-
Anonim
>Jezus napisał
>Niestety jeśli chodzi o powrót Geralta to fabuła leży.
>Ślub Geralta to zwykły żart Sapkowskiego więc nie miał
>sobie czego przypominać.
>Ciekawi mnie jeszcze co oznacza ta pisownia "Gerald(t)".
Ponieważ mam problem czy to jest Geralt czy Gerald :) -
Piotrek
Nie wiem czy wszyscy już słyszeli/ widzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=Jciy... -
Anonim
zajebiste a to bedzie na podstawie juz którejść cześci z sagi czy znowu straci pamięc ? -
-
Grzyb
kontynuacja gry, polecam outro z youtube'a. Przecież nazwa to wiedzmin 2: zabójcy królów. witamy w zerrikanii. Tylko deszczowo tam z deczka :). Wnioskuję że zerr~ bo smok, a tam smoków jak mrówków. -
Piotrek
Ale deszczu to tam chyba nie uśiwdczysz... Poza tym w filmiku pojawił się Zyvik, którego pamiętam z "bratniej pomocy" udzielonej Redanii bądź Keadwen nie pamiętam dokładnie, więc obstawiam jednak, że będzie to "stary" teatr działań. Co do smoka: a może to Borch; ]... -
Anonim
Jaki wg was jest naljepszy znak w całej grze?
Moim zdaniem igni i ard w kolejnosci;p -
Anonim
Tworzenie nowego tematu tylko dla znaków uważam za słaby pomysł. Znaków jest mało dodatkowo łatwo stwierdzić który jest najsilniejszy i który jest w danym momencie najbardziej przydatny. Dlatego pozwoliłem sobie przenieść Twój post do tego tematu.
Co do pytania... Najsilniejszy jest oczywiście igni choć ard gdy już podpali może być o wiele bardziej przydatny. -
Jakubbu Yogensha
Igni jest dobry w walce z ludźmi, ponieważ może ogłuszyć. Ard jest dobry natomiast na roślinki. -
Piotrek
-
Grzyb
zmaxowany igni jest dobry na wszystko (włącznie z ifrytami) testowane na średnim, finałowa walka to był spam igni i troszke machania sihilem. Rzeźnia. i już. -
Anonim
To ja mam jedno pytanko.
(zaczalem dopiero grac pierwszy raz, wiec bez spoilerow prosze)
W pierwszymakcie zdobywam mase pierscieni, ale nie moge znalezc kupca, ktory chcialby je kupic. Karczma ich nie chce, wielebny tez, panienka z miesem tez... Gdzie w takim razie?
Wybaczcie, jesli to zostalo poruszane, ale nie chce czytac forum i znac od razu cala fabule.
Teraz juz jestem w drugim akcie, wiec o odpowiedz prosze z czystej potrzeby zaspokojenia ciekawosci. -
Grzyb
-
Piotrek
Jak jesteś w drugim akcie to idź do domokrążcy, stoi on obok domu Shani w pobliżu dzielnicy nieludzi -