym monogamistą też nie był).
>Ale zgadzam się. Dialogi są świetne, postaci mają dobrze
>odwzorowane charaktery. Fabuła? Trochę kiczowata, ale nie
>taka zła.
>Gra dobra dla tych, którzy nie czytali i nie mają zamiaru
>czytać książki.
no z tym ostatnim to sie nie zgodze, jest sporo nawiązań do książki, choby kiedy Jaskier opowiada o Regisie u Shani, albo jak właśnie Shani wspomina jak leczyła rannych w biwie pod Brenną -
Пиотрек М.
>no z tym ostatnim to sie nie zgodze, jest sporo nawiązań do książki, >choby kiedy Jaskier opowiada o Regisie u Shani, albo jak właśnie >Shani wspomina jak leczyła rannych w biwie pod Brenną
No dobra nawiązania są, ale po to żeby nie byuło, że gra jest wyczyszczona z nawiązań. Nie padają imiona(dobra. raz pada Ciri), nazwiska.
Trochę się źle wyraziłem. Chodziło mi o to, że gra dobra, ale nie polecam osobom, które przeczytały książki, a tym bardziej tym, którzy bardzo polubili więskszość postaci. -
CAPONE
Tak sobie czytam co ty chlopie piszesz i az mnie ciarki przechodza. Powiedz mi czy ty czytales sage ? Pamietasz jak sie skonczyla ? Pamietasz bitwy z niej ? Teraz czy czytales poczatek gry ? Widziales wogole co sie stalo ? Ze geralt stracil pamiecc ? Nie ma nawiazania gra do ksiazki ? Nie ma postaci ? Kto ma byc ? Yennefer ? Nifgalrd ? Bonhart ? Ciri ? Masz nazwane Triss i Jaskra....a reszta nazwa sie inaczej ale ma swoje nawiazania do ksiazki tylko troche wybrazni i tak oto mozemy odnalezc Dijsktre, Cykade, Bonharta, Renfri, Eycka, Foltesta, Jare, Meve, Milve, Rienca i wielu wielu innych. Gra jest zrobiona swietnie tylko TRZEBA WLASNIE przeczytac sage do konca lacznie z opowiadaniami, UWAZNIE CZYTAC poczatek gry.
Bardziej bym tu obstwal ze brak Yenny co wszyscy maja za wade mogl nakierowac gre na nowe tory. Jedyna chyba wada tej gry jest jej zakonczenie i ostatnia misja. Tragedia. Grajac w Wiedzmina zrobilemw szsytkei misje poboczne, zebralem wszystkie karty i smiem twierdzic ze tylko ten sposob daje mozliwosc poznania wszystkich postaci. Malo tego raz bylem za ludzmi raz za elfami i w tym drugim przypadku mozna poznac dwie dodatkowe osoby ale to sami sprawdzcie, mile bylem zaskoczony.