-
Anonim
>Piotrek M. napisał
>A ja też się zgodzę.
>Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
>Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami i
>nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
>niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku jest troszkę inaczej xD -
Piotrek
>Gampi napisał
>Rozczaruje Cię, informację o tym że takiej gry nie
>będzie podał Cliff Bleszinski z Epic. Więc nie wiem z
>kąt Ty nagle masz info o tym że taka gra powstanie.
http://www.gram.pl/gra_8QfqHu1_Gran...
a choćby stąd; ]
>D. napisała:
>>Piotrek M. napisał
>>A ja też się zgodzę.
>>Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
>>Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami
>i
>>nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
>>niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
>
>masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do
>dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku
>jest troszkę inaczej xD
obawiam się że nie do końca rozumiem...
-
Anonim
>D. napisała:
>>Piotrek M. napisał
>>A ja też się zgodzę.
>>Rozbija mnie pytanie: "co złego w piracie?"
>>Cholera, ponad pięćdziesięciu ludzi męczy się dniami
>i
>>nocami przez kilka lat, wydają kawał dobrej gry za
>>niecałe 100 zł, a ty kradniesz. Czy to nie jest złe?
>
>masz zupełnie racje, pod warunkiem, że kierujesz to do
>dorosłych użytkowników tego grona... a w moim przypadku
>jest troszkę inaczej xD
Tak dla przypomnienia, Wiedźmin jest od 18 lat. A poza tym, to że nie jesteś dorosła to wcale nie tłumaczy Cię z posiadania pirata. Zawsze można odłożyć trochę kasy z kieszonkowego :) Mi wcale nie było szkoda wyłożyć tych 100 zł na gierkę, a potem 20zł na rozszerzenie. Uważam wręcz że to była dobra inwestycja (no i ładnie wygląda na półce) :) -
-
Jedi Przemo
Boże znowu o piractwie... ja to się chyba zastrzelę... Umówmy się, piractwo jest ZŁE!!! Nie reklamujemy i nie propagujemy go (bo to przestępstwo) i nie pomagamy osobom, które piraty posiadają. Wróćmy teraz do głównego wątku. -
Jakubbu Yogensha
@co za ludzie
ja mówiłem o Gears of war 2 nie od gta IV, doczytaj a potem komentuj -.-' -
Piotrek
ops sorry my bad; /
zobaczyłem GTA IV i jakoś tak sobie ubzdurałem że o to chodzi. Gears of war rzeczywiście nie wyjdzie na PC. Sorry jeszcze raz za wtope -
Jedi Przemo
-
Anonim
ja pszedłem juz raz wiedźmina tylko nie oryginał i zwykły a teraz przechodze od początku ale teraz jest oryginał i edycja rozszerzona<----------- sory jesli zle napisałem -
Anonim
zaczęłam grać tydzień temu... mój brat mnie namówił... i stwierdzam, jest świetna... mam małe trudności z pewnymi etapami, np. z zabiciem potworów w opuszczonym domu i zabójstwie Baraniny:/
-
Jakubbu Yogensha
-
Anonim
Ale można. Dlatego jest fajnie bo masz wybór. Zresztą to śledztwo bardzo dobrze zrobili bo naprawdę wciąga. -
Jakubbu Yogensha
-
\m/Jarsson\m/
trochę dawno nie śledziłem więc nie wiem czy ktoś o tym pisał ale nie uważacie, że w grze jest błąd??
chodzi o to, że w gierce strzygą jest sama Adda, a w opowiadaniu było, że to córka Addy
wszystko byłoby w porządku gdyby nie imiona bo to, że strzygą jest córka Foltesta jest zachowane -
-
Anonim
To nie jest błąd. Córka Addy w grze nazywa się Adda. Jedyne do czego można się przyczepić to to że nie jest upośledzona (jakieś informacje od Sapka były podane odnośnie jej) ale jako że nie było o tym mowy w książkach ja tego nie uznaję. -
Anonim
deWett(chyba) potem się pyta Geralda czy po kollejnym odczarowaniu nadal bedzie okaleczona psychicznie wiec raczej...... -
Anonim
Upośledzona czyli bardzo upośledzona. Tak że w rozmowie z nią powinno być od razu widoczne że coś z nią nie tak. Ale nie było tego w książce więc jak dla mnie nie ma to znaczenia. Zresztą powrót Geralta też był bez sensu... Zamiast zrobić grę na podstawie książek to wymyślili bezsensowny powrót Geralta; /
Jedyna zaleta to to że wydało się na różnych forach kto twierdził że Geralt umarł i była okazja do wytłumaczenia co się stało naprawdę. -
\m/Jarsson\m/
do tego skąd się wziął Geralt to się nie wypowiem
ale to głupio wyszło bo wg książki Adda jest siostrą Foltesta i matką strzygi, a w grze Adda jest samą strzygą -
Anonim
To akurat nie jest jak dla mnie głupie. Matka nazywała się Adda to czemu córka nie mogłaby się tak nazywać? -
Anonim
tylko smucą mnie 2 rzeczy pierwsza to taka że w grze sa ksiazki które opisuja (przynajmniej ja znalazłem) śmierć Gerald(t)a i pierwsze odczarowanie strzygi i szkoda że te ksiązki nie moga wpływac na zadanie "Tożsamość". a 2 rzecz to taka że szkoda że Gerald(t) nie przypomniał sobie nawet pod koniec że hajtną się z Yennefer. No to takie moje skromne zdanie -
Anonim
Niestety jeśli chodzi o powrót Geralta to fabuła leży. Ślub Geralta to zwykły żart Sapkowskiego więc nie miał sobie czego przypominać.
Ciekawi mnie jeszcze co oznacza ta pisownia "Gerald(t)".