Wiedźmin [1178]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Piotrek M. napisał
    >A ja też się zgodzę.
    >Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
    >Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami i
    >nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
    >niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?

masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku jest troszkę inaczej xD
  • Piotrek

>Gampi napisał
    >Rozczaruje Cię, informację o tym że takiej gry nie
    >będzie podał Cliff Bleszinski z Epic. Więc nie wiem z
    >kąt Ty nagle masz info o tym że taka gra powstanie.

http://www.gram.pl/gra_8QfqHu1_Gran...

a choćby stąd; ]

>D. napisała:
    >>Piotrek M. napisał
    >>A ja też się zgodzę.
    >>Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
    >>Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami
    >i
    >>nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
    >>niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
    >
    >masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do
    >dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku
    >jest troszkę inaczej xD

obawiam się że nie do końca rozumiem...

• Anonim

>D. napisała:
    >>Piotrek M. napisał
    >>A ja też się zgodzę.
    >>Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
    >>Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami
    >i
    >>nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
    >>niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
    >
    >masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do
    >dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku
    >jest troszkę inaczej xD

Tak dla przypomnienia, Wiedźmin jest od 18 lat. A poza tym, to że nie jesteś dorosła to wcale nie tłumaczy Cię z posiadania pirata. Zawsze można odłożyć trochę kasy z kieszonkowego :) Mi wcale nie było szkoda wyłożyć tych 100 zł na gierkę, a potem 20zł na rozszerzenie. Uważam wręcz że to była dobra inwestycja (no i ładnie wygląda na półce) :)
  • Jedi Przemo

Boże znowu o piractwie... ja to się chyba zastrzelę... Umówmy się, piractwo jest ZŁE!!! Nie reklamujemy i nie propagujemy go (bo to przestępstwo) i nie pomagamy osobom, które piraty posiadają. Wróćmy teraz do głównego wątku.
  • Jakubbu Yogensha

@co za ludzie
    ja mówiłem o Gears of war 2 nie od gta IV, doczytaj a potem komentuj -.-'
  • Piotrek

ops sorry my bad; /
    zobaczyłem GTA IV i jakoś tak sobie ubzdurałem że o to chodzi. Gears of war rzeczywiście nie wyjdzie na PC. Sorry jeszcze raz za wtope
  • Jedi Przemo

koniec offtopa
  • Anonim

ja pszedłem juz raz wiedźmina tylko nie oryginał i zwykły a teraz przechodze od początku ale teraz jest oryginał i edycja rozszerzona<----------- sory jesli zle napisałem
  • Anonim

zaczęłam grać tydzień temu... mój brat mnie namówił... i stwierdzam, jest świetna... mam małe trudności z pewnymi etapami, np. z zabiciem potworów w opuszczonym domu i zabójstwie Baraniny:/
  • Jakubbu Yogensha

ale kiedy jego nie trzeba zabijać xD
  • Anonim

Ale można. Dlatego jest fajnie bo masz wybór. Zresztą to śledztwo bardzo dobrze zrobili bo naprawdę wciąga.
  • Jakubbu Yogensha

A no fakt :) fajne jest; ], ja akurat go nie zabiłem :]
  • \m/Jarsson\m/

trochę dawno nie śledziłem więc nie wiem czy ktoś o tym pisał ale nie uważacie, że w grze jest błąd??
    chodzi o to, że w gierce strzygą jest sama Adda, a w opowiadaniu było, że to córka Addy
    wszystko byłoby w porządku gdyby nie imiona bo to, że strzygą jest córka Foltesta jest zachowane
  • Anonim

To nie jest błąd. Córka Addy w grze nazywa się Adda. Jedyne do czego można się przyczepić to to że nie jest upośledzona (jakieś informacje od Sapka były podane odnośnie jej) ale jako że nie było o tym mowy w książkach ja tego nie uznaję.
  • Anonim

deWett(chyba) potem się pyta Geralda czy po kollejnym odczarowaniu nadal bedzie okaleczona psychicznie wiec raczej......
  • Anonim

Upośledzona czyli bardzo upośledzona. Tak że w rozmowie z nią powinno być od razu widoczne że coś z nią nie tak. Ale nie było tego w książce więc jak dla mnie nie ma to znaczenia. Zresztą powrót Geralta też był bez sensu... Zamiast zrobić grę na podstawie książek to wymyślili bezsensowny powrót Geralta; /
    Jedyna zaleta to to że wydało się na różnych forach kto twierdził że Geralt umarł i była okazja do wytłumaczenia co się stało naprawdę.
  • \m/Jarsson\m/

do tego skąd się wziął Geralt to się nie wypowiem
    ale to głupio wyszło bo wg książki Adda jest siostrą Foltesta i matką strzygi, a w grze Adda jest samą strzygą
  • Anonim

To akurat nie jest jak dla mnie głupie. Matka nazywała się Adda to czemu córka nie mogłaby się tak nazywać?
  • Anonim

tylko smucą mnie 2 rzeczy pierwsza to taka że w grze sa ksiazki które opisuja (przynajmniej ja znalazłem) śmierć Gerald(t)a i pierwsze odczarowanie strzygi i szkoda że te ksiązki nie moga wpływac na zadanie "Tożsamość". a 2 rzecz to taka że szkoda że Gerald(t) nie przypomniał sobie nawet pod koniec że hajtną się z Yennefer. No to takie moje skromne zdanie
  • Anonim

Niestety jeśli chodzi o powrót Geralta to fabuła leży. Ślub Geralta to zwykły żart Sapkowskiego więc nie miał sobie czego przypominać.
    Ciekawi mnie jeszcze co oznacza ta pisownia "Gerald(t)".
| |

Mylicie niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Fani Wiedźmina jednoczcie się! ^^

Fotki

Miejsca grona (0)